сряда, 29 май 2019 г.Асцендент при жените от зодия Близнаци


 


Същност на Асцендента


 


Вероятно всички сте чували понятието Асцендент. Той се определя от часа на раждане на човека и показва знакът, който изгрява на Източния хоризонт в часа на раждането. Асцендентът представлява маската, която си слагаме когато сме навън сред обществото. Това е начинът, по който подхождаме към останалите, когато комуникираме с тях, особено за първи път.


Зодията представлява Слънчевия знак на личността. Тя разкрива какви са човешките стремежи и в каква посока следва да се развие човека, докато изминава своя земен път. А асцендентът показва как се движим в обществото, каква представа искаме да оставим у другите. Да речем, че сте зодия Козирог и по природа сте много амбициозни и обичате да работите по план. Но ако вашият Асцендент е Близнаци, то вие пак притежавате силно изявени козирожки качества, обаче в очите на другите изглеждате несериозни, вятърничеви и прекалено бъбриви.


Ако все още не знаете своя Асцендент, то има специфичен метод, по който може да научите. Повече за Асцендента и начина за определянето му, може да прочетете в следната статия:


Същност на Асцендента


 


Тъй като в момента сме в сезона на Близнаците (от 21 май до 21 юни), предстои да разгледаме комбинацията между слънчев знак Близнаци и всички дванадесет Асцендента при жените. Тук най-вече се набляга на проявлението на комбинациите в любовен план.


Асцендент при мъжете от зодия Близнаци


 


жените от зодияОще статии за зодия Близнаци: 


Близнаци - няколко личности в едно 


Мъжът Близнаци


Зодия Близнаци в любовта


Зодия Близнаци и другите знаци


Близнаци според датата на раждане


 


Комбинации между


Слънце Близнаци и различните Асценденти


 


Всяка жена Близнаци е различна. Зависи от това къде са разположени останалите планети в нейната натална карта. По-просто казано - в кое съзвездие са се намирали небесните планети и други точки, с които борави астрологията, в момента на нейното раждане. Асцендентът показва как изглежда дамата в обществото, какво първо впечатление остава за себе си. Нека разберем повече за проявлението на 12-те различни Асцендента при жените от зодия Близнаци.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и Асцендент


 Слънце Близнаци и Асцендент Овен


Силно интелектуална, независима и съблазнителна, под въздействието на Овен жената Близнаци е наистина искрена и страстна. Тя е пищна тигрица, бродеща през джунглата за поредната си плячка. Нищо не е в състояние да се изплъзне от нейния фиксиращ поглед. Като партньор е много забавна, но непостоянна.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Телец


Амбициозна, свободолюбива и разкрепостена, Това е дама, която непрекъснато се колебае между комфорта и авантюризма. Като партньор е мила и всеотдайна.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Близнаци


"Тяло за грях и ум за бизнес" - това представлява в общи линии типичната представителка на Близнаци.  Тя е най -интелектуалната от всички дами в зодиака. Мозъкът й винаги работи с пълна мощност. Освен това тя е лишена от всякакви предразсъдъци. Привърженик на предизвикателствата и разнообразието, обикновено е търсен приятел и събеседник. Но е малко непостоянна в намеренията си. Затова амбициите й често пъти остават неосъществени. Тази дама крие в себе си безброй много образи, затова като партньор е непредсказуема.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Рак


Тази дама с "въздушно-водна" природа е оригинална, нежна и очарователна. За нея не съществуват граници и обикновено е свързана с усещането за щастие и простор. Заедно с това планетите са й отредили невероятен късмет при боравенето с финанси0. Тя е най-често добра по характер, а като партньор е прекрасна.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Лъв


Тази дама е самият огън. Преодолява лесно препятствията по пътя си. Нейната природа е вулканична и кипяша. Тя е царствена, приятна, миролюбива и заредена с енергия и ентусиазъм. Тази дама от зодия Близнаци също е упорита, честолюбива и горда. На моменти обаче е доста разсеяна. Като партньор е изпълваща и незабравима.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Дева


 Тази дама е изпълнена с противоречия. Нейната природа не се поддава на описание. Практичната Дева подтиска въздушните стремежи на Близнаци, затова тази жена е несигурна и разколебана. Тя е отговорна и търпелива, много повече от обичайното за зодията й.  За нея е присъщо дългото мислене на нещата, преди да премине към конкретно действие. Като партньор е приятна и мила.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Везни


Тази дама притежавам силен усет към естетиката, изкуството и красотата. Това съчетание на Слънчев знак и асцендент е изключително плодотворно. Такава жена е безкрайно одухотворена, приятна, слънчева и хармонична. Тя сякаш е сътворена от поезия. Като партньор е жената-мечта.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Скорпион


 От една страна тази дама е упорита и целенасочена и умее да сдържа емоциите си. Но от друга страна тя е същински вулкан от чувства и неизчерпаем източник на страсти. Предана и вярна, тя рядко прави компромиси. Изключително сладострастна, като партньор е властна и амбициозна.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Стрелец


Тази дама е весела и безгрижна. Тя е оптимистично настроена и гледа на света през розови очила. Привърженик е на пътешествията, комфорта и промените. Най-често е заобиколена от множество приятели, които цени и уважава. Освен това обикновено успява да се наложи в избраното от нея поприще. Като партньор е приятна и грижовна.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Козирог


Тази дама е в състояние да премести планини, ако се наложи. Тя е упорита и работлива. Държи изключително много на кариерата си. Голяма чаровница е. Като партньор е отговорна и лоялна.


 


Слънце Овен и Асцендент


Слънце Близнаци и Асцендент Водолей


Тази дама е чувствителн и пряма. Тя е способна да отстоява със зъби и нокти идеите си. Истински новатор. Но партньорството я плаши. Тя определено се страхува от обвързване.


 


Слънце Овен и АсцендентСлънце Близнаци и Асцендент Риби


Асцендент Риби придава на Слънце Близнаци мистицизъм и вяра в доброто. Тази дама е одухотворена и хуманна. Тя притежава способности на медиум и най-често е свръхчувствителна. Като партньор е винаги готова да отстоява своята независимост.


 { 4 коментара... read them below or Comment }

Автор на статиите: Мария Николова