Posted by : Мария Николова сряда, 26 май 2021 г.В жената Близнаци са събрани поне около 1000 жени. С такава дама можете да се наслаждавате непрекъснато на разнообразието от образи, които тя носи в себе си, но се пригответе да бягате бързо, ако се издъните някъде по пътя към сърцето ѝ.


Представителка на най-интелектуалният знак в зодиака, на нея могат да съперничат само Водолей и Везни. С остър ум и хладно сърце, тя е трудна плячка за брак. Но е много отзивчива към всяко предложение за разговор. Това е нейното слабо място. Притежава ораторски умения и обича да пише. Затова често избира да се развива в писателското или психологическото поприще. Твърде амбициозна е, но ѝ липсва постоянство на характера. Тъй като притежава бърз и жив ум, по време на разговор редовно прескача от една тема в друга, без да е довършила мисълта си.
Лишена от всякакви задръжки, жената Близнаци обикновено е красива с дълги крака и очарователно, одухотворено лице. Най-често руса или със светли кичури, тя е изключително женствена. Обича да води разговори и често остава с часове на телефона, забравяйки за останалите си задължения. Разсеяна е, но за сметка на това не е злобна и е много духовита. 

Любов към разнообразието и игра на роли

Жената Близнаци обожава разнообразието. Скучният живот може да я докара до пълна депресия. Ако сте си паднали по представителка на тази зодия, което е твърде вероятно, защото обикновено е красива и приятна, ще трябва да свикнете с всичките образи, които тази дама носи в себе си. Срамежливото момиче ще се преобразява пред очите ви в жена-вамп, делова изкусителка, строга господарка и какво ли още не. Освен това тя е способна да пръска емоциите си наоколо като фойерверки.
Сексуална и отзивчива, тя е способна да се превъплъти в каквато и която пожелаете. Тя е от типа жени, които биха се любили навсякъде, независимо от обстановката. Не бива да я подценявате обаче като и лепвате етикет на "лека жена". За нея с пълна сила важи израза: "Тяло за грях и ум за бизнес".
Тя обича пътешествията сред природата, защото я зареждат с енергия и я правят отворена за нови предизвикателства. Склонна е да променя предпочитанията си със скоростта на светлината. 

Как да я спечелите?

Когато срещнете тази жена, ще си помислите, че е доста кокетна. Тя е очарователна, но е трудно да задоволиш прищевките ѝ. Ще бъдете напълно запленени от нея, защото тя владее изкуството на изкушението по-добре дори от вълшебник. 
Жената Близнаци може да бъде спечелена с много чар и оригиналност. Затова не се опитвайте да я впечатлите с изтъркани фрази, нито да разберете защо действията ѝ се разминават с думите. Поканете я на класическа вечеря в не много скъп, но изискан ресторант. Бъдете духовит и искрен с нея като през цялото време се дръжте така, сякаш сте убеден в съдбоносната предначертаност на вашата среща. По време на вечерята докоснете уж случайно ръката ѝ. Станете съпричастен на замечтания ѝ поглед и много скоро тази разкрепостена дама ще изпълни всичките ви желания.
За да ви обърне внимание, трябва да я накарате да се разсмее, да се удиви. Трябва да я предизвикате, защото тя обича предизвикателствата. Ако я поканите на кафе, може да ви откаже. Но ако я предизвикате пред всички с думите: "Изглежда се страхуваш да излезеш с мен!", бъдете сигурен, че ще ви потърси.
Постарайте се да бъдете винаги мил и внимателен с нея. Също и достатъчно нежен. Дайте ѝ възможност да ходи, където поиска. Тя ще се върне при вас. Осигурете ѝ уютна и приятна атмосфера. Бъдете добър събеседник и се опитвайте да поддържате разговора, винаги когато тя подхване някоя тема. Не я занимавайте с проблемите си, ако сте в лошо настроение. Бъдете спонтанен и весел. Организирайте партита в нейна чест и далечни пътувания. Не спирайте да я изненадвате. 
Важно е да се въздържате от изблици на грубост, гняв или ревност, защото самата тя не издава чувствата си. Но това не означава че ги няма! Тя е свободолюбива по дух, затова в никакъв случай не поставяйте забрани и ограничения. Не бъдете дребнав, нито пък прекалено властен. Не изпадайте в истерия и не повишавайте тон. Не я дразнете, когато е в лошо настроение. Тя има нужда от непрекъсната смяна на обстановката. Не ѝ отказвайте пътешествие или излет. Ако сте решили да останете с нея, не спирайте да я изненадвате. Припомняйте ѝ непрекъснато колко я обичате и рано или късно вашата привързаност ще бъде оценена. Продължавайте да сте мил и нежен, дори когато е груба или невъздържана. Станете любимия ѝ рицар. Не се опитвайте да я приземите, защото така ще я отдалечите от себе си. Колкото и да има нужда от вашата сила и топлота, в нея винаги ще остане да живее един Питър Пан, който отказва да порасне.

Какъв партньор предпочита?

Жената Близнаци е привърженик на смелостта и самочувствието. Харесва оригиналните мъже, изпълнени с ентусиазъм и енергия, притежаващи чувство за хумор. Също така държи на външния вид на своя партньор, защото самата тя обикновено е доста красива. Предпочита нейният мъж да бъде отличник поне в няколко сфери от живота - да е умен, емоционален и сексуален. Има нужда от човек с разностранни интереси, който да осигурява така нужното за нея движение (както физическо, така и духовно) и да задоволява нейната вътрешна необходимост от промяна. 

ЗаключениеРазбрахме какво е най-характерното за жените Близнаци. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати дами от този знак в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова