вторник, 19 март 2019 г.Хороскоп за 19 март 2019, вторник


 


Вероятно се вълнувате какво ни предсказват звездите за днешния ден. Ще имаме ли успех в работата? Или ще се отдадем на почивка? Ще бъдем ли добри с близките си или сме настроени към конфликти? Нека се запознаем с общата картина в астрологичен план.


 


Позиции на планетите на 19 март


 Слънцето е разположено в последните градуси на Риби и през нощта срещу четвъртък ще премине в Овен. Това означава, че съвсем скоро ще усетим промяна в енергиен план. Предстои пролетното равноденствие и съответно ще посрещнем първа пролет. От страхливи Рибки ще се превърнем в смели войни. Луната е нарастваща, движи се към Пълнолуние и в момента е в знака на трудолюбивата и рационална Дева. Следователно ще се съсредоточим в работата и ще работим по осъществяването на плановете. Меркурий също е в Риби, което означава, че не сме чак толкова общителни и дори имаме нужда да се затворим в себе си. Венера е във Водолей, което ни прави малко по-дистанцирани при близък контакт.  Марс е в Телец, което означава, че ще работим по трупането на ресурси и няма да бъдем прекалено агресивни и склонни към съревнование.


Още за разположението на планетите...


 


Кратка прогноза за 19 март 


Днешният вторник е подходящ да се захванем със задачи, които се нуждаят от нашето внимание и упорита работа. Мотивирани сме да преследваме целите си и да изпълним поетите ангажименти. Може да бъдем изключително продуктивни днес и да използваме своите ресурси ефективно. Вероятно ще подновим интереса си към дадено занимание или хоби, което е наша страст.
Готови сме да предприемем конкретни стъпки по реализирането на плановете. Времето е подходящо да помислим в кои сфери от живота действаме по стари модели и разбирания и какви промени е подходящо да предприемем. Не сме прекалено сантиментални и сме готови да продължим напред. Може да открием нови ресурси, които да ни помогнат. Предпочитаме да изследваме нови алтернативи, вместо вечно да опираме до добре изпитания метод. През днешния ден може да бъдем много решителни и фокусирани. Все пак Луната прекарва целия ден в практичната и аналитична Дева.


Транзит на Луна в Дева 


 { 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова