Posted by : Paynera петък, 22 май 2020 г.Вие или ваш близък имате Асцендент в знака на Телец?

Интересувате се с какво е по-различен този човек?

Тогава тази статия е за вас.


Една голяма част от вас предполагам е чувала понятието "асцендент". Той показва разположението на Слънцето спрямо хоризонта в момента на раждането на човек. В астрологията Асцендентът се асоциира с маската, която човек носи, когато се среща с други хора и когато се движи сред обществото. Той показва нашата естествена защита. Енергията на знака и състоянието на Асцендента са най-очевидно нещо, което другите забелязват в нас. [още...]

Още за Телец:

Бавни, последователни и способни са прилагателни, които може спокойно да прикрепим към характера на хората, родени с Асцендент Телец. Те имат непоколебима твърдост и устойчивост. Те са изключително лоялни към хората, на които държат. Въпреки че не обичат да се натрапват, те имат лично присъствие и около тях винаги витае едно усещане за стабилност.

Асцендентът разкрива как хората се справят при стартирането на нови начинания. Телците по природа не обичат промените. Намират за страшно трудно това да се оставят на течението – те са упорити и фиксирани по техен си начин. Първият им отговор на опита за промяна е да чувстват, но не по начина, по който Рибите се настройват към околната среда, а чрез петте си сетива. Имат добре развито чувство за мириз и докосване и за материалния свят. Тъй като планетата-управител на Телец е Венера, тези хора имат усет към красотата и естетиката. 

Техният подход към живота е практичен. Сигурността е едно от най-важното им съображение, преди да предприемат нещо ново. Притежателите на Асцендент Телец често са доста предпазливи и внимателни. Имайки фиксиран изгряващ знак, не са известни със своята гъвкавост и приспособимост. По-скоро притежават мнение, което трудно променят.

Най-много от всичко друго, хората с този Асцендент предпочитат „хубавите неща” в живота. Желанието да си угаждат може да бъде тяхна слабост. Някои от тях са колекционери и в този смисъл ценят високо материалните притежания.

Асцендент Телец предпочита да се облича в качествени и удобни дрехи. Не са много показни в начина, по който се представят. Имат много силна и здрава физика.

Обикновено имат силно чувство за притежание във връзките си и трудно биха се разделили с любим човек. Макар че не са прекалено ревниви, те гледат на своите партньори като лична собственост. Интензивността и лоялността на партньора са от особено значение. Тези хора са много сензитивни и предпочитат удобството на сериозната връзка. Въпреки че оценяват хармонията и спокойствието, партньорствата им може да бъдат и много страстни.

Хората с Асцендент Телец вдъхват на околните спокойствие и чувство за стабилност. Те са изпълнени с вътрешна хармония и това привлича към тях.

Ето един начин за релаксация, който биха предпочели притежателите на Асцендент Телец:


Как да пресметнете своя Асцендент:


Има различни платформи и сайтове, в които може да изчислите своя Асцендент, както и своята натална карта с всички положения на небесните тела. Нужно е да въведете само датата, часа и мястото си на раждане. Например:
https://www.astro.com/
https://www.astrotheme.com/
Ето и български сайтове:
http://www.beinsadouno.com/
https://www.astrohoroscope.info/


Ако искате да научите повече за Асцендента или да получите астрологична консултация по друг въпрос, може да попълните формуляра за контакт или да пишете на mary_nik@abv.bg
Ако ви допадат нашите астрологични статии, може да ни последвате и в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/maria.astro3.net/Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова