Posted by : Мария Николова петък, 6 август 2021 г.Лъвът e прекрасна и горда натура. Когато е добре, и особено когато го хвалят, той се разкрасява и е готов да обърне света в името на любимия човек. Небесата са щедри към хората, родени под влияние на този знак. Те се разбират с другите знаци и дори да има напрежение с по-агресивните като Скорпион, това не може да разколебае силите им.


Жената Лъв е добросърдечна, усмихната и отзивчива. Понякога е и капризна, но това не дразни тези, които я харесват. С вродения си магнетизъм и интелект тя успява да привлече за каузите си всеки, стига да пожелае. Слънцето е управляващата планета на Лъва. Чрез неговата енергия дамата от този знак успява да преодолее своята гордост и суета. То ѝ дава енергия да върви напред и осветява нейния път.


Лъвът е огнен знак. Той управлява пети дом на хороскопа – дома, който се свързва с любовния живот, хората, които обичаме, децата и талантите. Въобще всичко, което правим от любов.


Стилът на жената Лъв


Нарцистична по природа и като истинска представителка на семейство котки, тази жена си пада по хапането и драскането в буквален и преносен смисъл. Освен това е надарена с огромно количество суета и това често дразни околните. Инатлива е и понякога се държи неразбираемо за останалите, но когато преглъща егото и гордостта си, печели много. Като цяло има повече положителни черти, отколкото недостатъци, и затова хората около нея забравят за лошите ѝ страни и търсят нейната компания. За жената Лъв е трудно да се постави на чуждо място и да приеме емоцията на другите. Егото ѝ е твърде голямо.


Тя трудно поддържа стабилни отношения не само с половинката си, но и с всеки, който е забравил да я похвали или да я поласкае. Това за нея е по-важно дори от секса. Добре е да се научи, че не винаги, когато човек дава, трябва да получава нещо в замяна, защото иначе има прекалено голяма опасност да остане сам. А тогава никой няма да се интересува от неговите успехи и победи.

Дамата Лъв често се поддава на порива си да започва нови емоционални връзки, става импулсивна и има много свободно отношение към секса. Не се отказва лесно, ако наистина харесва някого, но ако той я отхвърли, тя извъртява нещата така, сякаш тя сама е взела решението да приключи отношенията с него. Лъвицата е напълно убедена, че е най-доброто, което отсрещния може да получи. Това е причината и за голяма част от провалите в нейния любовен живот.

Като истинска Лъвица, тя иска да има положение в обществото, да прави купони и да весели хората. Обича добрата храна и напитките и те никога не липсват в дома ѝ. От време на време се налага да контролира своята театралност, защото има опасност да се превърне в обект на закачки от страна на нейните приятелки, а ролята на шут не подхожда на кралските особи. Когато потисне желанието си да властва и да стои над партньора, тя се появява като изключително разумна и благородна личност.


Любовен и сексуален живот


В любовта Лъвиците са топли и с голямо сърце. Толкова са страстни, че любовните отношения в живота им могат да се въртят само около секса или върху желанието да контролират всяка ситуация. 

Дамата Лъв управлява семейството и живота си, съпруга и децата си също. Тя е кралица и, ако някой не е готов да приеме този факт, е по-добре да се откаже навреме. Привлича мъжете, но трудно се доверява. Ако все пак го направи, мъжът задължително се превръща в нейн роб. За да спечели любовта на този, когото харесва, може да заеме и пасивна роля. Но ако и двамата са представители на зодия Лъв, трудно ще се разберат кой да бъде шефа. Подвластна на Слънцето, тази жена не тича след всеки мъж, защото е с твърде голямо самочувствие. Ако не е съгласна с мнението на някой от силния пол, не се притеснява да го каже. Доста мъже се чувстват потиснати от нейното неодобрение. 

Тя рядко изпада в тъжно настроение, не се притеснява от желанията си и ги нарича с истинските им имена. Когато прави секс, огнената дама то зодия Лъв мисли не толкова за доволството на любовника, колкото за своето. Отношението ѝ към секса действа зле на комплексирани мъже, защото е супер уверена в себе си. Дори често приема ролята на мъжа в сексуалната игра. Понякога е привлечена от млади партньори, тъй като те са по-склонни да ѝ предложат исканото обожание.

По принцип е внимателна по отношение на аксесоарите в спалнята. Избира внимателно бельото си и се съблича бавно и царствено. Изисква обожание от партньора в секса и знае как да го получи.

Лъвицата е страстна, буйна и чувствена. Не си пада по авантюрите, но въпреки това, заради огнения знак, тя копнее за страстни изживявания и понякога се налага да се бори с това си желание. Нейната гордост, обаче, идва на помощ и ѝ помага да се справи и да се върне в релсите на статуквото. Макар и властна по природа, жената Лъв е по-малко агресивна от другите огнени знаци и е много мила и сърдечна. Единственото, което изисква, е да усеща любов постоянно и е силно заинтересована да бъде задоволена в леглото, както и да даде нужното удовлетворение на партньора.

Ерогенни зони на тази огнена дама са гръбнакът и гърдите. Обожава нежните ласки по линията на гръбнака, нагоре и надолу. Нищо чудно да започне да мърка като коте.

Лъвът не се интересува от друго, освен от своите сексуални нужди. Издръжливостта на Лъвицата при правене на любов е огромна. Тя търси възхищение от страна на партньора. Може би това я кара да предпочита позата отгоре. Така може да гледа реакциите на нейния избраник и да се възхищава на силата, която оказва върху него. Тя има силна доминираща сексуалност, която заличава правилата. Родените под знака Лъв нямат съмнения в себе си.


ЗаключениеРазбрахме какво е най-характерното за жените от зодия Лъв. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати дами от този знак в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова