Posted by : Paynera понеделник, 29 юли 2019 г.Планетите от 29 юли до 4 август


 


През новата седмица ще се сбогуваме с месец юли и ще посрещнем последния летен месец - август. Намираме се под силното влияние на Лъв. В този знак се намират Слънцето, Венера и Марс. А в първите три дни на седмицата и Луната е в Лъв. Нека погледнем разположението на най-важните планети през следващите седем дни. 


 


Разположение на Слънцето


 


Миналата седмица Слънцето премина в знака Лъв и ще остане там до 23 август. В дните от 29 юли до 4 август ние сме под влиянието на Слънце в Лъв. Когато Слънцето е в този знак ние сме горди, общителни, търсим забавления. Слънцето в Лъв е силно индивидуално, затова няма да се задоволим да бъдем част от тълпата. Време е да блестим, да прибавим цвят и драма в живота си. Подобно на красивите цветя и вкусните плодове, които се берат през летния сезон, така и ние искаме да се наслаждаме сами на себе си и да изразяваме своята индивидуалност. Ставаме по-щедри и способни на големи жестове към другите. От друга страна, може да бъдем прекалено суетни и концентрирани в себе си.


Статии за зодия Лъв


 


Разположение на Луната


 В понеделник следобяд Луната ще премине от Близнаци в Рак и ще остане там до сряда. Когато Луната е в Рак, ние се стремим на осигурим комфорт на себе си и останалите. Изпитваме вътрешна нужда да помагаме, да бъдем нежни и разбрани. Ставаме изключително чувствителни и състрадателни. От сряда следобяд до петък следобяд Луната е в знака Лъв. Трябва да имаме в предвид, че на 1 август в 06:10 ч Слънцето и Луната се подреждат в една линия и така се образува Новолуние. През останалите дни от седмицата Луната ще пребивава в Дева, а в неделя следобяд ще премине във Везни.


Новолуние в Лъв на 1 август


 


Разположение на Меркурий


 


В първите три дни от седмицата планетата на мисълта и общуването е все още ретроградна в знака Рак. На 1 август около 6:30 ч. Меркурий се връща към обичайното си движение и ще поостане още малко в съзвездието Рак. Ще смени знака си (от Рак в Лъв) на 11 август.


Когато Меркурий навлезе в Рак, за нас става по-важна същността на информацията, която достига до ума ни, а не нейното количество. Ние мислим, говорим и възприемаме чуждите думи на едно по-дълбоко и инстинктивно ниво. Винаги взимаме в предвид нашите лични чувства и емоции. Информацията, която получаваме, въздейства върху психиката ни повече от обичайното. Интересуваме се как случващото ще се отрази на нас лично.


Преминаване на Меркурий в Рак


 


Разположение на Венера


 Тази седмица от 29 юли до 4 август Венера, планетата на любовта, е в знака Лъв. През 2019 г тя преминава през Лъв от 28 юли до 21 август.


Венера в Лъв застъпва темите за отношенията, парите и самооценката. Склонни сме да драматизираме – или демонстрираме прекалена гордост или се опитваме да привлечем внимание на всяка цена. Венера в този знак ни кара да поставим собствените си нужди на първо място. Кара ни да се запитаме дали се чувстваме привлекателни, дали любимият ни човек се отнася добре с нас. Захващаме се със занимания, които ни правят щастливи и повишават нашето самочувствие. Време е да бъдем оценени и възнаградени за всичко, което сме постигнали.


Преминаване на Венера в Лъв


 


Разположение на Марс


 През седмицата 29 юли - 4 август планетата на действието Марс се намира в знака Лъв. Тя навлезе в това съзвездие на 2 юли и ще остане тук до 18 август. Под това влияние на Марс ние сме горди, уверени в себе си и с чувство за величие. Преследваме желанията си открито, по самоуверен начин и търсим драматичен ефект от действията ни. Предпочитаме да не се тревожим за подробностите и избираме най-лесния възможен начин за постигане на целите ни. Страстта ни към любимия човек и към живота като цяло е много силна. Възможни са горещи любовни преживявания.


 


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова