Posted by : Мария Николова понеделник, 25 май 2020 г.Жената от зодия Овен е сексуална, нетърпелива и решителна. Тя иска да получи всичко на мига. Често хваща бика за рогата и се дразни от хората със спокоен характер или без желание за промяна.Марс, планетата-управител на знака Овен, дава на тази дама енергия и я прави изключително активна, честолюбива, егоистична и агресивна. Тя иска да е първа във всичко. При всяка възможност се втурва към нови начинания. Когато няма какво да прави, се чувства непълноценна и дори се депресира. Обича да поема юздите и в любовта, но често след това се опитва да прехвърли топката в полето на партньора. Ако той не отговори на нейните чувства, тя се отчайва и се хвърля в обятията на първия срещнат, вместо да се вгледа в себе си и да намери причината за провала си. Но това няма как да се случи. Овенът никога няма да приеме, че вината, за каквото и да било, е в него. 

Влиянието на Марс превръща тази дама в горда и непреклонна особа. Затова понякога намира конфликт, дори когато липсва такъв. В нейното поведение, обаче, винаги присъства младежка наивност, която често ѝ носи разочарования. 


Стилът на жената Овен


Тази огнена дама търси възхищението на другите и често попада в центъра на вниманието, но рядко приема съвети от по-улегнали и опитни колеги и партньори. Нейният вроден чар кара хората да я харесват и да изпълняват желанията ѝ. Така се проявява и в сексуалните игри. Овенът е искрен и лоялен, дори когато влиза в битка заради любовта си. Не само мъжете, а и дамите от този знак понякога го правят.

Жената Овен се изявява завидно добре в игрите и спорта. Притежава склонност да започва нови дела. Освен това тя е над дребните неща в търсене на своята голяма цел. Дори когато е обидена или се чувства пренебрегната, предпочита да забрави лошото и да гледа добронамерено напред. Не потъва в лоши мисли, а се оглежда за нова сфера за изява на таланта си или на сексуалния си апетит.

Нежните представителки на този знак винаги са готови да се притекат на помощ на по-слаб и всичко подмолно и вулгарно ги отвращава. От друга страна пък, тя обича да се перчи, но това е част от нейния чар и затова рядко получава упреци за суетата си. В повечето случаи е открита и честна - както в живота, така и в интимните отношения.


Любовен и сексуален живот


Овенът е шампион в любовта и секса. Тази гореща жена знае цената и смело се бори за любовта си. Опитва се да контролира страстта си, но това почти никога не се получава. Винаги успява да вземе най-доброто срещу онова, което дава, и това никога не изглежда като сделка.

Тя е ярка и нетърпелива. Изисква много от партньора си и е непримирима към онези, които не могат да задоволят критериите ѝ. Тя е чаровна и забавна. Не може да търпи скучен и досаден мъж. Когато е влюбена, иска да се покаже в пълния си блясък и очаква да я възприемат като дама, макар поведението ѝ не винаги да е такова. Иска нейният човек да я възприема като жена, любовница и съпруга. Не би понасяла мъж, който я оскърбява и кара да плаче. 

Дамите Овен държат на своята независимост, отговарят на всички изисквания, но ако не са наистина влюбени в партньора си, могат бързо да загубят интерес към него. Тъй като е чувствителна, женствена и страстна, тя се нуждае от активен партньор, който да ѝ доставя необходимото количество секс. Тя е честолюбива и ревнива и затова не би простила изневяра. Внимателна е при избора на дългосрочен партньор. Възможно е да се отдаде на някого изцяло в секса, но ако той (според нейните разбирания) е неудачник, рано или късно ще го изостави.

Жената Овен няма да се омъжи за човек, когото не харесва. Тя е всеотдайна и не се скъпи в избора си на подаръци. Възможно е да промени обекта на желанията си, но не променя навиците си и много добре знае какво иска. Каквото и да прави Овенът за партньора си, на първо място той мисли за себе си и за собствения си комфорт. Това важи и за мъжете, и за жените от зодията. В реда на нещата е един Овен да остане с даден партньор не толкова от любов, колкото да се похвали с външния вид или статуса му. Заключение
Разбрахме какво е най-характерното за жените от зодия Овен. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати дами от този знак в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова