Posted by : Мария Николова неделя, 10 май 2020 г.
Мъжът представител на зодия Рак е сладък и очарователен. Той е много емоционален и чувствителен, затова внимавайте да не нараните чувствата му. Търси момиче, което му напомня за майка му (или поне такова, което може да запознае с майка си). За да го привлечете, не бъдете прекалено дръзки. Бъдете женствена и романтична. Ще сте по-желана, ако използвате по-деликатен подход, а не флиртувате открито. Говорете му колко много значи семейството за вас. Бъдете изключително внимателна към майка му и опознайте приятелите му. Не флиртувайте с други хора и за нищо на света не говорете за миналите си увлечения.


Още за зодия Рак:

Ракът не е наивник, но предпочита да си мисли, че е единственият, когото някога ще обичате. Иска му се да вярва, че преди него никой друг не е оставил отпечатък върху живота ви. Създайте му усещане за сигурност и безопасност. Повтаряте му често колко много означава за вас, защото той има нужда непрекъснато да го уверявате в това. Спазвайте обещанията си и не се правете на недостъпна, защото той ще се почувства отблъснат. Не приемайте прекалено лично променливите му настроения. Просто му кажете, че за вас той е най-страхотният мъж на целия свят.


Раците в любовта


Какъв е мъжът Рак в любовта и секса?


Мъжът Рак е променлив във взаимоотношенията си. Често сменя настроението си изоснови и преувеличава за сексуалните си подвизи. Но когато обича жената до себе си, е готов да направи всичко за нея. Нищо не може да го спре да иска да бъде с тази жена. Не се страхува, че може да се окаже наранен впоследствие. В сексът е готов да се раздаде докрай. Не са му чужди нови и ексцентрични пози, както и разнообразни подходи. Мъжете от тази зодия притежават голям контрол на сексуалните си желания, но не са способни да поддържат любовната игра и сексуалния акт много дълго време.

Това е знакът, в който има най-много нежни души и срамежливи хора. С такъв мъж една жена може да доминира в секса, но не бива да прекалява. Ако една жена си пада по мъж Рак, не бива да бъде хладна с него, защото той отчаяно се нуждае от нежност. Жената трябва да му обръща внимание, да го гали, да му говори нежно и чак след като той се отпусне, да преминат към сексуални игри. Този мъж е домошар и не си пада особено по ласки на нестандартни открити места.

Когато е в лошо настроение, е способен да се цупи и сърди дълго време. Като цяло е по-добре Раците в любовта да бъдат по-ведри и да не развалят връзката си с черни и негативни мисли. Така любовта им ще е много по-щастлива. Затова ако една жена си пада по такъв мъж, трябва да го кара да се усмихва повече.


Заключение
Разбрахме какво е най-характерното за мъжете Раци. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати мъже от този знак в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова