събота, 20 април 2019 г.Характеристика на зодия Телец


(Слънце в Телец)


 


Слънцето обитава знака на Телец приблизително от 20 април до 21 май.


 


Има нещо стабилно относно притежателите на този слънчев знак, независимо какво показва останалата част от наталната карта. През повечето време хората може да разчитат на тях, но това по-скоро се дължи на навик да помагат, отколкото на жертвоготовност за благото на обществото.


 


Още за зодия Телец от Мери Астрология:


Обща характеристика - 2 част


Зодия Телец в любовта


Зодия Телец и другите знаци


Зодия Телец според датата на раждане


Зодия Телец и Асцендент - мъже


Зодия Телец и Асцендент - жени


 


Света на сетивата


Телците са чувствени хора и това се отнася не само за секса, а и за всички останали области на живота. Изпитват наслаждение от храна, топло одеало, аквариум, украсен с много цветове, миризмата на цветя или пролетен дъжд, приятни мелодии, идващи от музикалната уредба и прочие. Може да се каже, че живеят чрез сетивата си много повече от другите хора.


Телец


 


Усърдни и прилежни


Когато Телците работят, те го правят усърдно. Внимателни са, не бързат и са постоянни и този им начин на работа винаги се отплаща накрая. Сигурността е от голямо значение за тях и, докато представителите на другите слънчеви знаци се стремят само към удобство, Телците активно се стремят към богатство. Тяхното разбирането за „удобно” е различно, но комфорта определено е движеща сила.


Макар да работят упорито, тяхната фиксирана и обичаща комфорта природа ги кара да изглеждат мързеливи. Това е така, защото умеят да разделят работата от удоволствието. Когато работят, те работят упорито, когато се забавляват - те по-скоро гледат да си почиват. Много трудно може да накарате някой Телец да се раздвижи физически. На ментално ниво ще имате същия проблем. Представителите на този знак се държат здраво за вещите и идеите си. Затова са известни със своя инат. Този знак е фиксиран (непроменлив) и като такъв отделя внимание и уважава традициите.


 


Чувство за притежание


Чувството за притежание, асоциирано с този знак, покрива всички области от живота му. Този знак обича да притежава неща, а понякога и хора. Приятен дом, парче земя, изгодна кола, споменатия по-рано аквариум, домашни любимци, солиден бизнес. В любовта и връзките чувството за притежание може да бъде сметнато за ревност, но Телецът намира разлика между това човек да е ревнив и да е собственически настроен. Те рядко са ревниви или дребнави. Въпреки това смятат любимите си хората за своя собственост. Това им дава усещане за сигурност.


Известни хора със Слънце в Телец: певицата Шер (Слънце и Меркурий в Телец), актьорът Джордж Клуни (Слънце и Меркурий в Телец), Адолф Хитлер (Слънце, Венера и Марс в Телец), Джордж Лукас (Слънце, Меркурий и Венера в Телец), Рене Зелуегър (Слънце и Меркурий в Телец).


 { 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова