Posted by : Paynera сряда, 20 май 2020 г.

Обща характеристика

Козирозите са предпазливи, когато става дума за любов. Може да им отнеме месеци и дори години да поканят някого на среща. За тях е важно да знаят, че няма да им бъде отказано. Когато все пак накрая се стигне до среща, те имат предвид нещо сериозно. Вечерта е безупречно планирана доста време преди това.


Козирозите са организирани хора. Те винаги носят часовници. Очаквайте от тях по-скоро да подранят, отколкото да са навреме. Търсят партньор, който съчетава всичките им изисквания. Общественото положение е много важно и обичат да общуват с популярни личности. Това не означава обаче, че козирозите са сноби. Те просто искат околните да им се възхищават.


Тактиката на Козирозите 
в любовта

Те са сериозни същества. Прекалено емоционалните хора ги плашат, но по ирония на съдбата привличат тъкмо такива хора към себе си. Козирозите са също и много работливи, така че романтиката не е на челно място в списъка на приоритетите им. Затова е възможно да получите смесени сигнали от тях. Присъщият им по-логичен и твърд характер невинаги обещава романтика. Същевременно могат да бъдат много убедителни, ако са привлечени от някого. Те са силните личности, на които може да се разчита. Не са толкова твърдоглави, колкото Телците, или толкова неподатливи като Скорпионите, но Козирозите ще отстояват позицията си, ако каузата е правилна. Също така са много директни и казват, каквото мислят. Не си мерят много-много думите. Дори да им зададете неудобен въпрос, очаквайте честен и прям отговор.

Покани ли ви на среща, значи Козирогът има сериозни намерения. Ако първата ви вечер заедно мине добре, очаквайте бързо развитие на взаимоотношенията. Козирогът  внася във връзката честност, стабилност и старомодни ценности.


Мъжът Козирог в любовта

Мъжете Козирози са силни и мълчаливи, но под привидното спокойната им повърхност се крие принц, който копнее да открие своята принцеса и да се влюби в нея. За да привлечете вниманието му, трябва да се държите като дама и дори да мислите малко консервативно.

Покажете му, че държите на традиционните ценности и че ще му бъдете вярна до край. Позволете му да бъде инициативната страна във връзката, но не го оставяйте да се държи властно. Козирозите обичат да дават нареждания. Имайте предвид, че той е сериозен и не толкова емоционален, колкото други знаци от зодиака. Не го притискайте да говори за чувствата си.

Козирогът понякога изглежда стиснат, но в собствените си очи той е просто спестовен и умее да се разпорежда с парите си. Той е разумен и много интелигентен. Последователен е и целенасочен. Знае с какво да се занимава и какъв бизнес да развива. Спечелете доверието и уважението му, а останалото е лесно. Той търси сериозна връзка. Дори и да е предпазлив, когато дарява сърцето си, той наистина жадува да срещне жената на мечтите си. Можете ли това да сте вие?


Жената Козирог в любовта


Тя е сериозна, зряла и непоколебима реалистка. Знае какво иска и как да го получи. Уравновесена е и проявява изключителна предпазливост, преди да се обвърже с някого. Но веднъж като се влюби, нещата стават сериозни.


Тя цени изисканите неща в живота. Нейните стандарти са много високи. Партньорът ѝ  трябва непрестанно да се доказва. Но усилията си струват, тъй като Козирозите са лоялни и на тях може да се разчита.

Контролирайте избухванията си, докато сте заедно. Не ругайте и обиждайте. Обмислете добре действията си. Трябва да имате и стабилни доходи - независимо дали ръководите собствен бизнес или работите на половин работен ден.

Бъдете честен, говорете за плановете си за бъдещето и как възнамерявате да постигнете успех и да спечелите достатъчно средства. Ако сте вятърничав или флиртаджия, ако не сте амбициозен или имате доста багаж от предишни връзки, категорично нямате шанс с тази жена.


Какво търси Козирог в любовта


Козирогът търси надежден партньор, на когото може да има доверие и който никога няма да го изложи на публично място. Той трябва да е популярен и уважаван от околните. Козирозите обичат амбициозни хора, които планират всичко предварително. Ако сте ученолюбиви или държите много на кариерата си, тогава Козирогът определено ще отдели от времето си, за да ви опознае. Надменното и арогантно поведение на многознайко, обаче, никак не им допада.


Козирозите обичат спокойни и земни хора, които са си поставили цели за бъдещето. Ако колата ви е счупена или претъпкана с опаковки от заведения за бързо хранене, по-добре я изчистете из основи, преди изобщо да си помислите, че можете да качите в нея Козирог. Изтънчените му крака, обути в дизайнерски обувки, изобщо не биха стъпили на подобно място.


Идеи за първа среща

Ако бюджетът ви е ограничен и не можете да си позволите много, изберете едно нещо и вложете всичките си усилия в него. Изисканата вечеря за двама с изглед към целия град ще впечатли Козирога. Един следобед, прекаран в разглеждане на забележителности, също е добър вариант. Разходка сред природата, плуване или друга спортна дейност не е за пренебрегване.

Просто се постарайте да изпипате срещата до най-малките подробности и в никакъв случай не закъснявайте.


Раздялата с Козирог

телец в любовта
Изоставеният Козирог ще се прави, че всичко е наред. Под спокойната си външност обаче най-вероятно е дълбоко наранен, но не би допуснал да даде воля на емоциите си. Той е предпазлив в любовта, затова не си мислете, че ще се втурне веднага към нови завоевания. Ще му отнеме време да излекува сърцето си. Козирозите ще подходят трезво към раздялата, но вероятно тайно ще си поплачат, докато никой не ги гледа.Как да привлечем Козирог:


Обличайте се елегантно;

Обсъждайте плановете си за бъдещето;

Покажете знанията и интелекта си;

Бъдете любезни и учтиви;

Допитвайте се до неговото мнение.Никога:

Не говорете твърде много;

Не го поставяйте в неловка ситуация;

Не проявявайте емоционална нестабилност и зависимост;

Не критикувайте облеклото и външния му вид;

Не настоявайте да излиза, когато трябва да работи или да учи.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


ЗаключениеРазбрахме какво е най-характерното за Козирозите в любовта. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати Козирози в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова