Posted by : Paynera четвъртък, 27 май 2021 г.

Да речем, че ваш близък е зодия Риби. Очаквате от него да е по-тих и кротък, а той постоянно бърбори и търси компанията ви? А запитали ли сте се какъв е изгряващият му знак, или Асцендента? Има голяма вероятност да е в знака на Близнаци.

Хората, родени под този изгряващ знак виждат света като място, където да учат. Те са любопитни относно хората и обкръжаващата ги среда. Звучи ли ви познато на Асцендент Стрелец? Да, имат общо, но има важни различия. Стрелец търси разширяване на умствените и физически хоризонти в общия смисъл, а интересите на Близнаци се простират най-вече до техния собствен социален кръг.

Тези хора обичат да задават въпроси, да се движат наоколо свободно и да се смесват с останалите. Не могат да стоят на едно място и обикновено бързо се движат. Около тях винаги се усеща едно нетърпение, дори и самите те да не забелязват това.

Още за Близнаци:


Интелигентността на родените с Асцендент Близнаци може да изглежда стряскаща особено за по-чувствителните хора. Думите, с които боравят са техен силен актив. Обикновено се идентифицират твърде много с умствена си гъвкавост и забравят да се грижат и да подкрепят хората до себе си. В резултат близките им усещат липса на топлина. Това е по-скоро фасада, но тя е прекалено очевидна за повечето хора. Например личности, в чиято натална карта преобладават водните знаци, се чувстват малко неудобно в компанията на Асцендент Близнаци, защото не получават нужната топлина и подкрепа. А пък тези с преобладаващи въздушни знаци напълно оценяват забавната и умна страна на тези индивиди.

Има два вида притежатели на този Асцендент. Първият вид са приказливи, променливи и много хитри. Те са интересни и забавни. Постоянно обясняват някакви неща – собствено си поведение или поведението на света около тях. Другият вид са леко дистанцирани и интелектуални. Те са доста остроумни, но представят себе си по не чак толкова жизнерадостен и променлив начин, в сравнение с първата група. Изказванията им са малко рязки и цялостното им поведение е безцеремонно.

Независимо към коя група спадат, тези индивиди съществуват, за да анализират и да обясняват собствения си свят. Наблюдателността им е добре развита, имат висока умствена активност и почти винаги имат нещо весело и умно да кажат. Лесно се отклоняват от целта си, тъй като тяхното любопитство е огромно и умът им е бърз. Трудно могат да задържат вниманието си върху едно нещо.

Като деца, хората родени с Асцендент Близнаци, получават етикет на интелектуални, прекалено любопитни и вероятно странни. Много от тях са чувствали липса на семейна топлина.

В личните взаимоотношения, те търсят свобода и лично пространство. Наслаждават се на интелектуални дебати и обмен на идеи. Изисквайки определена свобода, те са готови да дадат същото на своите партньори.

Тъй като хората, притежаващи Асцендент Близнаци, много обичат да комуникират, любими техни занимания са разговори по телефона, чатове в социалните мрежи, писане на писма, обсъждане на идеи под всякаква форма (дори клюкарстване).
Как да пресметнете вашия Асцендент:


Има различни платформи и сайтове, в които може да изчислите своя Асцендент, както и своята натална карта с всички положения на небесните тела. Нужно е да въведете само датата, часа и мястото си на раждане. Например:Ето и няколко български сайтове:

Ако искате да научите повече за Асцендента или да получите астрологична консултация по друг въпрос, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова