Posted by : Paynera събота, 22 февруари 2020 г.
Всяка година в периода от 22 ноември до 22 декември Слънцето преминава през съзвездието Стрелец и затова своя рожден ден отбелязват представителите на този зодиакален знак. Стрелците са весели, жизнерадостни, добри. Предстои да разберете голяма част от характеристиките на тази зодия. Ако вие сте зодия Стрелец, но не се припознавате в написаното за вас, имайте в предвид, че за да се направи пълен астрологичен анализ на един личност, е нужно да се разгледат позициите и на другите небесни тела към момента на раждане на този човек.

Още за Стрелец:


Личността Стрелец

зодия стрелец

Стрелците са толкова непосредствени, като децата, че човек дори и да иска, не би могъл да им се разсърди. А ако включат в действие и прословутото си чувство за хумор, то едва ли ще им останат врагове.

Стрелецът е много жизнена и търсеща натура. Приключенията са тяхната стихия. Някои от тях осъществяват наяве, други само в мислите си, но ако човек се вгледа, би се изумил колко далече стигат техните мечти.

Символът на знака - Стрелецът - ги кара да се целят нависоко и надалеч. И най-изумителното е, че почти винаги уцелват мишената, макар да правят всичко като на шега. Представителите на тази зодия стават блестящи адвокати, музиканти, певци или писатели и успяват да трогнат хората до сълзи. Представителите на Стрелец не са най-постоянните хора, но въпреки това постигат целите си. Най-важното нещо за тях е свободата и не биха допуснали някой да направлява живота им. Поради тази причина често предпочитат да не се обвързват.

Най-странното е, че в областта на любовните взаимоотношения те не се учат от миналия си опит и може да повторят една грешка няколко пъти с непоколебимата увереност, че "този път трябва да е различно". Хубавото е, че дори и да се разочароват, не страдат дълго, а продължават с вяра напред.


Качествата на зодия Стрелец

зодия стрелец


Положителни: искреност, откритост, честност, непредубеденост, добродушие, ентусиазъм, безгрижност, ведрост, щедрост, възвишеност, веселие.

Отрицателни: вироглавство, непохватност, нетактичност, отстъпчивост, несръчност, склонност към получаване и морализиране.


Външен вид на зодия Стрелец


Мъжът Стрелец:  ръст - среден или по-висок, тяло - силно и енергично, или на другата крайност - пълно, едро; хубаво, открито лице с широко чело. Коса кестенява, права или къдрава, склонност към оплешивяване откъм челото. Очи -  бляскави, умни, големи. Уста - голяма, добре оформена, месести устни, добродушна усмивка. Движения - енергични, живи, понякога непохватни.

Жената Стрелец: висока на ръст, със силно и здраво тяло, чуплива коса с червен оттенък. Лице - светло, обло, високо чело. Тъмни очи, ведър поглед, голяма уста.


Любими храни и ароматиРастения - смокиня, дъб

Хранене - разнообразни свежи плодове и зеленчуци и техните сокове, ягоди, ябълки, смокини, кестени, кайсия, дини. Бамя, праз лук, домати, моркови, картофи, краставици, грах, тиквички, сини домати, листни зеленчуци, репички, фасул. Зърнени храни и техните кълнове, растителни мазнини.

Аромати - теменужка, лавандула.  Подходяща работа за Стрелец


Области: образование, наука, религия, философия, туризъм, ветеринарно дело, реклама, външна търговия, география, спорт.

Професии: учител, преподавател, свещенослужител, адвокат, писател, ветеринар, екскурзовод, търговски и рекламен агент.


Отношение към паритеСтрелците се отнасят доста неангажиращо към парите. Не са склонни да икономисват и спестяват. Колкото и пари да имат, веднага ще им намерят място.

Жените Стрелци държат на марковите стоки, независимо от цената, дори и да се наложи да вземат заем. Те са щедри. Склонни са да дават пари на заем. Дори и връщането им да се забави, ще изчакат търпеливо. Не са дребнави и стиснати. На околните им се струва, че парите на Стрелеца едва не падат от небето, защото те харчат с широка ръка, но често губят на хазарт или лотария. Тяхното финансово състояние винаги е нестабилно.


 Любов и брак

Стрелците цял живот търсят идеала си - единствен и неповторим. Те са прототип на Дон Кихот. Рано съзряват, но до края на живота си се стремят към свобода. Гледат на брака като на воденичен камък, който се стремят да им завържат за шията. Ако девойката Стрелец не се омъжи рано, то дълго и критично ще избира своя избраник в живота.

Стрелците са влюбчиви. Привлича ги недостижимото и колкото обекта на техните въжделения изглежда по-достъпен, толкова повече внимание ще му отдават. Когато жената Стрелец се влюби, тя е страстна и всеотдайна, прекратява всички случайни връзки, а предишните й увлечения просто остават в миналото.

Склонни са да простят много на човека, когото обичат, но не и предателството. В такъв момент си тръгват първи и завинаги, след което дълго и дълбоко страдат. Подходящи партньори

Стрелецът обича независимостта и в ранна младост добре си пасва с Лъва. В зряла възраст се стреми към интелектуална връзка и има много висока съвместимост с Близнаци. В по-напреднала възраст Стрелецът намира много сходства с Везните.


Отношение към сексаТрудно е да накараш Стрелеца да се влюби. Доста по-лесно е да осъществиш физически контакт. Той лесно се поддава на провокация, бързо се възбужда, а останалото си идва от само себе си. Но пригответе се психически - това може да е единственият път, когато сте били с този Стрелец. Той е удовлетворил любопитството си и вече няма интерес към вас.

Стрелецът е силно сексуален и харесва разнообразието. Той може да общува едновременно с няколко обекта на сексуалните си желания, но винаги ще обича само един (една).

Връзката с такъв мъж е подходяща за жена в напреднала възраст или за семейна жена, която търси временна връзка, осигуряваща качествен секс. Стрелецът е виртуозен любовник, усеща партньорката си и удовлетворява желанията й.


Заключение


Овенът
Е, скъпи Стрелци, разбрахте какво е най-характерното за вашия знак. Възможно е, обаче, да не се припознавате в част от написаното. Това е така, тъй като астрологията не взима в предвид само слънчевия знак на човека (през кое съзвездие е преминавало Слънцето в момента на раждането). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер.


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


  • Попълните формуляра за контакт на сайта 
  • пишете на mary_nik@abv.bg. 
  • Потърсите и харесате страницата във Фейсбук: https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова