Posted by : Paynera петък, 21 юни 2019 г.
Отношение към детето според зодията


Характерът на всяко дете е различно. Той зависи от редица фактори. Според прийомите на астрологията разглеждането на наталната карта на детето (наталната карта показва разположението на планетите към момента на раждане) може да разкрие качествата на вашето дете и неговия потенциал за развитие в живота. Но все пак самата зодия на детето (или съзвездието, в което е било Слънцето в деня на раждането) може да ви даде някакви насоки как да се отнасяте към него.

дететоКратко описание за всяка една от 12-те зодии:


Овен:


Всяко наказание за дете Овен ще бъде повод то да види, че само чрез насилие и ограничаване ще може да постигне своето и ще бъде на първо място.

Телец:


Угаждай на нуждите на детето Телец. Учи го да дава, да бъде щедро и да знае, че всичко негово не спира да бъде негово, когато е споделено с друг.Близнаци:


Говори с детето си Близнаци. Изслушвай го и говорете в 1, 2, 3, 5ч. сутринта или вечерта.Рак:


Не заплашвай по никакъв начин детето си от зодия Рак. Прегръщай го, когато плаче. Говори му мили думи. Тогава то ще се научи, че може да обича без повод и условие. И че няма нищо страшно в любовта.Лъв:


Кажи на детето си лъв, че изглежда супер. Кажи му, че рисунката, която е направило е най-красива от всички. Непременно бъди на представленията му.Дева:


Никога не подреждай стаята на дете Дева. Така то ще се научи, че само има силата да подреди собствения си хаос. И оттам хаоса на другите.Везни:


Изслушвай детето си Везни, когато говори за интриги. Поставяй проблеми пред него и го остави да ги реши самостоятелно. Остави го да си купи гримове. Много!Скорпион:


Остави детето си Скорпион на мира. Винаги бъди насреща, когато то иска да сподели нещо. Позволи му да води дневник, който не отваряш. Кажи му, че има право само да твори границите си.Стрелец:


Води детето си Стрелец на театър и кино, и на ваканции. Никога не му казвай, че светът е малък! Дайте му свобода!Козирог:


Дай на детето си Козирог възможността да казва "не" от малко. Не го претрупвай със задачи и прекалено много огговорности. Нека се наслади на детството си.Водолей:


Детето ти водолей трябва да излиза до късно вечерта, да шари графити и да се среща с тези приятели, които ти не обичаш. Повярвай, пак ще завърши училище.
Риби:


Позволи на детето си Риби да бяга от теб. Да оставя неща, да започва нови, да се занимава с музика. Кажи му, че всички негови мечти могат да се сбъднат!


По идея и текст на Мина Илиева - една талантлива млада дама![embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=m8hEraXCcmU[/embedyt]


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова