Posted by : Paynera понеделник, 3 юни 2019 г.Родени на 3 юни


 

С помощта на астрологията може да разберем какъв е характерът на човек в зависимост от датата, на която е роден. Освен това може да определим донякъде какво може да очаква този човек във всяка една година от живота. За целта трябва да съпоставим позициите на планетите в момента на раждането с позициите им през съответната година. В тази статия ще намерите обобщена прогноза за родените на датата 3 юни.

 

3 юни

Ако сте родени на 3 юни:


Вие сте възприемчива личност, изпъленена с въображение. Добър разказвач сте на истории. Хората ви харесват не само заради вродения ви чар, а защото отделяте от времето си, за да правите другите щастливи. Имате силна воля, макар че това не винаги си личи. Като млади вероятно сте се тревожили прекалено и ви е било трудно да изключите мислите си, за да си починете. С натрупването на опит, обаче, се научавате да приемате промените и да не се тревожите чак толкова.

 

Прогноза за следващата година от живота ви


(3 юни 2019 – 3 юни 2020 г.)


 Тази година вашият рожден ден съвпада с Новолунието, което означава, че започвате нова фаза в живота. Времето ви подтиква да стартирате нещо ново, дори и още да не сте наясно какво точно е то. Животът ви като че ли сам поема в определена посока. Важно е да оставите събитията да се развиват сами и постепенно ще осъзнаете какви крачки да предприемете в бъдеще. Следващата една година вероятно често ще ви поднася изненади, най-вече положителни. Тъй като ви предстои ново начало в много сфери, с напредването на годината все повече ще усещате въодушевление.

Очакват ви много повратни мигове. Проектите и целите, които си поставяте, ще окажат дългосрочно влияние върху вас. Влагате допълнителни усилия в интелектуални занимания. С удоволствие се посещавате на работата. Ставате много по-наблюдателни за малките дребни детайли.

 

Оживен социален живот


През следващата една година ви очаква подобрение в социалния живот. Привличате добронамерени и широко-скроени хора в живота си. В обкръжението ви се появяват личности, които ви стимулират и мотивират да се развивате. Вашата популярност нараства и успешно заглаждате съществуващите търкания в отношенията. В добра форма сте за водене на преговори, за сключване на брак или формиране на бизнес партньорства.

Може да подновите или задълбочите любовните и социални връзки. Ако имате романтична връзка, напълно възможно е да затвърдите отношенията или да се обвържете с улегнал и стабилен партньор. Може да се развият тайни отношения, а в съществуващите вече връзки ще има разбирателство и подкрепа. Подновявате връзки със стари приятели или поемате повече отговорност към сегашните ви отношения.

Вярвате повече на хората около вас. Във вас се събужда състраданието и желанието да помагате. През тази година ще споделяте своите знания с останалите и ще формирате стабилни връзки с тях. Възможно е да се запознаете или да общувате с човек, който е вашата сродна душа.

 

Финансова стабилност


Финансите ви ще бъдат стабилни тази година. Обстоятелствата са такива, че се налага да подхождате с по-голямо внимание към паричните въпроси. Може да получите подкрепа от по-възрастни хора или авторитетни фигури, което ще ви дадат правилните съвети.

Годината е силна за бизнес и пари, тъй като има тенденция да подхождате по-внимателно към своите ресурси. Не сте склонни към неразумни харчове и правите така, че да останат средства и за черни дни.

Имате чувството, че вашите духовни и материални цели вървят ръка за ръка. Сякаш обстоятелствата се подреждат така, е да доведат сбъдване на вашите мечти. Имате силна вяра в доброто.

 

Обобщение


Както вече казахме през следващата една година ви предстои ново начало в много сфери на живота. Времето е подходящо за общуване, обучение, забавление и любов. Важна за вас връзка ще премине в по-силен етап. Не се оплаквате от своите задължения,  а с готовност се захващате с тях. Финансовата ви ситуация ще се подобри значително и ще придобие нови измерения.

 Според нумерологията


 

Според нумерологията 2019 година (03.06.2019 = 3 + 6 + 2 + 1 + 9 = 21 = 2 + 1 = 3) за родените на 3 юни ще премине под влиянието на Тройката, управлявана от Юпитер. Това е година, в която сте по-общителни. Настроени сте приятелски към останалите и ви е изключително приятно да споделяте времето си с тях. Фокусът е поставен върху личната свобода, създаването на нови приятелства и изследването на нови концепции. Ентусиазирани сте и много по-готови за приключения от други години. Ще имате възможност да се забавлявате повече от обикновено. 1919 г ще е доста успешна при вас, ако се занимавате с творчество или проявявате креативност в ежедневието си. Нашият съвет е да вслушате в повика на душата си да се свързвате с останалите хора, но внимавайте да не разпилявате енергията си в твърде много различни посоки.

Според нумерологията 2020 година (03.06.2020 = 3 + 6 + 2 + 2 = 13 = 1 + 3 = 4) за родените на 3 юни ще премине под влияние на Четворката, управлявана от Уран. Годината е подходяща за работа и професионално развитие. Време е да запретнете ръкави и да обърнете специално внимание на практичните въпроси. Няма време за мързелуване. Може да чувствате, че годината е трудна, монотонна, скучна и самотна. Вероятно няма да формирате нови приятелства. Но времето е чудесно за израстване, развитие и поставяне на твърди основи, което ще допринесе за вашия успех в бъдеще. Нашият съвет е да се организирате добре, да бъдете ангажирани, да работите, за да натрупате нужните ви ресурси.

 

За други дати на раждане


Близнаци според датата на раждане

 

{ 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова