Posted by : Paynera четвъртък, 28 март 2019 г.Прогноза за всеки знак през април


 


Ето че навлязохме в четвъртия месец от годината - април 2019 година. Месецът, когато пролетта отново напомня за себе си. Растенията и животните се събуждат за нов живот. Продължителността на деня се увеличава. Хората стават по-позитивни и щастливи, защото Слънцето все по-често ги огрява. А най-радостни са учениците, тъй като имат пролетна ваканция. А пък в края на месеца предстои големият християнски празник - Възкресение!


Нека разберем какво може да очаква всеки един от астрологичните знаци. А ако искате да вникнете повече в света на астрологията и да разберете повече за разположението на планетите през април, може да го направите ТУК!


 


Зодия Овен през април


през април


През първата половина от месеца Слънцето е във вашия знак. Затова изпитвате силна нужда да изразявате себе си и да бъдете забелязани. Може да се захванете с нов проект. Падате си леко егоисти и искате да сте независими. Доста по-уверени и смели сте. Подходящо е да промените имиджа си, да смените прическата или да мислите как да отслабнете и да се приведете в по-приятен за вас и за околните външен вид. В любовта, обаче, ще бъдете по-затворени. Завладява ви романтиката. Потъвате в света на въображение. Ако сте в началото на любовни отношения, трудно ще разкривате чувствата си.


През втората половина от месеца постепенно фокусът ще се измести към финансите. Добре е да проверите средствата си и да помислите за нов начин за повишение на приходите. Не стартирайте нови проекти, а се фокусирайте върху вече започнатите. Може да харчите малко повече, затова бъдете внимателни. Също така има опасност да се угаждате в повече и да прекалите с храната, чувствените удоволствия и забавленията. В любовен план ставате вече по-открити и сте готови да демонстрирате чувствата си с думи и мили жестове към човека, който владее мислите ви. Чувствате се истински и цели в присъствието на любимия ви човек. Ако сте необвързани, сега сте доста харизматични и привличате вниманието на ухажорите.


 


Зодия Телец през април


през април


Първата половина от месеца за вас е подходяща за физическо, ментално, емоционално и духовно  пречистване. Добре е да се освободите от всичко ненужно и да презаредите батериите си. По-чувствителни сте от обикновено и предпочитате усамотение. Харесва ви да слушате музика, да рисувате, да се занимавате с някакъв вид изкуство. Може да помогнете на изпаднали в нужда, тъй като сте по-състрадателни. В любовта не сте чак толкова страстни. Търсите по-скоро приятелство. Ако сте необвързани, може да срещнете половинката си в лицето на ваш приятел.


През втората половина от месеца ще проявите повече егоизъм, като се грижите главно за вашата личност. Може да подобрите имиджа си, да заблестите, да се покажете пред обществото, горди от това, което сте. Подходящо е да се захванете с ново занимание. Другите определено ще ви забелязват повече. Сега е моментът да направите хубаво първо впечатление на човека, който представлява любовен интерес за вас, или на шефа, който ще оцени вашите качества правилно. По отношение на любовта ставате по-чувствителни. Става ви трудно да изразявате с думи емоциите си. Предпочитате да чувствате нещата, да се доверите на интуицията, когато тълкувате поведението на любимите си хора.


 


Зодия Близнаци през април


през април


През първата половина от април изпитвате силно желание да сте навън с приятели, да споделяте своите интереси и да работите по обществени каузи. Имате малко по-ясна визия за бъдещето. Знаете какви са вашите мечти и как да ги реализите. Падате си по настандартните и ексцентрични занимания. Ставате по-изобретателни и умът ви ражда забележителни идеи, които трудно биха хрумнали на всеки човек. По отношение на любовта може да откриете интересен партньор на работното място - колега, клиент, служител. Възможно е да срещнете някого от вашата професионална сфера и да задълбочите отношенията си, работейки заедно по проект.


През втората половина от месеца постепенно ще намалее желанието ви да общувате. Предпочитате сигурността на дома си, където може да се отпуснете и да се отървете от целия шум на света. Ставате по-чувствителни, емоционални и състрадателни. Може да се посветите на творчески занимания - да слушате музика, да рисувате, да творите в някоя сфера на изкуството. Въображението ви работи на силно обороти и интуицията ви е обострена. В любовен план не сте чак толкова емоционални и чувствителни. Може дори да изглеждате безчувствени и студени. Възможно е да припламнат любовни искри между вас и човек, който до този момент сте възприемали само като приятел.


 


Зодия Рак през април


през април


През първата половина от месеца вие се вълнувате предимно от работата и професионалното ви развитие. Интересува ви как ви приемат хората, работещи във вашата сфера, какъв е имиджът ви в бизнес средите. Искате да получите адекватна оценка (и заплащане) за труда си. Може да се наложи да влезете в контакт с висшестоящите или някой с много познания, който може да ви помогне да се усъвършенствате. Ще бъдете отговорни и зрели. В любовен план може да срещнете нов и интригуващ партньор по време на пътуване. Ако посещавате курсове, ходите на танци или спортувате, може да се запознаете с някой от групата по салса, във фитнеса, в образователния център.


През втората половина ще търсите компанията на хора със сходно на вашето мислете. Изпитвате нужна от съмишленици, с който да работите заедно по усъществяване на проекти със социална значимост. Ще бъдете приятелски настроени и гледате с оптимизъм към бъдещето. Може да се превърнете в бунтар, който отхвърля всякакви ограничения. Ставате малко по-отчуждени емоционално. Интересува ви повече добруването на човечеството, отколкото любовните трепети. По отношение на любовта, ако сте необвързани, може да се запознаете с интригуваща личност на работното място или ако посещавате събития, свързани с вашето професионално поприще. А ако вече имате връзка, може би ще обръщате повече внимание на работата си, отколкото на половинката си.


 


Зодия Лъв през април


през април


През първата половина на месеца изпитвате желание да разширите своите познания и да се срещнете с нови хора. Гледате по-философски на нещата и сте готови за нови спиращи дъха преживявания. Възможно е да се поинтересувате от курсове за преквалификация или да се захванете с ново хоби. Чувствата ви в любовен план ще бъдат по-дълбоки. Търсите духовна връзка с половинката си. Излъчвате магнетизъм и сексапил, по-силно от друг път. Изглеждате тайнствени и таки привличате ухажори. Настроени сте към сериозни отношения. Затова сте внимателни в своя избор на партньор.


През втората половина на месеца ще бъдете по-отговорни и зрели. Интересува ви как ви приемат колегите и висшестоящите. Искате да им покажете най-доброто от себе си. Подходящо е да попитате за увеличение на заплащането или да поискате да заемете по-висока позиция. Работата ви излиза на преден план. По отношение на любовта търсите нова тръпка във връзката ви. Помислете с какво да разнообразите отношенията с половинката си. Може да се спрете на пътуване, което да включва и уикенд за двама. Може да отидете на скално катерене или да скочите с парашут заедно. Ако сте необвързани, може да срещнете интригуваща личност, докато се посвещавате на някое ново занимание или по време на пътуване.


 


Зодия Дева през април


през април


През първата половина от месеца ще мислите кои области от живота ви се нуждаят от промяна. В очите на другите изглеждате сериозни и емоционални. Възприемате света чрез емоциите. Може да бъдете по-потайни и да не споделяте много плановете си. Подходящо е да се захванете с финансови въпроси, особено такива, които касаят дългове, заеми, данъци или наследство. По отношение на любовта искате да постигнете баланс в отношенията с интимния си партньор. Ако имате връзка от известно време, сега е подходящия момент да затвърдите любовта си. Може да заживеете заедно или да се сгодите, да мислите за съвместното си бъдеще. Не ви интересуват мигновенни увлечения. Искате сериозна връзка.


През втората половина от април вече не сте толкова сериозни и съсредоточени в личните си сериозни дела. Ще изпитате желание да промените нещо в ежедневието като се захванете с ново хоби или посетите непознато място. Искате да научите нещо ново за света около вас. Вярвате силно във вашата собствена идеология и говорите открито за разбиранията си за живота. По отношение на любовта сте по-потайни и мистериозни. Привличате нови ухажори, но в крайна сметка вие решавате кого да допуснете в живота си. Ако сте обвързани, може да се посветите на чувствени преживявания заедно с партньора си, да заключите вратата зад гърба си и да потънете във вашия свят за двама.


 


Зодия Везни през април


през април


През първата половина от месеца ще обръщате повече внимание на партньорите - в интимен и в служебен план. Предпочитате общуването на четири очи. Работите по постигането на баланс и подобряване на отношенията. Склонни сте на компромиси. Може да изпълнявате роля на посредник между хората. По отношение на любовта може да бъдете прекалено аналитични, да не се доверявате на чувствата си, а само на трезвата преценка за ситуацията. Това може да отблъсне потенциални ухажори, но това ни най-малко ви притеснява. Прекалено заети сте с работата и грижите за здравето си.


През втората половина на април се стремите към трансформация. Искате да се отървете от всичко ненужно в живота си. Осъзнавате кои връзки не ви носят вече полза. Ставате по-прикрити и трудно разгадаеми в очите на хората. Възможно е да мислите нон стоп за нещо и това да тормози дните ви. В любовен план искате да изгладите всички недоразумения с партньора ви. Готови сте да се посветите на него. Поведението като огледало отразява отношението, което получавате от любимия човек. Ако сте необвързани, силно желаете да откриете своя партньор. Не искате вече да сте сами. Използвайте естествения чар, с който ви е дарила вашата планета-управител Венера, и ще усетите как нещата се променят по отношение на любовта.


 


Зодия Скорпион през април


през април


През първата половина от април ще мислите най-вече за работа. Придържате се към обичайния си режим. Не изпитвате чак такава нужна от забавление. Мислите прекалено много за детайлите на работното място. Притеснявате се повече за здравето си и, при нужда, може да нанесете промени в храненето или да започнете да спортувате. Изглеждате малко по-студен и дистанциран. Нямате нищо против хората. Просто нямате време за губене - трябва да работите и да се грижете за здравето си. По отношение на любовта сте настроени за забавления с половинката си. Може да посетите заедно култулни събития, да отидете на разходка на хубаво място, да вечеряте в луксозен ресторант, да отидете на спа уикенд. Ако сте необвързани и сте настроени на купонджийска вълна, то със сигурност ще срещнете интригуваща личност по време на някое от вашите излизания.


През втората половина от месеца ще наблегнете на отношенията с партньорите в личен и бизнес план. Ставате по-отдадени на най-близките си хора и се стремите всичко да е балансирано, без излишни спорове и напрежение. Ще бъдете по-чаровни и може да ви търсят като арбитер в спор. В любовен план ако сте открили половинката си на купон или обществено събитие, сега ставате по-сериозни и преценявате дали този човек е подходящ за вас. А ако сте обвързани, ще изразявате чувствата си като помагате на партньора си в ежедневието и в грижата за здравето.


 


Зодия Стрелец през април


през април


През първата половина от месеца ще търсите забавление. Нямате никакво желание да стоите на едно място, да работите или да се занимавате със сериозни въпроси. По-добре излезте навън с приятели, посетете партита и социални събития, отделете време за срещи. Вие сте по-смели, ентусиазирани и приятелски настроени. В любовен план се посвещавате на грижи за семейството. Помагате на половинката си в ежедневните занимания, обръщате внимание на децата. Ако сте необвързани, то търсите човек, който е грижлив и готов да защитава любимите си хора. Някои със силен родителски инстинкт, подходящ за създаване на семейство.


През втората половина на април ще ви омръзне от забавления и общуване. Настава време да обърнете внимание на работата си, да помислите какво може да промените на работното си място. Започвате да мислите повече за здравето си и при необходимост променяте дневния си режим, за да се чувствате по-добре. Стремите се към съвършенство във всеки аспект на живота. В любовен план, ако сте обвързани, изпитвате желание да се забавлявате заедно с половинката, да излизате заедно навън и да се срещате с приятели. Искате да пуснете радостта в живота ви. Може да прекарате и време с децата си като едно сплотено семейство. А ако търсите половинката си, може да я срещнете на обществено място, докато сте на заведение с приятели, по време на концерт, като цяло - докато се забавлявате.


 


Зодия Козирог през април


през април


През първата половина от април може да се захванете с декорация на дома, купуване или продаване на жилище, преместване или поправка на уреди. Прекарвате повече време със семейството. Искате да превърнете своя дом в крепост, в която да сте защитени и сигурни. По отношение на любовта може да общувате с няколко кандидата за сърцето ви и да не знаете кой да изберете. Въпреки сериозната си натура, сега сте склонни към несериозни отношения или невинни флиртове. Повече говорите за любовта, отколкото да действате. Може да поддържате няколко виртуални отношения.


От средата на месеца след като сте стабилизирали отношенията вкъщи, може да се посветите на забавление. Започнете да излизате повече и да се социализирате. Емоциите ви придобиват драматични окраски. Искате да извлечете максимума от живота - да се радвате, да обичате, да играете. В любовен план, ако сте се запознали с интересен човек в първата половина на месеца, сега е време да прецените дали този човек е готов за сериозна връзка с вас. Предпочитате отговорен партньор, който да е грижлив към половинката си и семейството си, който би дал всичко за децата си. Ако сте обвързани, то ще се посветите на дома си. Ще прекарате повече време с вашия любим човек зад вратите на дома ви.


 


 Зодия Водолей през април


през април


През първата половина на април сте по-общителни. Мисълта ви е изключително гъвкава и активна. Искате хората да чуят за идеите ви. Може да създадете нови връзки. Способни сте да се захванете с много задачи наведнъж. Трудно ви е да се концентрирате. По-добре не правете дългосрочни планове. Възможни са кратки пътувания. В любовен план търсите сигурност в партньора ви. Ако сте необвързани, вниманието ви привличат стабилни личности с изградена ценностна система, които може да ви осигурят комфорт, включително и финансов. Ако сте обвързани, може да се потопите в чувствени усещания с вашия любим. Може да си направите романтична вечеря вкъщи или да излезете на изискан ресторант. А после какво следва - само вие си знаете!


През втората половина от месеца ще станете малко по-затворени и ще се концентрирате повече върху семейството. Може да нанесете подобрения в дома ви или да предприемете съвместни занимания с близките ви хора. Търсите сигурност между четирите стени на дома ви. По отношение на любовта, ако сте необвързани, може да срещнете някой от близкото ви обкръжение, или роднини да ви запознаят с интересна личност. Склонни сте към флиртове и може да ви е трудно да спрете вниманието си само на един потенциален партньор. Ако пък сте обвързани, водите дълги и интересни разговори с половинката си. Може да отидете заедно на кратко пътуване. Нещата между чаршафите може да се разгорещат, тъй като сте склонни да изпробвате нови неща с любимия си човек.


 


Зодия Риби през април


през април


През първата половина от април мислите повече за материалното благосъстояние. Може да извършите покупки, който ще ви донесат полза в бъдеще. Подходящо е и да помислите за допълнителна работа. Гледате на нещата от практична гледна точка. Възможно е да се огаждате малко повече с храна и удоволствия. Работите по проектите, започнати през март. По отношение на любовта сега сте особено магнетични и привличате внимание. Искрени сте в поведението си и открито изразявате чувствата си. Може да имате няколко ухажори, от които да избирате. Ако сте обвързани, вероятно силно ви интересува дали изглеждате добре като двойка в обществото. Може да сте по-егоистични от обикновено и искате половинката ви да се грижи за вас, да ви засипва с комплименти и да четка егото ви.


Във втората половина на месеца ставате по-общителни. Ненавиждате скуката и искате да правите интересни неща, да общувате с интересни хора. Търсите количеството, а не качеството. Възможно е да сте разсеяни, защото пред вас ще изникнат най-различни възможности. Няма да знаете на кое да се спрете. Разговорите са малко по-повърхностни. Графикът ви ще бъде претъпкан с много срещи и кратки пътувания. В любовта искате да се чувствате сигурни с половинката, която сте избрали, включително и да усещате финансовата подкрепа от нейна страна. Може да се посветите на приятни интимни занимания като да хапнете заедно, да запалите ароматни свещи, да пуснете отпускаща, нежна музика и да се наслаждавате на компанията си. Ако сте необвързани, мечтаете да срещнете човек с добре изградена ценностна система, готов да ви даде стабилност.


 


[caption id="" align="aligncenter" width="617"] Наслажавайте се на пролетта! Време за разходки, радости, любов и още нещо! Природата се събужда за живот! Събудете се и вие! Следвайте мечтите си! Бъдете щастливи и обичани![/caption]


 


 { 2 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова