Posted by : Paynera неделя, 24 март 2019 г.Астропрогноза за 25 март 2019, понеделник


 


Вероятно се вълнувате какво ни предсказват звездите за първия работен ден от новата седмица. Ще се трудим ли упорито? Или няма да си даваме много зор? Ще бъдем ли добри с близките си или сме настроени към конфликти? Нека се запознаем с общата картина в астрологичен план.


 


Позиции на планетите на 25 март 2019


 


25 март 2019Миналата седмица Слънцето премина в знака Овен и ще остане там до 20 април. Тази сутрин около 8 ч. Луната премина в света на оптимистичния Стрелец. В сряда следобяд ще премине в следващия знак - Козирог. Луната е намаляваща и се движи към Новолуние, което ще бъде на 5 април в Овен. Меркурий се движи ретроградно в Риби, което означава, че не сме чак толкова общителни и дори имаме нужда да се затворим в себе си. Ретроградното движение на планетата на комуникацията ще ни мъчи още съвсем малко. На 28 март, в четвъртък ще възстанови обичайната си посока. Венера е във Водолей, което ни прави малко по-дистанцирани при близък контакт. Съвсем скоро предстои промяна в енергиен план по отношение на любовта, тъй като на 26 март Венера - повелителката на любовта - преминава с знака на романтичните и мечтателни Риби. Марс е в Телец, което означава, че ще работим по трупането на ресурси и няма да бъдем прекалено агресивни и склонни към съревнование.


Още за разположението на планетите...


Транзит на Луна в Стрелец 


 


Кратка прогноза за 25 март 2019


 


25 март 2019


 


Както вече стана ясно Луната се сбогува с дълбокия, чувствен и мистичен Скорпион тази сутрин около 8 ч и навлезе в оптимистичния, открит, изпълнен с надежда и желание да учи Стрелец. Затова ще изпитаме промяна в настроението ни. Ще насочим енергията си навън, ще се усмихнем и ще приветстваме света. Оптимистичната настроойка е една от ключовите черти на Луна в Стрелец. В негативен план обаче заради тази позиция на небесното тяло е възможно да пренебрегваме съществени елементи на плановете си.


През следващите два дни ще бъдем общителни, приключенски настроени. Събужда се желанието ни да придобиваме нови знания и опит. Ставаме по-спонтанни. Привличат ни нови необичайни ситуации и приключения. Не ни е нужна кой знае каква мотивация, за да бъдем активни и да действаме... И да изживеем този живот, както си трябва! :)


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова