Posted by : Paynera четвъртък, 27 май 2021 г.Мъжът Близнаци е способен да ви дари с най-въздушната любов, която можете да си представите. Той има нужда от непрекъснати предизвикателства и промени. Когато сте с него, усещането е като при скок с парашут - едновременно вълнуващо и опасно. Това е мъжът, който никога не се задържа на едно място и всеки път се чувства различно.Мъжът Близнаци - вечно търсещ разнообразиемъжът Близнаци
Обикновено светъл и висок, с някаква скрита ирония в погледа, дори привидно да изглежда сериозен. Той е в състояние да се залива от смях като малко дете. Привърженик е на бързите спортове, пътешествията и предизвикателните жени. Негова слабост са също лимузините, сладоледа, ваканциите и развлеченията. Като мъжки, подвижен знак, той бързо сменя хобито си. Той е любознателен и учтив, но в същото време разсеян, прибързан и непостоянен.

Не му липсва амбиция и обикновено се залавя с няколко проекта едновременно. Свикнал е да изисква от живота всичко и иска да го получи веднага. Често е неспокоен и своенравен. Но за сметка на това е изключително грижовен и мил. Без да е агресивен, той е от типа мъже, които наричаме луди глави.


Държи да е информиран 


Неговата професия обикновено е свързана с много движение и промяна на обстановката. Наред с това разполага поне с два мобилни телефона и непрекъснат достъп до интернет. Обича да е информиран и да е в течение на всичко, което се случва. Нерядко развива собствен бизнес, опитвайки се да е независим. Той е твърде непостоянен в отношенията си и първият брак за него се оказва често несполучлив. С течение на времето той уляга и става по-отговорен.


Пъстрият свят на мъжа Близнаци


Мъжът Близнак притежава свой собствен свят - пъстър и лишен от граници. Лесно се впечатлява и е твърде чувствителен, когато е наранен. Оттегля се в своя свят, за да намери там изгубената хармония. Често пъти бива лъган и манипулиран. Ако спечелите доверието му и отгатнете страховете му, той е готов да се влюби безрезервно и завинаги във вас.

Знакът Близнаци е свързан с непрекъсната промяна в обстановката и затова не може точно да се прецени какъв интериор за дома си предпочита този мъж. Той е заклет привърженик на разнообразието, блясъка и приятната атмосфера. Има специално отношение към комфорта. Напълно възможно е именно Близнаци да е измислил просторните слънчеви апартаменти в хотелите и уискито с лед. Той притежава широка фантазия и се увлича по авангардния стил. Любимите му цветове са жълто и кафяво.


Ерудиран и общителен


Надарен с достатъчно бърз и остър ум, той е интелектуален и начетен. Главата му е пълна с всевъзможна информация. Мъжът Близнаци е гъвкав и темпераментен и без проблем успява да намери изход от заплетените ситуации. Освен това е играч и притежава вроден усет към хазарта. Вулгарен и саркастичен на моменти, но в повечето случаи е кавалер с безупречни маниери.

Мозъкът на мъжа Близнаци изпълнява особено роля. Той не е просто орган, необходим за осъществяването на биологичните процеси. Той е специфично сетиво, което успява да улови по неповторим начин елементите на живота. Близнаци дори чувства чрез мозъка си. На тази основа той умее да се изразява изключително добре и определено не страда от липсата на ерудиция и често пъти е непостоянен в симпатиите си.


Мъжът Близнаци в любовта и сексамъжът Близнаци
Мъжът Близнаци е страстен и нежен и изключително сексуален. Винаги се грижи за удоволствието на партньорката си и не е егоист в любовта. Той е един неуморен експериментатор и няма по-любопитен откривател на тайните в секса и любовта.

Вниманието му привличат красиви, интелигентни дами, любвеобилни и с чувство за хумор. Харесва високите и симпатични жени. Особено впечатление му правят дългокраки красавици и представителки на нежния пол с оригинално мислене. Обича да бъде провокиран и си пада по жените хамелеон, които остават вечна загадка за мъжа до себе си!


Как да го привлечете


За да го заинтригувате, е необходимо преди всичко да сте на неговата вълна, да умеете да отгатвате желанията и мислите му. Харесва интересните и недостъпни жени. Атрактивността и интелектът са качества, без които трудно бихте го впечатлили. Но ако все пак ги притежавате, а той изпитва известни колебания по отношение на вас, не избързвайте с опасенията си и прекалено бързото развитие на нещата. Не е изключено да не е наясно с чувствата си и да не иска да ви дава напразни надежди. Необходимо му е време, за да анализира новата ситуация. Ключовата дума за него е анализирам. Най-чувствителните му зони са пръстите на ръцете и талията.

Мъжът Близнаци трудно допуска някого в мислите си, където са заключени всичките му тайни. Ако, обаче, го накарате да ви се довери, ще направите сериозна крачка към сърцето му. Не бъдете скучни, защото Близнаците обичат предизвикателствата. Дайте му възможност да се отдалечи и свободата да се завърне при вас след поредното си романтично бягство в света на фантазиите и мечтите.


Дайте му свобода


Той е свободолюбив по дух и затова не го ревнувайте прекалено силно. Не бъдете властна и не се опитвайте непременно да се наложите. Не му поставяйте забрани и ограничения. Не го огорчавайте, не изпадайте в истерия и не повишавайте тон. Не бъдете дребнава и не му напомняйте за моментите, когато е бил несправедлив към вас. Освен това не му дръжте сметка за времето, защото е разсеян и понякога губи представа за него. Не го дразнете, особено когато е в лошо настроение. Не изоставяйте грижите за фигурата си и не се дръжте грубо с познатите му.

Добре е да бъдете нежна и ефирна и да му давате свобода да ходи, където поиска. Той ще се върне при вас. Опитвайте се да поддържате разговора, винаги когато отваря някоя тема. Обсъждайте заедно проблемите му. Осигурявайте му уютна и приятна атмосфера. Бъдете усмихната и ведра и не обръщайте прекалено много внимание на мнението на хората за него. Той е смел и без предразсъдъци. Бъдете и вие волна и свободна. Изненадвайте го, защото той изключително много обича изненадите. Организирайте партита и далечни пътувания. Бъдете ентусиазирана. Бъдете точно като него - едно неспиращо играта си дете.


ЗаключениеРазбрахме какво е най-характерното за мъжете Близнаци. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати дами от този знак в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 

Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова