Posted by : Paynera понеделник, 24 февруари 2020 г.


Ако срещнете някой с най-кристално ясните сини очи, значи най-вероятно сте срещнали представител на зодия Риби. Те вярват в приказките с щастлив край.

Рибите - господари на фантазията


Риби в любовта

Те са известни като мечтателите на зодиака и обичат да бъдат влюбени. Фантазията играе важна роля в любовния им живот. Рибите са нежни и духовни същества, които живеят, за да радват любимите си хора. Биха отишли на края на света, за да направят партньора си щастлив.

Родените под този знак притежават също силна интуиция, а сънищата им често са пророчески. Рибите може да сънуват как някой специален човек се появява в живота им и седмици по-късно този човек може да се окажете вие!

Те са много състрадателни. Рибите носят товара на света на плещите си и често поемат и чуждата вина. Освен това имат склонността да задушават с ласки тези, които обичат. За свободолюбивите знаци това може да се окаже сериозен проблем.

Всички риби имат положителна и отрицателна страна. Те са грижовни и състрадателни, прекрасни приятели и партньори. Може би се оплакват прекалено много, мечтаят прекалено много, а някои твърдят също, че обичат прекалено много... Но това не е толкова страшно, нали?

Мъжът Риби в любовта


Риби в любовта

Той може да се окаже най-романтичният мъж, когото някога сте срещали, или най-непоносимият. Мъжете риби в най-добрия случай са нежни, внимателни, интуитивни и замечтани. В най-лошия случай те се оплакват, мрънкат и лесно се депресират.

Ако вече сте влюбени в такъв мъж, ето какво можете да направите: бъдете романтични. Посещавайте му цялото си време, създавайки незабравими спомени.

Той иска да е до вас всеки миг! Гледайте залезите заедно. Разговаряйте за мечтите и фантазиите му. Подкрепяйте го в стремежите му, но не го пристрастявайте към себе си. Въведете някаква система в живота му, тъй като той отчаяно се нуждае от такава. Правете планове и графици и се придържайте към тях. Уверете го, че ще бъдете до него и в добро, и в лошо. Докажете му, че напълно може да разчита на вас. Неговата любов може да се окаже твърде обсебваща и да се наложи да избирате между независимостта и чувствата си.

Жената Риби в любовта


Риби в любовта

Тази жена обича да дарява щастие. Колкото повече се нуждаете от нея, толкова по-добре! Тя обича да се чувства така, сякаш е всичко за вас, и ще ви подкрепя през каквито и кризи да преминете.

Жената риби е много чувствена, но понякога и несигурна. Трябва да я накарате да се чувства сигурна и емоционално защитена във връзката. Тя ще запомни всеки малък жест, който направите за нея - любовно писмо, стръкче цвете... Романтична е и навярно цял живот си е мечтала да срещна своя принц. Бъдете нейният рицар в блестящи доспехи, силно мъжко рамо, на което да се опре, и сродна душа, с която да споделя страховете и проблемите си. Гледайте заедно романтични филми.

Открийте секваща дъха гледка в парка, край езерото или в планината. Намерете онова "специално място", което ще бъде само ваше. Тя не се интересува от материални неща, а от вашето сърце. Накарайте я да се чувства като принцеса.

Всяко усилие, което вложите, за да направите връзката вълшебна и специална, ще ви се върне тройно чрез нейната отдаденост и любов.

Какво търси зодия Риби в любовта


Риби в любовта

Те мечтаят да срещнат своята сродна душа - онази уникална личност, с която имат силна мистична връзка. Копнеят за романтика и всеотдайна обич и да прекарват всеки миг от живота си заедно. Не се страхуват да говорят за чувствата и мечтите си, както и за бъдещето на двойката, и очакват същото от отсрещната страна. Рибите обичат занимания, свързани с астрология и ясновидство, карти Таро и др. Те вярват в магията и в нейната способност да дарява щастие.

Идеи за първа среща


Риби в любовта

Непременно отидете да поплувате или просто да се препичате на плажа. Един романтичен филм също е добър избор. Разходки на лунна светлина, четене на поезия или танцуване под звездите са идеи, които ще възхитят вашите риби. За тях всъщност няма особено значение къде ще отидете или какво ще правите. Стига им просто да сте заедно.

Раздялата

Риби в любовта


Рибите преживяват много драматично всяка раздяла. Когато прекъснете връзката си с тях, обърнете се и бягайте, защото ще поискат да разберат какво точно са направили, за да причинят загубата на интерес у вас. Те искат подробности! Ще ви се обаждат, ще ви пишат и ще молят приятелите си да помогнат да ви спечелят обратно.

Не им давайте никаква надежда, че може да размислите и да се съберете отново, защото ще ви преследват, докато капитулирате. Но когато си дадат сметка, че тази романтична приказка е свършила, ще се прехвърлят към друга. Тайничко може да се наслаждават на участието си в тази драма.

Рибите обичат хубавите сапунени опери!

Как да привлечем Риби:


Помолете ги за помощ;

Направете им комплимент за красивите им очи;

Посветете им любовно стихотворение;

Флиртувайте закачливо;

Разкривайте чувствата си.

Никога!

Не наранявайте чувствата им;

Не се подигравайте на мечтите и идеите им;

Не подценявайте тяхната интуиция;

Не ги приемайте като даденост;

Не се възползвайте от доброто им сърце.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова