четвъртък, 2 май 2019 г.Слънце Телец и Асцендент при мъжете


 


Вероятно всички сте чували понятието Асцендент. Той се определя от часа на раждане на човека и показва знакът, който изгрява на Източния хоризонт в часа на раждането. Асцендентът представлява маската, която си слагаме когато сме навън сред обществото. Това е начинът, по който подхождаме към останалите, когато комуникираме с тях, особено за първи път.


Зодията представлява Слънчевия знак на личността. Тя разкрива какви са човешките стремежи и в каква посока следва да се развие човека, докато изминава своя земен път. А асцендентът показва как се движим в обществото, каква представа искаме да оставим у другите. Да речем, че сте зодия Козирог и по природа сте много амбициозни и обичате да работите по план. Но ако вашият Асцендент е Близнаци, то вие пак притежавате силно изявени козирожки качества, обаче в очите на другите изглеждате несериозни, вятърничеви и прекалено бъбриви.


Ако все още не знаете своя Асцендент, то има специфичен метод, по който може да научите. Повече за Асцендента и начина за определянето му, може да прочетете в следната статия: Същност на Асцендента


Тъй като в момента сме в сезона на Телците (от 20 април до 21 май), предстои да разгледаме комбинацията между слънчев знак Телец и всички дванадесет Асцендента при мъжете. Тук най-вече се набляга на проявлението на комбинациите в любовен план.


Слънце Телец и Асцендент при жените


Слънце Телец и Асцендент


Още за зодия Телец от Мери Астрология: 


Обща характеристика - 1 част


Обща характеристика - 2 част


Зодия Телец в любовта


Зодия Телец и другите знаци


Зодия Телец според датата на раждане


 


Асцендент при мъжете от зодия Телец


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и Асцендент


 Слънце Телец и Асцендент Овен


В тази комбинация типичният трезвомислещ и разумен Телец губи част от търпението и задръжките си. Става по-директен и по-упорит от обикновено. Освен това е много амбициозен, потаен и горд. Честолюбив по природа, верен и мил като партньор.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Телец и Асцендент Телец


Подсилени, качествата на Телец могат да доведат до непоносими упорство и инат. По всяка вероятност ще ви е много трудно да се откъснете от този мъж. А и той на всяка цена би искал да задържи всичко, което смята, че му принадлежи. Любимата му дума е "завинаги".


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и АсцендентСлънце Телец и Асцендент Близнаци


Близнаци винаги придава чар, в която и да е комбинация. Добър оратор, този тип Телец е по-приказлив и непостоянен от останалите си събратя. Сладкодумен и приятен, винаги е център на вниманието.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Телец и Асцендент Рак


Този Телец е чувствителен и лесно раним, макар да се опитва да ги прикрие. Той е затворен и срамежлив, дори външно да изглежда спокоен и непринуден. Търсещ вечните ценности, той е склонен към мистицизъм и се увлича по окултните науки.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Телец и Асцендент Лъв


Телец е прекалено властен в тази комбинация. Тук вродената му страст към славата и лукса е още по-силна. Прагматик и материалист или борец за справедлива кауза, той всячески търси лъскава трибуна, от която да се изяви. Надарен с голямо и топло сърце, обикновено е добър съпруг и баща.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Телец и Асцендент Дева


Тази комбинация създава от Телец абсолютния прагматик. Той е просто незаменим на работното място. В личния си живот обаче е твърде затворен. Нуждае се от повече увереност в тази сфера.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Телец и Асцендент Везни


Този Телец е изключително непринуден и чаровен. Притежава стил и добри обноски. Той е идеалният приятел и домакин. Обича да е с печелившите обаче. Трудно бихте могли да се възползвате от услугите му, ако сте от губещите в живота.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Телец и Асцендент Скорпион


Този Телец е много упорит, напорист и агресивен. Той прави винаги това, което си е наумил и рядко допуска компромиси. Неговото его е голямо и силно. Той е непоклатим в принципите и убежденията си, дори фанатичен. Добре е да се научи да е по-толерантен.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Телец и Асцендент Стрелец


Стрелец придава на неподвижен знак като Телец пикантния привкус на веселието и бохемството. Този мъж харесва пътешествията, хубавите вина и, разбира се, красивите жени. Душата на всяка компания, той е още добър кулинар и природолюбител.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Телец и Асцендент Козирог


Този мъж е деспотичен, упорит и голям инат. Обикновено изглежда затворен в компания, но въпреки това е амбициозен и винаги постига целта си. Не парадира с успехите си и най-често е подценяван от останалите. А това му позволява да се катери по обществената стълбица с минимални усилия. Като партньор е много верен, но и малко скучен.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Телец и Асцендент Водолей


Водолей внася известна доза замечтаност и разпиляност във винаги точния Телец. Затова този мъж не е толкова упорит. Малко странен е на моменти с причудливите си хрумвания. По-скоро е романтичен и мил. Като партньор е забавен и естествен.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Телец и Асцендент Риби


Тази комбинация прави от Телец идеалния приятел душеприказчик. Дълбоко хуманен и добронамерен, той е забравил своето желание и стремеж към власт и слава. Като партньор е мил и любвеобилен.


 { 5 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова