Posted by : Мария Николова неделя, 10 май 2020 г.

Онзи, който някога е бил обичан от жена Рак, винаги ще се опитва да се завърне в живота ѝ. Та тя е толкова мило момиче!

Ако искате да спечелите сърцето на дама Рак, действайте като истински джентълмен. Тя цени романтичните жестове и ще бъде трогната, ако демонстрирате тази своя страна. Ако ви покани на вечеря с родителите ѝ, донесете и цветя, но подарете букет и на нейната майка. Дайте и да разбере, че е най-прекрасното момиче, с което някога сте излизали. За нея малките неща са от изключително значение – като да запомните любимата ѝ песен или да се обадите просто, за да чуете гласа ѝ.

Още докато са съвсем млади, представителките на Рак мечтаят за семейство и брак. Ако имате сериозни намерения към нея, дайте ѝ да разбере колко е важно за вас да свиете гнездо и да имате деца. Когато е в лошо настроение, е нужно просто да я прегърнете.

Имайте в предвид, че по време на Пълнолуние Раците стават особено раздразнителни, тъй като Луната е тяхната планета-управител. Тогава и най-малката неприятност може да ги разстрои. Кажете на вашето момиче, че я обичате. Подарявайте й трогателни картички без повод и плюшени играчки, с които ще украсява стаята си. Никога, за нищо на света не забравяйте рождения ѝ ден.

Още за зодия Рак:
Зодия Рак - описание
Мъжът Рак
Зодия Рак в любовта
Зодия Рак и другите знаци
Асцендент Рак
Асцендент при мъжете от зодия Рак
Асцендент при жените от зодия Рак
Натална Луна в Рак
Каква е жената Рак в любовта и секса?
Раците в любовта

Жената Рак има много силна интуиция. Тя е женствена и иска семейството ѝ да е щастливо повече от всяка друга жена в зодиака. Рядко се срещат жени от тази зодия, които не са успели да изградят семейството.

Жената Рак никога не прави първата крачка. Страхува се, че, ако излезе от черупката си, ще бъде посрещната критично. Необходимо е време, за да се развие еротичното ѝ въздействие. Когато обаче това се случи и тя се отпусне с партньора си, радостта която изпитва от секса, може да повдигне самочувствието на всеки мъж.  Жената Рак се нуждае от подходящо време и място, и случай, за да се отдаде на любовни ласки. Не си пада по интимности на задната седалка на колата. Предпочита атмосфера с полъх на лукс – например в някой гурме ресторант.

Жените от зодия Рак трудно изграждат връзка и се разкриват бавно пред партньора. Понякога тази дама може да изглежда студена, но това не е така. Просто за нея сексът не е най-важното във връзката, но тя отлично знае, че той е необходимо условие, за да задържи половинката до себе си. Освен добър секс, мъжът от нея ще получи и постоянно обгрижване, което понякога може да го отегчи.

По време на сексуалната игра тя влиза в ролята на невинно момиче, което чака да бъде напътствано. Обича да бъде съблазнявана, все едно е отново на първа среща с партньора си.

Ако е открила и избрала партньора в живота, той може да се нарече щастливец. Тя ще му бъде вярна, независимо от всичко, и ще се старае той винаги да е доволен.

За да е успешна нейната любовна връзка е нужно партньорът да разбира нейните интензивни емоции и да ѝ помага да се справя с всички проблеми. Ако е внимателен, тя ще му отговори със същото. Съчувствието към взаимните нужди на партньорите, ще им осигури една много приятна връзка и успешен брак.


Заключение
Разбрахме какво е най-характерното за жените Рак. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати дами от този знак в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова