Posted by : Paynera четвъртък, 21 март 2019 г.Хороскоп за 22 март 2019, петък


 

Вероятно се вълнувате какво ни предсказват звездите за петъчния ден. Ще имаме ли успех в работата? Или ще се отдадем на почивка? Ще бъдем ли добри с близките си или сме настроени към конфликти? Нека се запознаем с общата картина в астрологичен план.

 

Позиции на планетите на 22 март 2019


 Слънцето е разположено в първите градуси на Овен. Загърбихме мощното Пълнолуние във Везни и сега Луната започва да намалява, с което се успокояват малко нещата. В момента Луната е още във Везни, като тази нощ след 4 ч ще премине в Скорпион. Луната във Везни ни кара да търсим хармония и баланс в отношенията ни с другите. Меркурий е в Риби, което означава, че не сме чак толкова общителни и дори имаме нужда да се затворим в себе си. Венера е във Водолей, което ни прави малко по-дистанцирани при близък контакт. Марс е в Телец, което означава, че ще работим по трупането на ресурси и няма да бъдем прекалено агресивни и склонни към съревнование.

 

Още за разположението на планетите...

Транзит на Луна във Везни 

 

 

Кратка прогноза за 22 март 2019


 

22 март 2019

 

Слънцето и астероидът Хирон се подреждат в една линия, т.е. сключват аспект - съвпад (и двете небесни тела са в един знак). Това е първият подобен съвпад, след навлизането на Хирон в Телец. Този аспект ни дава възможност да открием смисъл в това, което правим и в посоката, в която се развива животът ни. В нас се събужда желанието да учим и да израстваме чрез опита ни и общуването с другите. Влиянието на аспекта ще се усеща приблизително до края на месеца. Времето е подходящо за решаване на проблеми. Ставаме по-уверени в себе си и вярваме все повече в своите таланти и умения. Нужно е да бъдем отворени към света и честни със самите себе си. Осъзнаваме своите нужди и какво ни прави щастливи, за да може да участваме пълноценно във всяка активност.

 

Прогноза за вчера


 

{ 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова