събота, 23 март 2019 г.Хороскоп за 23 март 2019, събота


 


Вероятно се вълнувате какво ни предсказват звездите за съботния ден. Ще се отдадем ли активно на почивка? Или ще се захванем със семейните задачи и няма да ни остане време за забавление? Ще бъдем ли добри с близките си или сме настроени към конфликти? Нека се запознаем с общата картина в астрологичен план.


 


Позиции на планетите на 23 март 2019


 


23 март 2019


Слънцето е разположено в първите градуси на Овен. Тази нощ Луната премина в дълбоките води на мистичния Скорпион и ще остане в този знак до понеделник сутринта. Луната е намаляваща и се движи към Новолуние, което ще бъде на 5 април в Овен. Меркурий е в Риби, което означава, че не сме чак толкова общителни и дори имаме нужда да се затворим в себе си. Венера е във Водолей, което ни прави малко по-дистанцирани при близък контакт. Съвсем скоро предстои промяна в енергиен план по отношение на любовта, тъй като на 26 март Венера - повелителката на любовта - преминава с знака на романтичните и мечтателни Риби. Марс е в Телец, което означава, че ще работим по трупането на ресурси и няма да бъдем прекалено агресивни и склонни към съревнование.


 


Още за разположението на планетите...


Транзит на Луна в Скорпион 


 


 


Кратка прогноза за 23 март 2019


23 март 2019


 


Луната прекарва целия ден в Скорпион. Под нейно влияние ние се интересуваме от всички скрити, тайни и подтиснати страни на нашия и чуждия живот. Време е да стигнем до дъното на нещата и да помогнем на другите да извлекат най-доброто от своите таланти и ресурси. Способни сме да елиминираме всички онези неща, от които не се нуждаем. Може да посветим вниманието си на занимания, които представляват нашата страст, или да обърнем повече внимание на най-близките ни хора - нашия партньор/ка, нашите деца. Ставаме особено наблюдатели и сме склонни да правим проучвания и разследвания. Усещаме енергията на хората и сутиациите края нас.


През днешния ден е възможно да изпитаме разочарование, ако сме си изградили погрешна представа за себе си или за човек, с когото сме в близки отношения. Причина за това е неблагоприятен аспект между Нептун (отговаря за мечтите, фантазиите и изкривената представа за света) и астероидът Юнона (отговаря за връзките и съвместимостта, чувствителността към другите и нуждата от интимност).


 


Прогноза за вчера


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова