Posted by : Paynera неделя, 17 март 2019 г.Водолей


според датата на раждане


Всяка година приблизително от 20 януари до 18 февруари Слънцето преминава през знака на Водолей. Хората родени в този период празнуват своя рожден ден. Не може да се каже, че всички представители на този знак са еднакви. Не може да ги сложим под един знаменател. Всеки един Водолейко, всяка една Водолейка са различни.


Тук ще откриете информация за характера на родените под знака на Водолей според датата, на която са се явили на този свят.


Още статии за зодия Водолей от Мери Астрология: 


Обща характеристика


Зодия Водолей в любовта


Зодия Водолей и другите знаци


 


Ако сте родени на 20 януари:


Вие сте отговорна личност, която цени сигурността, но не винаги я предлага. Имате необичайно чувство за хумор, ваш отличителен стил, бизнес нюх и много идеи за правене на пари. Най-важният урок, който трябва да научите в този живот, е да вярвате в себе си и да се доверявате на интуицията си. Тя е изключително силна и рядко ви отвежда в грешната посока. Сърцето ви трудно може да бъде завладяно, но когато това стане, вие дарявате обичания от вас човек с много любов и му гласувате доверие, понякога повече отколкото заслужава всъщност.


Ако сте родени на 21 януари:


Вие сте изключително честна личност и другите уважават това ваше качество. Те знаят, че могат да разчитат на вас, защото сте разумни и обективни. Вие сте чаровни, талантливи и леко чувствителни. Парите и сигурността са важни за вас и цените хубавия живот. Но никога не търсите тези неща на всяка цена, ако това ще нарани останалите хора. Вие сте изобретателни и оригинални. Често измисляте нови и необичайни идеи, които могат да ви донесат добри доходи.Ако сте родени на 22 януари:


Вие сте високоинтелигентни, макар че гледната ви точка не винаги се разбира от останалите. Вашето мислене е насочено към далечното бъдещето. Лесно се отегчавате и бързо се разсейвате. Може да проявявате нетърпение към хората, които не са умни колкото вас или мисълта им протича по по-бавен начин. Като цяло сте широко скроени, но понякога може да бъдете много инатливи и консервативни в мисленето си. Имате нужда от промяна, дори в малък мащаб, в работата и ежедневието, за да ви бъде интересно и да усещате предизвикателство. Много от вас обожават да пътуват.


Ако сте родени на 23 януари:


Вие сте практичен идеалист. Въпреки че имате силна нужда от сигурност в живота си, изпитвате също желание да променяте ежедневието си. В противен случай ви доскучава. Справяте се добре с организация, но другите може да не разбират вашата система. Умеете да управлявате парите си добре. Знаете как да използвате ресурсите, с които разполагате. Вие сте силен индивидуалист. Трудно ви е, обаче, да довеждате идеите си до край. В резултат се научавате да се фокусирате върху няколко неща наведнъж и това ви носи успех.


Ако сте родени на 24 януари:


Имате много и различни таланти. Вие сте интересна личност, която е развила еднакво добре и творческата, и логичната страна от мозъка. Другите ви считат за забавни, добри съветници и изключително възприемчиви. Интересно ви е какво подтиква хората да действат. Вие сте психолог по природа. Търсите сигурност и не харесвате много промените, но все пак имате нужда от различни видове интелектуална стимулация в ежедневието. Много от вас имат повече от една работа.


Ако сте родени на 25 януари:


Вие имате уникалната дарбата да разгадавате характера и мотивите на хората. Самите вие сте мистериозни и понякога се нуждаете от време насаме, за да презаредите батериите си. Не винаги се чувствате разбрани, но самият ви характер е сложен и трудно допускате останалите до себе си. Чувствате се добре, обаче, когато сте в партньорски отношения – било то любовни, или професионална. Природата ви е двойствена и може да се справите добре и с две различни работи. Привличат ви силни и решителни хора. Интелектът и интуицията ви са еднакво силни и сте изключително интересен и интелигентен приятел.


Какво очаква родените на 25 януари през следващата година?


Ако сте родени на 26 януари:


Добре се справяте с бизнес делата и практичните въпроси. Имате също философска насоченост на мисълта, харесва ви да учите и да споделяте познанията си с другите. В по-голяма част от времето сте екстроверти, харесват ви приятните компании и интересните разговори. Може да постигнете финансов успех благодарение на способността да общувате и да ръководите хората. Вие сте активни и истински индивидуалисти. Останалите ви следват с готовност. Вие сте грациозни и с времето започвате да се чувствате все по-удобно в кожата си.Ако сте родени на 27 януари:


Притежавате творчески стил, аналитичен ум и толерантност към различията в характера на хората. На много от вас им се отдава преподавателската дейност. Независимо дали това е професията ви или привличате останалите да следват вашата кауза. Умеете да окуражавате и мотивирате хората. Определено печелите чуждото доверие. Цените личностната свобода повече от останалите и трудно приемате ограниченията. Мисленето ви е прогресивно, насочено напред в далечното бъдеще.Ако сте родени на 28 януари:


Вие сте голям идеалист и перфекционист. Инстинктите ви са отлични и обикновено много бързо и точно може да определите чуждия характер и намерения. Като цяло сте нежни и внимателни, но имате и доминираща страна. Може да бъдете доста инатливи. Също така сте много търпеливи и когато се налага кроите стратегии. Но пък имате малка толерантност към тесногръдите хора. Вие сте умни и харизматични и имате драматичен усет.Ако сте родени на 29 януари:


Вие сте доста харесвани и сте изключително брилянтни. Обичате добрите спорове, приятелското съперничество и стимулиращи разговори. Винаги имате уникална история или идея, която да споделите. Като млади изглеждате доста по-сериозни и разумни за годините си. Въпреки това у вас сякаш се запазва нещо младежко през целия ви живот. Държите се нежно и обсипвате с грижи хората, които обичате. Тъй като сте много харесвани от другите, те често са склонни да простят недостатъците и грешките ви. Вие сте честни до крайности и винаги изпълнявате своята част от задълженията си.Ако сте родени на 30 януари:


Имате много таланти и сте способни на всичко, веднъж щом сте решили. Трудно обаче намирате нещо, върху което да се фокусирате. Имате нужда от много голям проект или нещо, което да ви предизвиква да действате, за да постигнете удовлетворение. Обожавате свободата. За вас няма по-лошо чувство от това да бъдете ограничени по някакъв начин. Вие сте много интелигентни, но понякога мислите прекалено много. Това само ви създава излишни тревоги.Ако сте родени на 31 януари:


Вие сте чаровни и харесвани в любовта. Настроени сте на високи любовни честоти. Много сте интелигентни, възприемчиви и състрадателни. Добре организирани и трудолюбиви сте. Предпочитате сами да вършите работата си, защото най-добре знаете как. Понякога се налага да взимате решения вместо други хора. Гледате идеалистично на хората. Родени сте да обичате, макар че не винаги сте щастливи в тази сфера от живота.Ако сте родени на 1 февруари:


Вие сте самоуверени и доста инатливи, когато трябва да защитавате гледната си точка. Вие сте оригинална личност, която може да бъде импулсивна и да прави каквото си иска. Също така притежавате известна доза магнетизъм и служите за пример на хората. Обичате да се захващате с нови неща, но не винаги сте достатъчно търпеливи, за да доведете всичко до край. Лесно, обаче, ви хрумват нови идеи и определено имате куража да работите по реализирането им. Вие сте артистични и творчески настроени. Запазвате младежкия си дух през целия си живот.Ако сте родени на 2 февруари:


Кариерата и семейството са с еднаква важност за вас. И двете неща ви мотивират. Обичате да постигате целите си. Вие сте решителни и с изключително силна воля. Интуицията също ви служи добре. Вие сте красиви отвътре и другите определено ви забелязват. Дипломатични сте по характер и обичате мира и разбирателството. Носите хармония в обкръжението си и близостта до семейството ви удовлетворява, както нищо друго не би могло.


Ако сте родени на 3 февруари:


Вие сте подвижни и енергични. Лесно се вдъхновявате от ставащото около вас и бързо се възстановявате от всяка трудност. Въображението ви е необуздано, очакванията ви понякога са нереалистични, а състраданието ви безгранично. Имате артистична дарба и, независимо дали работите в тази сфера или не, вие виждате света по артистичен начин. Обичате да се раздавате за останалите, но внимавайте да не давате твърде много обещания, които не може да спазите. Това се отнася както за кариерата и всекидневието, така и за личните отношения.


Ако сте родени на 4 февруари:


Вие сте изключително трудолюбиви и продуктивни. Подхождате с внимание към детайла, а организаторските ви способности са повод за възхищение. Вие сте решителни и практични. Хората оценяват тези ви качества и често ви търсят за съвет. Изключително активни сте и протакането на нещата само ви изнервя. Изглежда, че работите по-упорито от другите, не защото смятате, че не заслужавате почивка, а защото не обичате да молите хората за помощ. Това е добре, тъй като сте напълно способни методично и решително да работите сами по осъществяване на мечтите си.


Ако сте родени на 5 февруари:


Обичате да изненадвате хората и често си оставате загадка за тези около вас. Имате силна интуиция. Въпреки че сте доста мил и предразполагащ към разговори, имате нужда нещо силно да ви разтърси и вдъхнови, за да предприемете действие. Следвате собствените си инстинкти и сте верни на сърцето си. Дори да изглежда, че сте упорити, вие всъщност сте оригинални и честни.


Ако сте родени на 6 февруари:


Вие сте любител на мира и разбирателството и искрено сте загрижени за другите. Има интуитивни способности, дори може да се каже, че сте медиум. Сякаш излъчвате спокойствие и привличате останалите. Каквито и външни черти да притежавате, вие си оставате изключително привлекателни. Никой не може да устои на специалната топлина и доброта, която излъчвате. Спазвате строго своите принципи и ценности, но може да си угаждате прекалено много. Любовта и семейството означават всичко за вас.


Ако сте родени на 7 февруари:


Вие сте популярна, интересна и общителна личност, която наистина обича хората, но също така цени времето прекарано насаме, далеч от останалите. Лесно се приспособявате към средата, но никой не може да ви накара да правите нещо насила. Работите като следвате собствените си инстинкти и трябва да почувствате нещо отвътре, преди да решите какво да правите. Харесва ви да пътувате и да учите. Знаете, че има толкова много неща, които да откриете и да научите в живота. Имате свой отличителен стил.


Ако сте родени на 8 февруари:


Вашите амбиции са големи. Като цяло сте достатъчно търпеливи, за да преследвате дългосрочните си цели. Имате силно желание и устрем за постигане на успех. Вие сте отговорна и уважавана личност, която вярва в справедливостта. Вие сте открити и честни, приятелски настроени и тактични. Работата е изключително важна за вас и трудно проявявате търпение към тези, които се скатават и мързелуват. Притежавате изключителна сила. Другите наистина могат да разчитат на вас!


Ако сте родени на 9 февруари:


Вие сте личност, отдадена на своите вярвания и понякога ревностно защитавате разбиранията си. Вие сте творец по душа, креативен до крайност. Изнервяте се, когато не насочвате своите таланти в правилната посока. Вие сте състрадателен и изпитвате загриженост към останалите, макар че често изглеждате студени и дръпнати.  Трудно ви е да завършвате проектите, които стартирате, но е необходимо да положите усилия в тази посока, за да изпитвате удовлетворение.


Ако сте роден на 10 февруари:


Да бъдете независими е от изключителна важност за вас, но партньорствата също заемат важна част от живота ви. Цените приятелствата и връзките. Харесва ви да научавате нови и нови неща за някой специален човек и да израствате заедно. Вие сте лидер по природа. Също така сте страстни и силни. Дори някои хора може да се страхуват от вашата сила.


Ако сте родени на 11 февруари:


Вие сте силна и ориентирана към успеха личност. Притежавате личен чар и харизматично присъствие. Нищо не може да ви спре да постигнете мечтите си. Имате силата да вдъхновявате хората. Вашата представа за света е уникална до такава степен, че рядко се чувствате разбрани. Притежавате кураж и не се страхувате да предприемате рискове и да експериментирате. Наясно сте с нуждата от трансформация и периодично обновяване, за да се чувствате добре. Вие сте изключително креативни и изпълнени с въображение.


Ако сте родени на 12 февруари:


Вие сте решителна личност, която не винаги проявява такт. Имате способността да се изразявате добре, но желанието ви да кажете истината понякога ранява останалите. Обичате състезанията, особено ако са свързани с умствена дейност. Успехът е важен за вас и обикновено постигате това, което сте решили. Липсата на търпение може да е проблем, но с напредването на възрастта се справяте с тази черта. Имате визуална памет и артистичен вкус.


Ако сте родени на 13 февруари:


Работите много упорито за нещата, които са важни за вас. Оценявате това което имате и знаете, че утре всичко може внезапно да изчезне. Някой може да определи този начин на мислене като нервност или песимизъм, особено ако разсъждавате така за парите. Но всъщност много от вас са решителни, проактивни, трудолюбиви и реалистични. Вие сте изключително интелигентни и интуитивни. Другите могат да разчитат на вас.


Ако сте родени на 14 февруари:


Запазвате своя младежки дух през целия си живот. Вие сте одухотворени и настроени към забавления, но също така сте запознати и с упоритата работа. Идеите ви са уникални и изпреварват времето си. Вие сте роден предприемач с неограничени хрумвания не само за правене на пари, но и за уникални продукти и услуги. Много от родените на тази дата се интересуват силно от историята. Понякога се тревожите прекалено много. От една страна тревогата ви кара да се стегнете и да посрещнете всички отговорности, които имате. От друга, е възможно да бъдете обхванати от песимизъм и нервност. Добре е да имате свеж поглед към нещата.


Ако сте родени на 15 февруари:


Притежавате личен магнетизъм. Имате огромна нужда от любяща, хармонична и балансирана среда. Представата ви за света е уникална и обичате да споделяте разбиранията си с другите. Вие сте креативен и сте особено добри в писането. Също имате силен бизнес нюх. Толерантен и прощаващ, вие сте от тези хора, които приемат останалите такива, каквито са. Вие сте изключително възприемчив и усещате всички фини нюанси на човешкото общуване.


Ако сте родени на 16 февруари:


Вие сте страстна и обичаща, но все пак независима личност. Не винаги се чувствате разбрани. Животът ви претърпява чести промени, отчасти защото имате дълбока вътрешна нужда да преоткривате себе си от време на време. Притежавате собствено виждане на нещата и сте духовно настроени. Ключът за вашия успех е да се научите да вярвате в себе си и в съдбата, вместо да се опитвате да контролирате строго живота си. Когато усетите вдъхновение, вие ставате трудолюбиви и решителни.


Ако сте родени на 17 февруари:


Вие сте отговорни и ориентирани към успеха. Изправяте се срещу всяко предизвикателство. Вашата сила да устоявате на трудностите е толкова огромна, че буди възхищение. Професионалният живот е много важен за вас. Внимавайте, защото амбицията може да ви заслепи и да превземе всяка сфера на живота ви. Другите се впечатляват от вашия спокоен подход към света. Вие се радвате на тази репутация, но тя идва с цена. Не винаги отваряте сърцето си за хората и може да се чувствате самотни, дори когато сте заобиколени с много хора.


Ако сте родени на 18 февруари:


Вие сте истински любители на красотата и хармонията. Също така сте доста привлекателни. Удобствата и удоволствията са важни за вас, но и сте запознати с упорития труд. Работи усърдно и се забавлявай яко – това може да е вашият девиз. Всичко бихте направили за любимите си хора. Вие сте щедри и харесвани. Вашата духовна и идеалистична страна също са добре развити.
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова