Posted by : Paynera четвъртък, 27 февруари 2020 г.Фантастично привличане: Телец и Рак
Привличане на противоположности: Дева
Бърз провал: Близнаци и Стрелец
Най-добри приятели: Козирог и Скорпион
Разбиват ви сърцето: Овен и Везни
Връзка в минал живот: Водолей
Месеци,  в които ви върви в любовта: юли и септември

    Риби и Овен    


Овните често се уморяват от непрестанното хленчене на Рибите, но обичат вниманието, с което ги обсипват. Стига Рибите да не се опитват да обсебят овена, той ще гледа надолу от пиедестала си с одобрение. В дългосрочен план тази връзка обогатява повече Овена, отколкото Рибите. Връзката може и да се получи, ако и двамата си поделят отговорностите, които произтичат от едно сериозно обвързване. Флиртуващият Овен кара Рибите да се чувстват несигурни, затова трябва да укроти тези свои пориви.

   Риби и Телец   


Телците трябва да овладяват избухливия си характер, тъй като чувствата на деликатните Риби лесно могат да бъдат наранени. Като цяло обаче това съчетание е благоприятно. Телците се нуждаят от много внимание и нежност, а Рибите са изключително любвеобилни и грижовни. Телците ще помогнат на Рибите да се приземят, когато започнат да се затварят в света на мечтите. Ако те не могат да вземат решение, логичните Телци ще го направят вместо тях. Така проблемите се решават лесно. Двамата си подхождат много.

   Риби и Близнаци   


Идеята за сериозна връзка между тези двамата не би трябвало да се взема насериозно. Близнаците сигурно биха се съгласили. Ако Рибите се влюбят до уши, тогава се задава опасност! Непостоянната натура на Близнаците и нуждата им от разнообразие ще породят огромно разочарование у Рибите. Двамата могат да водят задълбочени разговори, творческата им нагласа се съчетава добре, но Рибите не са способни да прозрат през розовите си очила, че връзката няма бъдеще. Те ще продължават да се борят за връзката дълго, след като Близнаците вече са поели по нов път в живота си.

  Риби и Рак    


На тази връзка си струва да се заложи. Рибите и Ракът имат много по-изострена чувствителност от останалите знаци. Раците често изпадат в променливи настроения, особено при Пълнолуние. А Рибите са като гъби - те попиват всичко около тях. Ако настроенията им са в хармония, като цяло връзката ще се развива добре. Проблемите възникват от наличието на много емоционални приливи и отливи. По природа и двата знака са грижовни, състрадателни и добросърдечни. Ако успеят да извадят на повърхността тези свои качества, връзката ще просперира. Много романтична двойка!

  Риби и Лъв   


Ето къде рибите в могат да изпълнят блестящо драматичната си ролята! Те обича да радват хората, а лъвовете обичат вниманието, но това е двупосочна улица. Лъвовете не бива да приемат всеотдайността на рибите за даденост, тъй като няма да се получи нищо. Повечето астролози смятат, че това не е благоприятно съчетание. Но понякога тази комбинация се оказва и доста сполучлива. Ако има съпричастност и равнопоставеност между партньорите, вероятно ще се получи.

  Риби и Дева   


Зодиите Риби и Дева са противоположни знаци. За връзката между тях може да се отнася максимата: "Противоположностите се привличат". Това, обаче, невинаги е достатъчно условие за успешни отношения. Необходимо е да умеете да се изслушвате. От вас ще излезе страхотен екип. Девата ще се суети около дрехите и прическата на Рибите, както и около храната, която поръчва. Рибите просто ще се суетят. Те обичат да бъдат заедно, независимо дали се забавляват, или просто си почиват у дома. Девите обичат да помагат на хората, а Рибите обичат да доставят радост. Нещата не винаги ще вървят гладко, но трудностите не плашат тази двойка. Страхуват се повече да не останат сами.

  Риби и Везни   


Тъй като и двамата са нерешителни, тези знаци най-вероятно биха се подлудили един друг, но те мразя да обиждат хората. Рибите обичат да разбъркват гърнето от време-навреме. Везните пък мразят конфронтациите. Положителната страна на този съюз е, че в него ще има доста романтика. Везните и Рибите обичат да са влюбени. Но за по-дълъг период от време връзката може да бъде разочароваща и най-вероятно няма да издържи много.

  Риби и Скорпион   


Интензивната емоционалност на Скорпиона може да се окаже твърде натоварваща за Рибите в дългосрочен план. Връзката обаче все пак има потенциал. Рибите глезят Скорпионите с много нежност и ласки. Освен това ще открият в своя партньор силен съюзник, който ще бъде на тяхна страна по време на кризи. С вродената си способност да лекува душевните травми Скорпионът ще облекчи терзанията на Рибите и приливите и отливите в настроенията им. Тъй като и двамата са водни знаци, могат да се настройват в унисон с чувствата на другия. Необходимостта от уединение на Скорпионите, обаче, може да накара Рибите да се чувстват пренебрегнати и отхвърлени.

   Риби и Стрелец   


Това е една от тези връзки, в които наивните и доверчиви Риби могат да пострадат. Ако Стрелецът е достатъчно зрял, връзката ще е обтегната на моменти, но може да проработи. Напълно вероятно е Стрелецът да се среща и с други партньори, което дълбоко ще разочарова Рибите. Дълготрайното обвързване не е добра идея за тази двойка. Останете приятели и не пресичайте линията на любовта!

   Риби и Козирог   

Благоприятната комбинация между воден и земен знак води до дълготрайна съвместимост. Прагматичните Козирози може не винаги да разбират дълбоко емоционалната натура на Рибите, но успяват да постигнат необходимия баланс. Най-добре ще е, ако и двамата имат външни за връзката интереси и приятели, които да ги правят щастливи, за да не станат прекалено зависими един от друг. Взаимното уважение е необходимост за оцеляването на връзката. В общи линии съчетанието се определя като успешно.

   Риби и Водолей    


Действайте смело и се срещнете на вечеря, но не бих ви препоръчала нещо повече от това. Тази комбинация е подходяща по-скоро за добри приятели, отколкото за партньори в любовта. Ако преминат границата, могат да унищожат едно прекрасно приятелство. Водолеите имат нужда от собствено пространство. За Рибите това е равносилно на пренебрежение. Като бизнес-партньори те ще просперират. Артистичните заложби на Рибите, съчетани с интелекта на Водолеите могат да създадат доста печелившо начинание, но романтичните пориви най-вероятно ще предизвикат само разочарование.

    Риби и Риби   


Съберете две Риби заедно (нерешителността е най-малкият им недостатък) и ще станете свидетели на низ от любовни разочарования. Дори планирането на една петъчна вечер може да отнеме цяла вечност! Общото помежду им е дълбоко романтичната и сантименталната им душа. Рибите сякаш живеят в сапунена опера - няма Риба без някаква драма в живота си. Винаги има криза или проблем за преодоляване. По-добър избор за Рибите са земните знаци - Телец, Козирог или Дева. Две риби обаче могат да живеят мечтите си заедно и да се радват на много романтика.


Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.

Нещо като заключение


Не взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместим в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Сайтът Мери Астрология предлага такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог Мария Николова на mary_nik@abv.bg.

{ 1 коментара... read them below or add one }

Автор на статиите: Мария Николова