Posted by : Paynera четвъртък, 7 март 2019 г.

Транзит на Уран в Телец


 

След дългогодишен предстой на Уран в знака Овен, на 6 март 2019 планетата на революцията и внезапните промени и управител на Водолей, сменя знака си. Преминава в Телец и ще остане там през следващите осем години, до 2026 година. Движи се ретроградно от 12 август 2019 до 11 януари 2020 г.

 

Значение на Уран за астрологията


 

Уран е седмата планета от Слънчевата система. Тя е газов гигант и е трета по размери и четвърта по маса сред останалите небесни тела в тази система. Планетата се движи сравнително бавно и сменя знака си приблизително на всеки седем-осем години. Уран носи името на бога на небето от древногръцката митология Уран.

В астрологията тази планета управлява знака Водолей. Енергията на Уран е наелектеризаща и готова за промяна. Уран гледа към бъдещето. Презира традициите и подкрепя оригиналността и индивидуалността. Свързва се с технологиите, иновациите, откритията и цялостния прогрес на човечеството.

Тази планета се свърза с просвещение, прогресивност, обективност, изобретателност. Негативното проявление на Уран е свързано с бунтовническо чувство, което се появява внезапно и носи неочаквани промени. 

Влияние на Уран в Телец


 

По време на този цикъл отношението ни към парите и личните претежания се променя из основи. Ще открием нови начини, по които да се освободим от материалните ограничения. Ще използваме иновативни методи, чрез които да си осигурим спокойствие и комфорт. Ще изразяваме изключително лесно своята чувственост, любов към себе си и нашето тяло. Ще успорваме нешата, които сме ценили през последния цикъл на Уран, когато е преминавал през Овен.

Може да получим приходи от неочаквани източници. Или пък ще изживеем резки промени в сферата на парите, ценностите, притежанията ни. Това ще доведе до смяна на приоритите ни. Идеите ни са прогресивни. Възможно е да приложим нови методи в бизнеса. Енергията, която влагаме в печеленето на пари, ще се променя, тъй като се нуждаем от вдъхновение, за да бъдем продуктивни.

 

Влияние на транзита на Уран в Телец


върху астрологичните знаци


 

Разбрахме какво е всеобщото влияние, което оказва транзита на Уран в Овен. Трябва също така да имаме в предвид, че Уран попада в различни домове при всеки знак. Ето какво влияние има смяната на знака на Уран върху всяка една зодия.

 

Зодия Овен
По време на този транзит Уран преминава във вашия 2 дом. През този осемгодишен цикъл вашата ценностна система ще се промени. Ще оставите зад гърба си старите разбирания, които вече спъват растежа ви. Една част от Овните няма да гледат толкова материалистично на нещата, а друга част от тях ще се сблъскат с неочаквани ситуации, които ще ви осигурят нестабилни приходи. Занимания в областта на технологиите, науката, компютрите и интернет ще ви донесат допълнителни финансови средства. Също така сте склонни да предприемате повече рискове в тази сфера. Нашият съвет е да развиете своите таланти, свързани с развитието на технологиите.

 

Зодия Телец


 

Уран навлиза във вашия знак и съответно оказва най-голямо влияние на вас. Предстоят ви съществени промени в начина, по който възприемате живота, и начина, по който изглеждате в чуждите очи. Цените изключително много свободата на изразяване. Ще се отървете от неща, които са ограничавали независимостта ви и са пречили да разкриете своята индивидуалност. Готови сте да предприемате лични рискове. Уран събужда съзнанието ви и докосва области в живота ви по изненадващ начин. Ще се появят нови събития, които ви освобождават от ограничаващи ситуации. Чувствате се изключително вдъхновени по време на този транзит и горите от ентусиазъм.

Внимавайте да не бъдете твърде импулсивни. Желанието ви за независимост е толкова силно, че ви кара да загърбите важни за вас неща и хора. Може да отчуждите най-близките си. Те може да се очудят от вашата необичайна склонност да се противопоставяте и да предприемате рискове. Не бягайте от промяната, но внимавайте да не сте прекалено импулсивни. По време на този цикъл може да промените собствения си стил и външен вид. Освобождавате се от оковите на чуждото мнение и очаквания. Ставате по-спонтанни. За вас е важно да се изразявате свободно. Не се притеснявате дори, ако другите цъкат неодобрително с език, и не оценяват правилно вашето поведение.

 

Зодия Близнаци


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран започва да преминава през вашия 12 дом. Това ще ви помогне да се освободите от несъзнателни навици, разбърква личния ви живот и привлича необичайни съвпадения в живота ви. Ще използвате различни подходи, когато помагате на другите. Събитията, които ще се случат през следващите години ще ви отдели от стари навици, зависимости и привързаности. Възможно е някои тайни от живота ви да се разкрият и да се наложи да се разделите с ненужни елементи от света ви. Ще се отделите от миналото и ще се подготвите за следващия цикъл на Уран, когато ще обитава вашия знак, след 2026 година.

 

Зодия Рак


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 11 дом на приятелствата и ще оказва влияние в тази сфера през следващите години. Ще се срещате с интересни и необикновени хора. Може да се присъедините към група със сходни на вашите интереси. Привличат ви хора, които са свободни по дух. Ще загърбите приятелства, които са ви ограничавали по някакъв начин. През този период ще виждате хората такива, каквито са, като уникални и неповторими личности, и така ще изглеждате по-симпатични и приятни в техните очи.

 

Зодия Лъв


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 10 дом, дома на кариерата и ще оказва влияние в тази сфера през следващите години. Посоката ви на развитие ще започне да се променя и отношенията с авторитетни фигури на моменти може да стават напрегнати. Не сте склонни да следвате заповеди. Налага се да овладеете тази тенденция и да избягвате импулсивните решения. Може да разкриете в себе си неподозирани таланти. Възможни са интересни поврати в живота, които ще повлияят на вашата кариера и репутация. Ще оставите траен отпечатък в съзнанието на хората от професионалната ви област, защото ще ви запомнят с необикновения и различен подход към професията.

 

Зодия Дева


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 9 дом. Поради това влияние може да получите неочакван шанс да пътувате. Ако използвате тази възможност, то ви очакват интересни приключения, които ще разкрият нови хоризонти пред вас и ще отворят очите ви за нови перспективи. Хората, които срещате през следващите години, ще насочат мислите ви друга посока. Вече няма да изповядвате традиционната философия, а ще търсите свое собствено уникално разбиране за нещата. Някои от вас може внезапно да решат да се захванат отново с учене, а други пък ще предпочетат да прекъснат следването си.

 

Зодия Везни


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 8 дом и разклаща вашия интимен свят през следващите години. Може да има неяснота или неочаквания събития, свързани с вашите финанси. Но не със тези финансови средства, които получавате като доход, а с парите и притежанията, които споделяте с ваш близък човек, данъци, заеми и прочие. Грижите във финансов план може да попречат на забавлението ви, тъй като за да се чувствате добре са ви нужни средства. Вероятно трудно ще може да се опрете на близките си за помощ. Също така е възможно до 2026 година да витае една особена несигурност в интимните ви връзки. Склонни сте към експерименти със сексуалността ви.

 

Зодия Скорпион


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 7 дом. Под това влияние близките ви партньорства може да станат нелогични или да ви изненадат по няакъв начин. През следващите години ще чувствате, че трудно може да се доверите на някого. Нямате вече търпение към връзки, които са изживяли времето си. Възможни са проби и грешки във взаимоотншенията. Не сте склонни да слушате чуждите заповеди и всеки опит да бъдете ограничени, ще се сблъска с бунтовника, скрит във вас. Някои от представителите на вашия знак може да намират сегашната си връзка за задушаваща. Ако е така, или ще поставите окончателен край или ще се опитвате по друг начин да се освободите от ограниченията. Възможно е вашия партньор да ви изненада със странно грубо и неочаквано поведение и ще се чудите какво ли още може да очаквате от него.

 

Зодия Стрелец


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 6 дом, дома на работата, дневния режим и здравето. Очакват ви внезапни промени в тази сфера. Искате да се освободите от оковите на скучното ежедневие. Ще промените подхода си към работата. Възможни са внезапни сътресения и промени, докато привикнете към тази промяна. Работното ви време може да стане плаващо или да смените работата си с някоя по-различна и необичайна. Не може да търпите да следвате режим и се придържате към своя собствен ритъм, а не този на обществото. Работа, която е скучна и ограничена, не ви задоволява. Добре е да намерите работа, която ви дава нужното разнообразие и възможност да сътворявате нови идеи. През следващите години може да промените и отношението си към здравето, да се посветите на йога и други терапии освобождаващи ума.


Зодия Козирог


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 5 дом. През следващите години ще откриете нови начини да изразявате себе си и своите творчески заложби. Хобитата ви може да бъдат необичайни, както и отношенията с вашите деца и любими хора. Възможни са изненади и неочаквано развитие в любовен план. През този цикъл на Уран ще освободите себе си от задръжките, които са били част от живота ви в миналото. Ставате по-спонтанни, по-игриви и екцентрични. Незначителните любовни афери ще останат зад гърба ви. Възможно е да бъдете привлечени от необичаен любовен партньор или любовни отношения.

 

 Зодия Водолей


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 4 дом. Вниманието ви ще бъде обърнато към вашия дом и семейство през следващите години. Възможно е да смените жилището си. Ако това не стане, то поне ще има промени в семейния ви живот и някакъв вид смяна на обстановката. Животът ви се забързва и няма да обмисляте дълго преди да взимате решения. Имате нужда от екшън в живота, но не знаете на къде точно да поемете. Неочаквани промени в плановете ще изпробват вашето търпение. На моменти ще чувствете, че нещата са извън контрол. Събитията обаче ще ви стимулират да опитате нов подход и ще ви спасят от скуката. Добре е да оставите старите семейни проблеми да изчезнат от самосебе си.

 

Зодия Риби


Хороскоп 22 март четвъртък

По време на този транзит Уран попада във вашия 3 дом, дома на общуването. През този цикъл на Уран лесно ще се отегчавате и разсейвате. Възможно е да се захванете да изучавате напълно непозната за вас тема. През следващите седем-осем годинище бъдете привлечени от нетрадиционните идеи и разбирания. Ще откриете нови начини, по които да изразявате себе си, чрез говорене и писане например. Ще говорите спокойно за вашето минало и лесно ще се свързвате с хората. Ще промените обичайния си ритъм на живот. Добре е да се измъкнете от черупката си понякога и де предприемете някои рискове. Може да направите някои промени във външния си вид, олицетворение на промените, които се случват вътре във вас.

 

{ 4 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова