Posted by : Paynera събота, 11 май 2019 г.Родени на 11 май


 


С помощта на астрологията може да разберем какъв е характерът на човек в зависимост от датата, на която е роден. Освен това може да определим донякъде какво може да очаква този човек във всяка една година от живота си. За целта трябва да сравним позициите на планетите в момента на раждането, с позициите им през съответната година. В тази статия ще намерите обобщена прогноза за родените на датата 11 май.


 


на 11 майАко сте родени на 11 май:


Вие сте талантливи и уважавани от всички. Независими сте и не ви е приятно да получавате съвети и да бъдете поучавани. Най-добре ви подхожда позицията на ръководител или на човек, който сам си е шеф. Запазвате своята самостоятелност и въпреки това поддържате доста сполучливи връзки в любовен план. На вас може да се разчита. Вие сте трудолюбиви, практични и стабилни. Но вашите емоции могат да бъдат доста противоречиви. По душа сте перфекционист, а спокойствието, което излъчвате външно, понякога крие тревожност и притеснителност.


 


Прогноза за следващата година от живота ви


(11 май 2019 – 11 май 2020 г.)


 
Тази година рождения ви ден се случва, когато Луната е във фаза Първа четвърт. Затова достигате важен повратен момент в личното ви израстване. Може би ще бъдете по-емоционални през годината. Има опасност от ненужни конфликти и необмислени решения. Следващата година ви носи много енергия, мотивация и развитие. Предстои ангажиран и динамичен период.


 


В работен план


До декември 2019 г. ще усещате положителното влияние на аспект между Слънцето и Сатурн. Този аспект ви защитава и ви помага да бъдете в час със ставащото около вас и да поемете своите отговорности. Ще привличате чуждото внимание, а качества ви на лидер ще бъдат високо ценени. Работата, която сте вършили през последната година, започва да дава своите плодове. Може да получите признание за положените усилия под формата на повишение или награда за добре свършена работа. През тези месеци от май до декември може да подредите живота си значително. Концентрирани сте, гледате реалистично, наясно сте с ограниченията, които времето ви налага. Това ще ви помогне да напреднете в кариерата. Мислите ви са насочени към бъдещето повече от обикновено. Може да откриете, че проекта, който започвате, или инвестициите, които правите, ще ви донесат полза в идните години.


 


Нови възможности


От март месец 2020 г. нататък друг положителен аспект ще повиша настроението ви и ще ви донесе късмет. Ще се появят възможности да напреднете. Ще се наслаждавате на живота, текущите занимания, отношенията и цялостното ви положение. Вие сте уверени и вярвате в себе си. Ще имате по-силно желание да се усъвършенствате и да учите през този период и ще имате добри възможности за това. Социалният ви живот ще се подобри и ще завържете полезни контакт. Ще имате добри възможности да пътувате. Може да пожънете успех в приключването на проект. Може да се дипломирате, да се ожените, да имате дете, да получите повишение и прочие. Въпроси, свързани с университета, висше образование, религия, право, реклама, чуждестранни интереси, ще протичат гладко. Времето е подходящо да помислите за допълнителна квалификация. Ще бъдете оптимистично настроени и ще възприемате света с отворено съзнание, без да се натоварвате с мисълта за дребните детайли.


 


Творчество и любов


През следващата година ще бъдете творчески настроени, а любовният ви живот ще бъде доста вълнуващ. Ще се справяте отлично в области, които ви позволяват да създадете нещо красиво, привлекателно и забавно. Ако участвате в състезания, успехът ще бъде на ваша страна. Привличате останалите със своя магнетизъм.


Може да получите финансова помощ. Изисквате малко повече от любовния си живот и ще получите удовлетворение. Някои от вас може да се влюбят през тази година. А ако сте обвързани, връзката ви ще се подобри със сигурност. Дори и да има спорове и предизвикателства пред някоя ваша връзка, други отношения може значително да се подобрят.


Имате усещане, че вашите духовни и материални цели се препокриват, и обстоятелствата ще ви помагат да превърнете мечтите в реалност. Вярата ви се засилва и знаете, че може да постигнете целите си.


Годината е силна за нови инициативи, образование, сътрудничество, приятелство. Във взаимоотношенията ще има възходи и падения, а вашия чар привлича към вас правилните хора. Ентусиазмът ви е много силен и въпреки това може да изживеете забавяния в някои занимания. Но като цяло годината е продуктивна и вълнуваща за вас.

Според нумерологията


 


Според нумерологията 2019 година (11.05.2019 = 1+1+5+2+0+1+9= 19 = 1+9 = 10 = 1) за вас ще премине под влияние на Единицата, която е управлявана от Слънцето. Това е годината на действието. Семената, които посадите сега, ще дадат плод в бъдеще. Другите може да ви обвинят, че нямате достатъчно време за тях. Но вие ще бъдете заети повече от обикновено. Фокусирате се върху личните занимания и нужди. Същевременно излизате доста често, срещата се с нови и интересни хора и сте много по-инициативни. Нашият съвет е през тази година да отстоявате себе си, да предприемете действие, да започнете на чисто и да изразявате своята независимост.


Според нумерологията 2020 година (11.05.2020 = 1+1+5+2+0+2+0= 11 = 1+1 = 2) за вас ще премине под влияние на Двойката, която е управлявана от Луната. Това е годината на дружбата, партньорството. Тя е тиха, нежна и хармонична почти през цялото време. Не е толкова активна като предишни години. Вие се чувствате по-отговорни към нуждите на останалите. Ако сте търпеливи и открити по приятен начин, ще привличате събития или хора, който искате в живота си. Годината е отлична за съграждане на ново бъдеще. Нашият съвет е да бъдете търпеливи и възприемчиви, да се наслаждавате на спокойствието, да натрупвате преживявания, да се развивате и да градите, и да привличате.


 


За други дати на раждане


Родените под знака на Телец според датата на раждане


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова