Posted by : Paynera понеделник, 4 март 2019 г.Родени на 4 март


 


С помощта на астрологията може да разберем какъв е характерът на човек в зависимост от датата, на която е роден. Освен това може да определим донякъде какво може да очаква този човек във всяка една година от живота си. За целта трябва да сравним позициите на планетите в момента на раждането, с позициите им през съответната година. В тази статия ще намерите обобщена прогноза за родените на датата 4 март.


 


4 мартАко сте родени на 4 март:


Вие сте представители на зодия Риби - тези нежни, влюбчиви, интуитивни и реещи се във фантазиите чудеса на природата. Ако сте родени на 4 март, вие имате силно усещане за карма и внимавате какво правите и казвате. Вие сте отговорни и се отнасяте с грижа към останалите. Губите търпение, когато забелязвате, че те не се отнасят също така добре към вас. Не обичате да предприемате големи рискове, но въпреки това не ви липсва амбиция. Работите бавно, но упорито и успявате да се реализирате. Организирани сте или поне се стараете да бъдете такива.


 


 


Прогноза за следващата година от живота ви


(4 март 2019 – 4 март 2020 г.)


 


През следващата година имате чувството, че мъглата над живота ви се е разсеяла. Виждате много по-ясно какво предстои и сте по-решителни. Ще бъдете по-уверени и енергични в много сфери от живота. Поставяте си цели и предизвикателства и предприемате конкретни действия, за да ги постигнете. Ще се срещате с хора, които ви окуражават и вдъхновяват, и ви учат да си вярвате повече. Енергията ви е впечатляваща и усещате кога е правилното време да действате. Самостоятелната работа и съревнованието на работното място ще изпълнят вашата година. На моменти ще се наложи да „успокоите“ топката и да се учите на търпение. Страстта и ентусиазмът ви се големи. Номерът е да насочите енергията си в правилната конструктивна посока.


Имате харизматично излъчване, когато представяте идеите си. Това със сигурност ще ви помогне да изгладите различията в личните си отношения. Ще имате изключителната възможност да превърнете трудните ситуации в печеливши. Изразявате себе си по творчески начин и това ще ви направи доста популярни през този период от живота ви. Времето е подходящо за посещение на културни мероприятия, за научаване на нови неща, за посещения на курсове.


Добра репутация


Способността ви да изразявате себе си и да разрешавате проблеми се повишава. Ще имате различни възможности да пътувате. Ако се занимавате с писмена дейност или работите в сферата на образованието и издателската дейност, определено ще имате успех. Ще се сдобиете с нужната информация точно когато ви е необходима. Възможно е да имате големи планове и умът ви да е изпълнен с идеи. Работата, особено ако е свързана с комуникацията, ще върви по ноти. Ще бъдете популярни със своите идеи. Най-вече поради факта, че сте изпълнени с оптимизъм и добро настроение. Това със сигурност ще доведе нови страхотни възможности в живота ви. Добрата ви репутация ще се носи от уста на уста. Ще установите контакти с нови хора във връзка с обучението ви или с умствената ви дейност.


За какво да внимавате


В определени момент от годината може да се появят проблеми в приятелските ви отношения. Ще изпитвате странно привличане към хора или неща. Ще има противопоставяне между желанието за интимна близост и нуждата от свобода. Може да правите някои неща ей така от каприз, защото така искате. Възможно е да харчите прекалено много или да се отдадете на удоволствия в някои момент. Плановете за почивка може да се променят, уговорки да пропаднат. Внимавайте с импулсивните покупки.


Въпреки това през този период някои отношения може да се подобрят. Възходите и спадовете в живота ви ще доведат до нови отговорности. Ще имате възможността да заздравите стари любовни рани през тази година. Ще изникнат и нови начини за печелене на пари.


Мечтите се превръщат в реалност


Имате чувството, че духовните и материалните ви цели се уеднаквяват и обстоятелствата ви помагат да превърнете мечтите си в реалност. Времето е подходящо да приемете нови предизвикателства. Годината ще бъде особено благоприятна във връзка с образованието и приятелствата. Използвайте това време, за де се свържете с останалите, да споделите с тях целите си и да си прекарате приятно. Образованието е на фокус и ще получите удовлетворение от себе си в тази сфера.


 


Според нумерологията


 


Според нумерологията 2019 година (04.03.2019 = 4+3+2+0+1+9= 19 = 1+9 = 10 = 1) за вас ще премине под влияние на Единицата, която е управлявана от Слънцето. Това е годината на действието. Семената, които посадите сега, ще дадат плод в бъдеще. Другите може да ви обвинят, че нямате достатъчно време за тях. Но вие ще бъдете заети повече от обикновено. Фокусирате се върху личните занимания и нужди. Същевременно излизате доста често, срещата се с нови и интересни хора и сте много по-инициативни. Нашият съвет е през тази година да отстоявате себе си, да предприемете действие, да започнете на чисто и да изразявате своята независимост.


Според нумерологията 2020 година (04.03.2020 = 4+3+2+0+2+0= 11 = 1+1 = 2) за вас ще премине под влияние на Двойката, която е управлявана от Луната. Това е годината на дружбата, партньорството. Тя е тиха, нежна и хармонична почти през цялото време. Не е толкова активна като предишни години. Вие се чувствате по-отговорни към нуждите на останалите. Ако сте търпеливи и открити по приятен начин, ще привличате събития или хора, който искате в живота си. Годината е отлична за съграждане на ново бъдеще. Нашият съвет е да бъдете търпеливи и възприемчиви, да се наслаждавате на спокойствието, да натрупвате преживявания, да се развивате и да градите, и да привличате.


 


За други дати на раждане


Родените под знака на Риби според датата на раждане


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова