понеделник, 27 май 2019 г.Асцендент при мъжете от зодия Близнаци


 


Същност на Асцендента


 


Вероятно всички сте чували понятието Асцендент. Той се определя от часа на раждане на човека и показва знакът, който изгрява на Източния хоризонт в часа на раждането. Асцендентът представлява маската, която си слагаме когато сме навън сред обществото. Това е начинът, по който подхождаме към останалите, когато комуникираме с тях, особено за първи път.


Зодията представлява Слънчевия знак на личността. Тя разкрива какви са човешките стремежи и в каква посока следва да се развие човека, докато изминава своя земен път. А асцендентът показва как се движим в обществото, каква представа искаме да оставим у другите. Да речем, че сте зодия Козирог и по природа сте много амбициозни и обичате да работите по план. Но ако вашият Асцендент е Близнаци, то вие пак притежавате силно изявени козирожки качества, обаче в очите на другите изглеждате несериозни, вятърничеви и прекалено бъбриви.


Ако все още не знаете своя Асцендент, то има специфичен метод, по който може да научите. Повече за Асцендента и начина за определянето му, може да прочетете в следната статия: Същност на Асцендента


Тъй като в момента сме в сезона на Близнаците (от 21 май до 21 юни), предстои да разгледаме комбинацията между слънчев знак Близнаци и всички дванадесет Асцендента при мъжете. Тук най-вече се набляга на проявлението на комбинациите в любовен план.


Асцендент при жените от зодия Близнаци


Слънце Близнаци иОще статии за зодия Близнаци: 


Близнаци - няколко личности в едно 


Мъжът Близнаци


Зодия Близнаци в любовта


Зодия Близнаци и другите знаци


Близнаци според датата на раждане


 


Комбинации между


Слънце Близнаци и различните Асценденти


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и Асцендент


 Слънце Близнаци и Асцендент Овен


Въпреки своята двойнственост, този мъж винаги знае къде и как да се представи. Той е изключително суетен и държи да бъде в най-добрата си форма. Той често е гост на отбрани партита. Дори може да бъде избран за личност на годината. Като партньор обаче е твърде взискателен и непостоянен.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Телец


Телец придава на тази комбинация упоритост и чувство за реалност. Вечно бързащият и замечтан Близнаци е приземен в тази ситуация от пресметливостта и здравия разум на втория си знак. Интересен по своята същност, този мъж е идеалист и материалист едновременно.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Близнаци


Това е може би най-разпиленият и разсеян мъж, когото познавате. Той непрекъснато забравя или губи нещо. По-добре не му поверявайте ключовете от колата си например. Иначе е изключително чаровен, елегантен и мил. Скача от тема на тема и от настроение на настроение. С него в никакъв случай няма да ви е скучно. Освен това притежава невероятно богата фантазия.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Рак


Рак придава много нежност, но и уязвимост на това съчетание. Този представител на Близнаци е силно привързан към семейството и приятелите си. Той изпитва страх от самотата и обикновено избягва да влиза в пререкания. Като партньор е верен, нежен и всеотдаен, но и малко лицемерен.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Лъв


 Този мъж е роден играч. За него са отредени светлините на прожекторите. Той притежава изключителна амбиция и хладнокръвие. Рано или късно се изкачва до най-високото стъпало на успеха. Като партньор е упорит и самоотвержен.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Дева


В тази комбинация Близнаци я донякъде потиснат и нещастен. Неговият устрем е подложен на критика и песимизма на Дева. Тук той е неестествено практичен. Спонтанността му остава дълбоко скрита. Той притежава безупречно възпитание. Разумен и приятен е. Като партньор е лоялен и честен.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Везни


Този мъж е чаровен, усмихнат и уравновесен. Той е приятен събеседник, дипломатичен и гъвкав. Човек като него внася респект и лесно печели симпатиите на хората. Освен това е авантюрист и обича предизвикателствата. Бохем по природа, обикновено е пристрастен към веселието и пътуването.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Скорпион


Този Близнаци е тайнствен, опасен и отмъстителен. На пръв поглед изглежда наивен и весел, а всъщност е доста задълбочен и аналитичен. Интересува се от глобалните въпроси и обикновено е отдаден на науката. Като партньор е всеотдаен, но и много ревнив.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Стрелец


Този мъж е весел и всеотдаен. Обикновено е душата на всяка компания. Живее ден за ден и най-често е заобиколен от възхитена публика, която е готова да направи всичко за него. Срамежлив е с хората, които наистина харесва. Като партньор е чаровен, щедър и прям.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Козирог


Козирог придава известна доза разсъдливост и предпазливост на забързания близнаци. Този знак на асцендента притъпява импулсивността и кара Близнака да бъде лоялен и верен, да уважава традициите и да не се отказва от думите си. Затова този мъж е готов да понесе последствията, когато сгреши. Като партньор е почти безупречен.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Водолей


Този мъж притежава изключително остър ум. Умее да вниква в душите на хората и да разгадава скритите им желания. Неговият чар и либерални възгледи го правят неотразим. Той е широко скроен и в случай на нужда е готов на всякакви жертви. Като партньор е забавен, мил и любвеобилен.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Риби


Тази комбинация придава на Близнака необходимата доза магнетизъм и го превръща в мистериозна личност, която останалите трудно успяват да разгадаят. Присъствието на този мъж е едва доловимо, но за сметка на това е впечатляващо. Той умее да избира точния момент за своите изяви и обикновено е непредсказуем. Като партньор е мил и приятен. Но също и фатален за онези, които не успяват да проникнат в душевността му.


 


 { 6 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова