Posted by : Paynera неделя, 26 май 2019 г.Прогноза за всеки знак през юни


 


Ето че навлязохме в шестия месец от годината - юни 2019 година. Месецът, в който посрещаме лятото в живота си. Слънцето огрява със своите лъчи и ни приканва да зарежем работното място и да отдъхваме край морето, до басейна или в прохландата планина. Децата прекарват дните си в игри, радвайки се на своята ваканция. Нека разберем какво очаква всяка една зодия през юни месец.


А за позициите на планетите през юни, може да разберете повече ТУК!


 


Зодия Овен през юни


през юниПрез по-голямата част от месеца при вас фокусът ще бъде поставен върху общуването и обменянето на идеи. Мисълта ви е изключително гъвкава и активна. Имате много идеи и искате хората да чуят за тях. Вие сте общителни и създавате нови връзки. Ще се захванете с много задачи наведнъж. Трудно ви е да се концентрирате, затова не правете дългосрочни планове. Графикът ви ще бъде претъпкан, изпълнен с много срещи и кратки пътувания. Имате желание да получите нови знания. След 21 юни ще станете малко по-затворени и изключително загрижени за близките си хора, семейството, жилището и домашния уют. Подходящо време за декорация на дома, преместване или поправка на уреди. Ще копнеете за време прекарано в компанията на любимите ви личности в домашна обстановка. Ще търсите връзка със собствените си емоции.


В любовен план до 9 юни ще бъдете привлечени от отгворни и стабилни хора. Привлечени сте от хора, които ви носят спокойствие и хармония, подсилват вашето самочувствие и споделят вашите идеи. Предпочитате по-сериозни хора, пред тези, които действат нелогично и спонтанно. Може да срещнете някои в някоя финансова институция (в банка например) или да са запознаете с човек, който работи с пари. През останалата част от месеца започвате да търсите интелектуална връзка с партньора. Вероятно повече от един човек ще привлече вниманието ви. Може да се запознаете с някого по време на кратко пътуване, в интернет, или чрез помощта на роднина или съсед.


Статии за зодия Овен 


 


Зодия Телец през юни


през юни


През по-голямата част от месеца при вас фокусът е поставен върху материалното благосъстояние. Може да преразгледате своите финанси, да се захванете с допълнителна работа, да направите покупки, чиято стойност ще се повиши с времето. Гледате на нещата от практична гледна точка и не искате да разклатите стабилността си. След 21 юни ставате по-общителни. Създавате нови отношения и с радост обменяте своите мисли и идеи с останалите. Графикът ви ще бъде претъпкан с много срещи и кратки пътувания.


В любовен план в началото на юни може да започнете нова връзка или да заздравите вече съществуващи отношения. Наслаждавате се на живота и на усещанията, които ви носят сетивата. Ако искате да промените външния си вид, сега е моментът. Изглеждате чаровни и приятелски настроени в чуждите очи. След 9 юни търсите компанията на отговорни и стабилни хора, които носят спокойствие в живота ви. Предпочитате партньор, който гледа рационално и действа обмислено.


Статии за зодия Телец 


 


Зодия Близнаци през юни


през юни


През по-голямата част от месеца изпитвате силна нужда да изразявате себе си и да бъдете забелязани. Може да се захванете с нов проект. Падате си леко егоисти и искате да сте независими. Доста по-уверени и смели сте. Подходящо е да промените имиджа си. След 21 юни постепенно фокусът ще се измести към финансите. Добре е да проверите средствата си и да помислите за нов начин за повишение на приходите. Не стартирайте нови проекти, а се фокусирайте върху вече започнатите.


В любовта през първите десет дни от юни ще бъдете по-затворени. Завладява ви романтиката. Потъвате в света на въображение. Ако сте в началото на любовни отношения, трудно ще разкривате чувствата си. След 9 юни ставате вече по-открити и сте готови да демонстрирате чувствата си с думи и мили жестове към човека, който владее мислите ви. Чувствате се истински и цели в присъствието на любимия ви човек. Ако сте необвързани, ставате доста харизматични и привличате вниманието на ухажорите.


Статии за зодия Близнаци


 


Зодия Рак през юни


през юни


През по-голяма част от месеца ще се посветите на физическо, ментално, емоционално и духовно пречистване. Добре е да се освободите от всичко ненужно и да презаредите батериите си. По-чувствителни сте от обикновено и предпочитате усамотение. Харесва ви да слушате музика, да рисувате, да се занимавате с някакъв вид изкуство. Може да помогнете на изпаднали в нужда, тъй като сте по-състрадателни. След 21 юни започвате да проявявате повече егоизъм, като се грижите главно за вашата личност. Може да подобрите имиджа си, да заблестите, да се покажете пред обществото, горди от това, което сте. Подходящо е да се захванете с ново занимание. Другите определено ще ви забелязват повече. Сега е моментът да направите хубаво впечатление на шефа, който ще оцени вашите качества правилно.


В любовен план през първите десетина дни от месеца няма да не сте чак толкова страстни. Търсите по-скоро приятелство. Ако сте необвързани, може да срещнете половинката си в лицето на ваш приятел. След 9 юни ставате по-чувствителни и изпитвате трудности при изразявате на емоциите си чрез думи. Предпочитате да чувствате нещата, да се доверите на интуицията, когато тълкувате поведението на любимите си хора.


Статии за зодия Рак


 


Зодия Лъв през юни


през април


През по-голяма част от месеца изпитвате силно желание да сте навън с приятели, да споделяте своите интереси и да работите по обществени каузи. Имате малко по-ясна визия за бъдещето. Знаете какви са вашите мечти и как да ги реализите. Падате си по настандартните и ексцентрични занимания. Ставате по-изобретателни и умът ви ражда забележителни идеи, които трудно биха хрумнали на всеки човек. След 21 юни, постепенно ще намалее желанието ви да общувате. Предпочитате сигурността на дома си, където може да се отпуснете и да се отървете от целия шум на света. Ставате по-чувствителни, емоционални и състрадателни. Може да се посветите на творчески занимания - да слушате музика, да рисувате, да творите в някоя сфера на изкуството. Въображението ви работи на силно обороти и интуицията ви е обострена.


По отношение на любовта в началото на юни може да откриете интересен партньор на работното място - колега, клиент, служител. Възможно е да срещнете някого от вашата професионална сфера и да задълбочите отношенията си, работейки заедно по проект. След 9 юни настроението ви ще се промени и вече няма да сте чак толкова емоционални и чувствителни. Може дори да изглеждате безчувствени и студени. Възможно е да припламнат любовни искри между вас и човек, който до този момент сте възприемали само като приятел.


Статии за зодия Лъв


 


Зодия Дева през юни


през април


През по-голяма част от месеца вие се вълнувате предимно от работата и професионалното развитие. За вас е важен имиджа, който имате в бизнес средите. Искате да получите адекватна оценка (и заплащане) за труда си. Може да се наложи да влезете в контакт с висшестоящите или някой с много познания, който може да ви помогне да се усъвършенствате. Ще бъдете отговорни и зрели. След 21 юни ще търсите компанията на хора със сходно на вашето мислете. Имате нужда от съмишленици, с който да работите заедно по проекти със социална значимост. Ще бъдете приятелски настроени и гледате с оптимизъм към бъдещето. Може да се превърнете в бунтар, който отхвърля всякакви ограничения. Ставате малко по-отчуждени емоционално. Интересува ви повече добруването на човечеството като цяло, отколкото любовните трепети.


В любовен план в началото на месеца може да срещнете нов и интригуващ партньор по време на пътуване. Ако посещавате курсове, ходите на танци или спортувате, може да се запознаете с някой от групата по салса, във фитнеса, в образователния център. След 9 юни, ако сте необвързани, може да се запознаете с интригуваща личност на работното място или ако посещавате събития, свързани с вашето професионално развитие. Ако вече имате връзка, има опасност да обръщате повече внимание на работата си, отколкото на половинката си.


 


Зодия Везни през юни


през април


През по-голяма част от месеца изпитвате желание да разширите своите познания и да се срещнете с нови хора. Гледате по-философски на нещата и сте готови за нови спиращи дъха преживявания. Възможно е да се поинтересувате от курсове за преквалификация или да се захванете с ново хоби. След 21 юни ставате по-отговорни и зрели. Интересува ви как ви приемат колегите и висшестоящите. Искате да им покажете най-доброто от себе си. Подходящо е да попитате за увеличение на заплащането или да поискате да заемете по-висока позиция. Работата ви излиза на преден план.


В началото на месеца чувствата ви в любовен план ще бъдат по-дълбоки. Търсите духовна връзка с половинката си. Излъчвате магнетизъм и сексапил, по-силно от друг път. Изглеждате тайнствени и така привличате ухажори. Настроени сте към сериозни отношения. Затова сте внимателни в своя избор на партньор. След 9 юни търсите нова тръпка във връзката ви. Помислете с какво да разнообразите отношенията. Може да се отидете на пътуване, което включва уикенд за двама. Може да отидете на скално катерене или да скочите с парашут заедно. Ако сте необвързани, може да срещнете интригуваща личност, докато се посвещавате на някое ново занимание или по време на пътуване.


Статии за зодия Везни


 


Зодия Скорпион през юни


през април


През по-голяма част от месеца ще мислите кои области от живота ви се нуждаят от промяна. В очите на другите изглеждате сериозни и емоционални. Възприемате света чрез емоциите. Може да бъдете по-потайни и да не споделяте много плановете си. Подходящо е да се захванете с финансови въпроси, особено такива, които касаят дългове, заеми, данъци или наследство. След 21 юни вече не сте толкова сериозни и съсредоточени в личните си сериозни дела. Ще изпитате желание да промените нещо в ежедневието като се захванете с ново хоби или посетите непознато място. Искате да научите нещо ново за света около вас. Вярвате силно във вашата собствена идеология и говорите открито за разбиранията си за живота.


По отношение на любовта в началото на месеца искате да постигнете баланс в отношенията с интимния си партньор. Ако имате връзка от известно време, сега е подходящия момент да затвърдите любовта си. Може да заживеете заедно или да се сгодите, да мислите за съвместното си бъдеще. Не ви интересуват мигновенни увлечения. Искате сериозна връзка. След 9 юни ставате по-потайни и мистериозни. Привличате нови ухажори, но в крайна сметка вие решавате кого да допуснете в живота си. Ако сте обвързани, може да се посветите на чувствени преживявания заедно с партньора си, да заключите вратата зад гърба си и да потънете във вашия свят за двама.


 


Зодия Стрелец през юни


през април


През по-голяма част от месеца ще обръщате повече внимание на партньорите - в интимен и в служебен план. Предпочитате общуването на четири очи. Работите по постигането на баланс и подобряване на отношенията. Склонни сте на компромиси. Може да изпълнявате роля на посредник между хората. След 21 юни се стремите към трансформация. Искате да се отървете от всичко ненужно в живота си. Осъзнавате кои връзки не ви носят вече полза. Ставате по-прикрити и трудно разгадаеми в очите на хората. Възможно е да мислите нон стоп за нещо и това да тормози дните ви.


По отношение на любовта в началото на юни може да бъдете прекалено аналитични, да не се доверявате на чувствата си, а само на трезвата преценка за ситуацията. Това може да отблъсне потенциални ухажори, но това ни най-малко ви притеснява. Прекалено заети сте с работата и грижите за здравето си. След 9 юни копнеете да изгладите всички недоразумения с партньора ви. Готови сте да се посветите на него. Поведението ви като огледало отразява отношението, което получавате от любимия човек. Ако сте необвързани, силно желаете да откриете своя партньор. Не искате вече да сте сами. Използвайте естествения чар, с който ви е дарила вашата планета-управител Венера, и ще усетите как нещата се променят.


Статии за зодия Стрелец


 


Зодия Козирог през юни


през април


През по-голяма част от месеца ще мислите най-вече за работа. Придържате се към обичайния си режим. Не изпитвате чак такава нужна от забавление. Мислите прекалено много за детайлите на работното място. Притеснявате се повече за здравето си и, при нужда, може да нанесете промени в храненето или да започнете да спортувате. Изглеждате малко по-студени и дистанцирани. Нямате нищо против хората. Просто нямате време за губене - трябва да работите и да се грижете за здравето си. След 21 юни ще наблегнете на отношенията с партньорите в личен и бизнес план. Ставате по-отдадени на най-близките си хора и се стремите всичко да е балансирано, без излишни спорове и напрежение. Ще бъдете по-чаровни и може да ви търсят като арбитер в спор.


По отношение на любовта в началото на юни сте настроени за забавления с половинката си. Може да посетите заедно култулни събития, да отидете на разходка на хубаво място, да вечеряте в луксозен ресторант, да отидете на спа уикенд. Ако сте необвързани и сте настроени на купонджийска вълна, то със сигурност ще срещнете интригуваща личност по време на някое от вашите излизания. След 9 юни, ако сте открили половинката си на купон или обществено събитие, сега ставате по-сериозни и преценявате дали този човек е подходящ за вас. А ако сте обвързани, ще изразявате чувствата си като помагате на партньора си в ежедневието и в грижата за здравето.


Статии за зодия Козирог


 


 Зодия Водолей през юни


през април


През по-голяма част от месеца ще търсите забавление. Нямате никакво желание да стоите на едно място, да работите или да се занимавате със сериозни въпроси. По-добре излезте навън с приятели, посетете партита и социални събития, отделете време за срещи. Вие сте по-смели, ентусиазирани и приятелски настроени. След 21 юни ще ви омръзне от забавления и общуване. Настава време да обърнете внимание на работата си, да помислите какво може да промените на работното си място. Започвате да мислите повече за здравето си и при необходимост променяте дневния си режим, за да се чувствате по-добре. Стремите се към съвършенство във всеки аспект на живота.


В любовен план в началото на месеца се посвещавате на грижи за семейството. Помагате на половинката си в ежедневните занимания, обръщате внимание на децата. Ако сте необвързани, търсите човек, който е грижлив и готов да защитава любимите си хора. Някой със силен родителски инстинкт, подходящ за създаване на семейство. След 9 юни, ако сте обвързани, изпитвате желание да се забавлявате заедно с половинката, да излизате заедно навън и да се срещате с приятели. Искате да пуснете радостта в живота ви. Може да прекарате и време с децата си като едно сплотено семейство. А ако търсите половинката, може да я срещнете на обществено място, докато сте на заведение с приятели, по време на концерт, като цяло - докато се забавлявате.


Статии за зодия Водолей


 


Зодия Риби през юни


през април


През по-голяма част от месеца може да се захванете с декорация на дома, купуване или продаване на жилище, преместване или поправка на уреди. Прекарвате повече време със семейството. Искате да превърнете своя дом в крепост, в която да сте защитени и сигурни. След 21 юни, след като сте стабилизирали отношенията вкъщи, може да се посветите на забавление. Започнете да излизате повече и да се социализирате. Емоциите ви придобиват драматични окраски. Искате да извлечете максимума от живота - да се радвате, да обичате, да играете.


По отношение на любовта в началото на месеца може да общувате с няколко кандидата за сърцето ви и да не знаете кой да изберете. Сега сте склонни към несериозни отношения или невинни флиртове. Предпочитате да говорите за любовта, отколкото да действате. Може да поддържате няколко виртуални отношения. След 9 юни, ако сте се запознали с интересен човек в първата половина на месеца, сега е време да прецените дали този човек е готов за сериозна връзка с вас. Предпочитате отговорен партньор, който да е грижлив към половинката си и семейството си, който би дал всичко за децата си. Ако сте обвързани, то ще се посветите на дома си. Ще прекарате повече време с вашия любим човек зад вратите на дома ви.


Статии за зодия Риби


 


[caption id="" align="aligncenter" width="641"] Екипът на Мери Астрология ви пожелава приятно, топло и слънчево лято, изпълнено с интересни и запомнящи се мигове! Създайте си спомени, които да ви сгряват в студените дни![/caption]{ 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова