Posted by : Paynera вторник, 3 август 2021 г.


 Всяка година от 22/23 юли до 23 август Слънцето преминава през съзвездието Лъв, затова през този период рожден ден отбелязват представителите на зодия Лъв.Символ: животното лъв;

Стихия: огън;

Качество: фиксиран;

Полярност: мъжки знак;

Планета-управител: Слънце;

Любим ден: неделя;

Любим цвят: златен.


Зодия Лъв - топли и общителни


Скъпи Лъвове, вие сте петият знак от зодиака, щедър и обичащ огнен знак. Имате енергия в излишък. Обичате да сте около хора, да се забавлявате и да привличате внимание към себе си. Винаги искате да сте в центъра на събитията и често проявявате драматизъм. Това е лесен начин да бъдете забелязани, но може да ви създаде проблеми. Чуждото внимание ви кара да се чувствате по-уверени и ви помага да прикриете своята нежна и добра душа. Сърцето ви е голямо и чувствително. Но не искате другите да разбират това и слагате маска пред обществото. Няма нищо страшно да признаете, когато сте наранени. Трябва да се научите да се изправяте срещу емоциите и да ги приемете.

Приятелски настроени, с голямо чувство за хумор - това сте вие. В нечии очи вероятно изглеждате егоисти, но всъщност може да бъдете много щедри. Когато видите страдащ човек, и вас ви боли. Ще направите всичко, за да помогнете.

Тъй като Лъвът е постоянен знак, вие трудно се приспособявате към промените. Може дълго време да стоите в неприятна ситуация и трудно се измъквате от нея. Трябва ви време да осъзнаете грешките си и да извлечете правилните изводи.

Мечтаете животът ви да бъде като този на знаменитостите и ви привличат екстравагантните неща. Искате да притежавате всичките ценни и скъпи неща и ги искате веднага! Когато сте заобиколени от лукс, се чувствате специални, самочувствието ви се покачва до небесата и се надявате това да впечатли другите хора. За вас е изключително важно чуждото одобрение. Не се тревожете какво мислят останалите! Вие си знаете, че сте добър човек по сърце!


Зодия Лъв в любовтаБлагодарение на вродения ви чар, вие привличате много ухажори. Харесва ви да бъдете желани и се срещате с много хора без да се обвързвате. През младежките години не приемате излизането по срещи много насериозно. Но веднъж открили специален човек, нямате никакъв проблем с обвързването. Вие сте изключително лоялни и очаквате същото от партньора. Изневярата може да ви рани дълбоко и обикновено ви е трудно да се възстановите след такъв удар. Трябва да знаете, че може да се доверите напълно на своя любим човек. Имате нужда от партньор с романтична душа, достоен човек, който може да ви успокои и утеши след тежък ден. Понякога изпитвате привличане към личности с екстравагантен и порочен начин на живот. Радвате се на бляскавото и шареното, което често е само обвивка, а от вътре е грозно и гнило. Трябва да се въздържате от подобни отношения. Може да ви подарят много бижута и луксозни почивки, но ще разбият сърцето ви. Заслужава ли си болката? По-скромен партньор може да се окаже точния човек за вас.

Зодия Лъв и другите знацизодия Лъв
Знаците, с които най-добре се разбирате, са другите два огнени знака - Овен и Стрелец. Те имат същата енергия като вашата. Обичат да излизат и да общуват, затова никога няма да ви оставят сами във вашите приключения. Овенът ви дава стимул да действате, а Стрелецът ви показва всички приказни неща на света. Овенът ви поддържа физически активни, а Стрелецът ви кара да упражнявате ума си. И двата знака имат позитивен поглед и чувство за хумор. Обичат да живеят за мига и да прекарват времето си в забавления. Най-много искри прехвърчат между вас и Водолей - вашия противоположен знак. Водолеите изглеждат леко странни, но въпреки това ви привличат. Може да им покажете как да излязат от мислите си и да живеят за момента. А те ще ви научат да мислите повече за бъдещето и да помагате на другите.


Зодия Лъв и парите


Трудно ви е да задържате пари. Привличат ви изтънчените неща, а те струват доста. Ако държите да се обграждате с луксозни неща, трябва да бъдете богати, за да не фалирате. Вероятно винаги заделяте пари за всеки случай, но и пилеете за екстравагантни вещи, от които реално не се нуждаете. Благодарение на чара си, може да обедите доста хора да ви дават пари. Може да се хванете със заможен партньор, който да плаща сметките и да се грижи за вас. Но по-добре се научете сами да правите това. Така самоувереността ви ще се покачи и ще може да имате всичко, което пожелаете, без да прекалявате с харчовете. Харесва ви да давате пари на хора, които имат нужда. И като че ли колкото по-щедри сте, толкова повече привличате парите към себе си.


Зодия Лъв в професионален планВ професионален план искате работа, която ви позволява да сте под светлината на прожекторите и вниманието да е насочено към вас. Ако другите не оценяват всичко, което правите, вие се чувствате нещастни. Искате да бъдете забелязани не само от своите шефове, а и от колегите в професията и от обществото. Като се има в предвид способността ви да театралничите, работата като актьор или в театър ви приляга съвсем естествено. А благодарение на енергията, която притежевате, имате качества на атлет. Когато откриете работа, която наистина обичате, вие давате всичко от себе си. Стига да не се самозабравите като мислите, че сте перфектни и незаменими.

Подходящи професии за вашата зодия са: актьор, директор, кардиолог (знакът Лъв управлява сърцето), политик, журналист, репортер.

Заключение

зодия Лъв
Е, скъпи Лъвове, разбрахте какво е най-характерното за вашия знак. Възможно е, обаче, да не се припознавате в част от написаното. Това е така, тъй като астрологията не взима в предвид само слънчевия знак на човека (през кое съзвездие е преминавало Слънцето в момента на раждането). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер.

Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

  • попълните формуляра за контакт на сайта 
  • пишете на mary_nik@abv.bg. 
  • потърсите и харесате страницата във Фейсбук: https://www.facebook.com/maria.astro3.net/


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова