Posted by : Paynera неделя, 7 април 2019 г.
Хороскоп за 8 април 2019, понеделник


 


Преминахме успешно първата седмица от април месец. Радваме се на китна пролет! Красиви ухания, идващи от китни цветя и обсипани с цветове дървета. Готови сме да прегърнем този свят и да се възхищаваме на даровете му! А сега нека пък видим дали и звездите са толкова прекрасни и добри!


 


Позиции на планетите на 8 април 2019


 


8 априлВ момента Слънцето преминава през знака Овен, където ще остане до 20 април. В събота следобяд Луната се сбогува с огнения и енергичен Овен и отиде на гости в китното земно кралство на спокойния, ориентиран към сетивните удоволствия Телец. Под влияние на Луната в Телец през уикенда и днес не сме чак толкова активни. Предпочитаме почивката в удобна за нас обстановка. Във вторник Луната вече преминава в Близнаци и тогава ще станем по-приказливи и ще търсим разнообразие. Преминахме през Новолунието в петък. Следващ ключов момент за Луната е фазата Първа четвърт, в петък, на 12 април.


Меркурий продължава транзита си в Риби, което означава, че не сме чак толкова общителни и имаме нужда да се затворим в себе си. Венера също е в Риби - отново индикация, че ще потънем в дебрите на емоциите и на вътрешния интимен свят. Да не забравяме, че и Нептун е в Риби. Въобще се намираме в период, в който сме ориентирани повече към духовното, отколкото към материалното. Попадаме в ролята на жертви или на спасители. Определено ставаме по-състрадателни и загрижени за околните. Интуицията и въображението ни са силно развити. А Марс е в Близнаци и поради това пред нас може да се появят редица възможности и ще ни е трудно да се спрем само на един вариант.


 


Още за разположението на планетите...


Луна в Телец


Венера в Риби 


Марс в Близнаци


Кратка прогноза за 8 април 2019


 Под влияние на квадрат между Марс в Близнаци и Сатурн в Козирог днес, на 8 април, е възможно да се редува период на активност и развитие с период на застой, в който ще се запитаме дали вървим в правилната посока. Като че ли някои обстоятелства блокират нашите опити да изразим и докажем себе си, както на работното място, така и в личен план. Нужно е да бъдем търпеливи. Имаме желание да разрешим възникващите проблеми, но ако бързаме прекалено да подобрим нещата, това ще ни изиграе лоша шега. Ключът към успеха през днешния ден е да не сме прикалено припряни (Марс в Близнаци) за неща, които просто изискват повече време (Сатурн в Козирог). Скоро ще имате добра възможност да реализирате планираното.


 


 


Статии за месец април:


Астропрогноза за всеки знак за април


Планетите през април


Лунен календар за април


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова