четвъртък, 21 март 2019 г.Слънце Овен и Асцендент при жените


 


Вероятно всички сте чували понятието Асцендент. Той се определя от часа на раждане на човека и показва каква е била позицията на Слънцето спрямо хоризонта в момента на раждането. Асцендентът представлява маската, която си слагаме когато сме навън сред обществото. Това е начинът, по който подхождаме към останалите, когато комуникираме с тях, особено за първи път.


Зодията представлява Слънчевия знак на личността. Тя разкрива какви са човешките стремежи и в каква посока следва да се развие човека, докато изминава своя земен път. А асцендентът показва как се движим в обществото, каква представа искаме да оставим у другите. Да речем, че сте зодия Козирог и по природа сте много амбициозни и обичате да работите по план. Но ако вашият Асцендент е Близнаци, то вие пак притежавате силно изявени козирожки качества, обаче в очите на другите изглеждате несериозни, вятърничеви и прекалено бъбриви.


Ако все още не знаете своя Асцендент, то има специфичен метод, по който може да научите. Повече за Асцендента и начина за определянето му, може да научите от следната статия: Същност на Асцендента


Тъй като навлизаме в сезона на Овните (от 20 март до 20 април), предстои да разгледаме комбинацията между слънчев знак Овен и всички дванадесет Асцендента при жените. Тук най-вече се набляга на проявлението на комбинациите в любовен план.


Асцендент при мъжете от зодия Овен


 
Асцендент при жените от зодия Овен


 Слънце Овен и Асцендент Овен


Тази дама е жизнерадостна, изключително амбициозна, винаги усмихната и любезна. Но и много чувствителна, което държи да остане незабелязано. Звучи ли ви познато? Ако отговорът е "да", значи вече сте се сблъсквали с представителка на типичния Овен - едно изгарящо съчетание от огън и страст. Прекрасна, силна и чаровна, тя е мила и внимателна. Вечното дете. Тя има нужда от непрекъснати грижи и ласки. Става много груба и рязка, само когато някой брутално разбие мечтите. Като партньор непрекъснато се стреми да тегли половинката си към все по-високи цели.


 
Слънце Овен и Асцендент Телец


Разумна и страстна, тази дама е едновременно импулсивна и сдържана. Тя се опитва да подчини емоциите на разума. Отличава от другите жени с несломимата си воля за успех. Лишена от отчаяние, каквото и да се случи, често е като вихрушка, която помита всичко по пътя си. Най-често открита по характер, когато е необходимо, може идеално да прикрие истинските си намерения. Като партньор проявява смелост и лоялност.


 Слънце Овен и Асцендент Близнаци


 Представителката на тази комбинация притежава дързостта, сексапила и смелостта на осем жени, че и отгоре. Тя непременно държи да е на преден план, независимо от залога. Тя е привърженик на авантюрите, рисковете и приключенията. Трудно застава на едно място. Като партньор е забавна и приятна. Но и лекомислена.


 
Слънце Овен и Асцендент Рак


Рак придава на Овен онази тънка чувствителност, каквато той не притежава. Затова, въпреки привидната си увереност, тази дама е неспокойна и потайна. Дълбоко в себе си тя остава разколебана и уязвима. Като партньор е вярна и лишена от егоизъм.


 Слънце Овен и Асцендент Лъв


Това е една страхотна комбинация! Решаваща най-често сама проблемите си, дори и в най-заплетените житейски ситуации, тази дама е сексапилна, уверена и еманципирана. Презира слабостта. Тя е опора на всеки, който я познава. Като партньор е много вярна и грижовна. Но разочаровате ли я - тежко ви!


 Слънце Овен и Асцендент Дева


 Тази дама е огън и жупел. Тя непрекъснато раздава правосъдие и често е в конфликт със самата себе си. Нейната енергия е толкова голяма, че отстрани прилича на действащ вулкан. Обикновено хората се страхуват от нея и й се подчиняват. Тя държи на реда и чистотата Тя е много критична и амбициозна на моменти. Като партньор изисква подчинение.


 Слънце Овен и Асцендент Везни


Везни придава нужната хармония и търпеливост на динамичната натура на Овен. Макар да е разкъсван на части от своята противоположност в зодиака (Везни е противоположният знак на Овен), Овен се чувства добре в компанията на Везни. Това, което превръща представителката на тази комбинация в силна личност, е амбицията, чувството за превъзходство и усещането за хармония. Като партньор е добра и великодушна.


 Слънце Овен и Асцендент Скорпион


Това е доста опасна комбинация за дама. Под този знак се раждат фаталните жени, съблазнителките и магьосниците. Това е дама, която не се страхува от нищо и никого. Нейният верен усет и амбиция я водят през всяко препятствие в живота. Тя умее да усеща хората и дори да предсказват постъпките им. Като партньор е предана и далновидна.


 Слънце Овен и Асцендент Стрелец


Това една изгаряща комбинация от огън и страст. Овен и Стрелец си подхождат и заедно създават една весела и приятна, но и много целенасочена и пряма натура. Не ви съветвам да й се изпречва те на пътя, ако трудно понасяте истината. Тя е добра приятелка, но нейният хаплив език често й донася неочаквани бъди. Като партньор е твърдоглава и неразумна.


 Слънце Овен и Асцендент Козирог


Смело и самоотвержена, тази дама е още твърда и принципна. Най-често постига целта си и никога не се отклонява от пътя, който е избрала. Обикновено успява да контролира чувствата и емоциите си и е готова да плати цената за това. Като партньор е вярна, но и много властна.


 Слънце Овен и Асцендент Водолей


Ето една значително по-малко властна и суетна жена Овен. В тази комбинация водолей придава онази чувствителност и замечтаност, с която тази дама се превръща в едно наистина прекрасно, мило и хуманно същество. Готова да ви подкрепи винаги навсякъде, без да се страхува от последствията. Тя е брилянтна в отношението си към приятелите и близките. Като партньор е изключително самопожертвувателна.


 


Овен иОвен и


Слънце Овен и Асцендент Риби


Овен олицетворява раждането, началото в зодиака, а Риби - края, тайнството, помъдряването. Съчетанието между тези два знака може да създаде една фантастична, изпълнена с хармония Натура. Но и да допринесе за появата на двойствени желания, лицемерие, жестокост и склонност към пороци. Когато я наранят, тази дама се затваря в себе си. Тя е искрена и доверчива по природа и склонна към внезапни изблици на чувства и изненадваща спонтанност. Заедно с това около нея винаги витае атмосфера на тайнственост. Като партньор е чувствителна и разбираща.


 


 { 3 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова