Posted by : Paynera вторник, 3 септември 2019 г. 


Родени на 31 август


 


С помощта на астрологията може да разберем какъв е характерът на човек в зависимост от датата, на която е роден. Освен това може да определим донякъде какво може да очаква този човек във всяка една година от живота. За целта трябва да съпоставим позициите на планетите в момента на раждането с позициите им през съответната година. В тази статия ще намерите обобщена прогноза за родените на датата 31 август.


 


31 август


Ако сте родени на 31 август:


 


Вие може да бъдете много убедителни и чаровни. Голямото ви сърце и моралните убеждения не ви позволяват да използвате своя чар за лоши цели. Притежавате силно присъствие и магнетизъм. Тези качества ви помагат да постигнете успех в кариерата. Сигурността е важна за вас и се стремите да създадете стабилен живот за себе си и близките ви. Организирани сте и обичате да се движите по график. Романтично настроени сте в любовта, но може да срещнете някои трудности в тази сфера. За щастие вие се учите от грешките си и продължавате напред. Привличат ви лоялни и сериозни партньори. Търсите баланса във връзките си и работите добре за постигането му. Практичната част на отношенията също е важна за вас.


 


Прогноза за следващата година от живота ви


(31 август 2019 – 31 август 2020 г.)


 
Вашият рожден ден тази година се пада по време на Новолунието и това подсказва, че започва нова фаза в живота ви. Ще поемете нова посока на развитие. Имате желание за нови занимания. Важно е да послушате интуицията си и да позволите естествения ход на нещата да ви покаже следваща стъпка, която трябва да поемете. Очаквайте приятни изненади. С напредването на новата година от живота ви, ставате все по-ентусиазирани за това, което ви предстои.


Личният ви чар и магнетизъм ще бъдат изключително силни. Настроение сте на игрива и състезателна вълна. Добре е да се захванете с творчески проекти или да се присъедите към група от хора, с която да работите по постигане на обща цел. Любовният ви живот ще бъде оживен. Ще имате успех в области, които ви позволяват да създадете нещо красиво, атрактивно или увлекателно. Ще бъдете много динамични, понякога ще проявявате нетърпение и ще чувствате прилив на енергия.


 


Увереност и сила


Ще започнете да вярвате повече в себе си, в своите умения и таланти. Може да изпитате силно желание да откриете смисъла на живота, да търсите занимания, които да стимулират ума ви. През тази година ще бъдете по-смели и енергични. Поставяте си цели и правите всички необходимо за постигането им. Възможно е да срещате хора, които ви насърчават и вдъхновяват да имате повече вяра в себе си. За предпочитане е да работите самостоятелно, но може да имате успех и в конкурентна среда. Страстта и ентусиазмът ви са много силни тази година и затова е добре да ги вложите в конструктивни занимания.


Ще усещате прилив на творческа енергия в точния момент и това ще ви помогне да осъществите целите си. Ще поемете разумни рискове и ще забелязвате добрите възможности на мига. Ще ви бъде по-лесно да се отървете от навици, които са пречели на развитието ви до този момент.


31 август


 


Време за приятелства


През следващата една година ще положите допълнителни усилия, за да подобрите отношенията си с другите и да изградите доверие помежду си. Стремите се към равнопоставени и балансирани взаимоотношения. Изпитвате желание да разговаряте, да споделяте, да създавате хармония. Възможно е да постигнете напредък на работното място или увеличение във финансов план чрез връзките, които поддържате. Годината е подходяща за общуване в групи и споделяне на идеи, мечти и разбирания за живота. Ще проявявате по-голяма симпатия и състрадание в общуването. Може да срещнете личност, с която се допълвате на духовно ниво. В живота ви може да се появи човек, които ви окуражава да разкриете своята артистична и духовна страна. Приятелствата с останалите ще процъфтяват.


Ще направите някои лични подобрения в живота си, а желанието да си осигурите комфорт и приятно прекарване се засилва. Другите забелязват вашата увереност и положителна промяна и това ги привлича към вас. Склонни сте на компромиси в общуването, търсите сътрудничество с хората. По-лесно изразявате своите желания. Силата ви да водите преговори се проявява с пълна сила. Чувствате се по-силни и ефективни от обикновено, което ви превръща в добър мениджър (ако сте в такава позиция) или ви позволява да поемете юздите на живота и да го насочите в правилната посока.


Периодът е подходящ за преподаване и учене. Може да научите нещо ново за здравето и начина, по който трябва да се храните и да приготвяте храната си. Може да се захванете със занимания в областта на рекламата и маркетинга.


 


Блестяща личност


От април 2020 година нататък Уран сключва хармоничен аспект с наталното ви Слънце. Това ви превръща в бляскава личност, която привлича нови положителни обстоятелства и хора в живота си. Очаквайте вълнуващи промени и нови интереси през пролетта и лятото на следващата година. Ще изразявате още по-лесно своята индивидуалност. Може да смените работата си, да започнете нова любовна връзка или да се захванете с напълно ново за вас хоби. Имате желание да изследвате непознати територии. Ще посещавате социални събития. Ще намерите решение на проблемите. Ще бъдете гъвкави и приспособими към промените.
Като цяло следващата година от живота ви (от 31 август 2019 до 31 август 2020 г.) ще поставите ново начало в много сфери. Ще бъдете креативни, но и често ще проявявате импулсивност. Имате нужното вдъхновение и решителност. Ще бъдете доста общителни. Ще срещнете добри и услужливи хора. Ще работите върху важен проект и резултатите от него ще бъдат доста удовлетворителни. Социалният ви живот ще се развие в приятна посока.

Според нумерологията


 


Според нумерологията 2019 година (31.08.2019 = 3 + 1 + 8+ 2 + 1 + 9 = 24 = 2 + 4 = 6) за родените на 31 август ще премине под влиянието на Шестицата, управлявана от Венера. Това е година, в която сте сравнително доволни от живота. Привличате по-лесно любовта и формирате стабилни и продължителни отношения с другите. Другите ви обръщат внимание повече от обикновено. Може да очаквате подобрения във финансов план. Годината е подходяща да установите хармония в семейството и дома ви. Съветваме ви да развивате вдъхновяващи връзки с хората, бъдете позитивни и проявявайте разбиране. Енергията на Шестицата в помага да привлечете желаното от вас.


Според нумерологията 2020 година (31.08.2020 = 3 + 1 + 8+ 2 + 2 = 16 = 1 + 6 = 7) за родените на 31 август ще премине под влияние на Седмицата, управлявана от Нептун. Това е година за подготовка за бъдещето и усъвършенстване. Периодът няма да е подходящ за драматични промени. По-подходящо е да мислите върху миналото и какво трябва да подобрите в живота си. Добре е да учите, наблюдавате и анализирате. Може да има неочаквани обрати в любовния ви живот. Възможни са "случайни" нови срещи. Нашият съвет е да потърсите поука от събитията в живота ви досега, за да станете по-силни и добри във всяка една сфера, за да се подготвите за това, което предстои. Помислете какви са вашите най-дълбоки и лични нужди. Не се напрягайте прекалено през тази година.


 


За други дати на раждане


 Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова