Posted by : Мария Николова петък, 6 август 2021 г.С голямо и топло сърце, това е мъжът, за когото мечтае всяка една дама в студените зимни нощи. Силен и артистичен, обикновено е добродушен, щедър и мил. Жесток понякога, той искрено се разкайва след това. Може да изглежда глуповат и непохватен, но е остроумен и твърд. Често пъти е наивен, но от друга страна е задълбочен и се старае да вниква под повърхността на нещата.
Неподвластен на предразсъдъци и предварителни прогнози, мъжът Лъв е способен да се втурне безразсъдно към всяка цел или да обикаля дълго около нея. Когато иска нещо, обикновено прави всичко възможно да го получи. Създава впечатление на баровец и плейбой, а всъщност е сериозен и уравновесен. Затова, колкото и вулгарен и безсрамен да изглежда, около него винаги витае атмосферата на нещо тайнствено. Видимото е маска, зад която вулгарното поведение е удобна форма на изказ. Както и начин за прикриване на страховете. Но то не е същностна черта на характера му. Силата на Лъв е в недоизказаното и невидимото.Външен вид


Висок и силен, той е с широки рамене и голям торс. Привърженик е на силовите спортове и често посещава залите за фитнес. Изключително суетен, винаги държи да е във върхова форма. С тъмна или кестенява коса, светли или кафяви очи, мъжът Лъв се отличава с типично мъжките си черти на лицето - орлов нос и волева брадичка. Изключение правят случаите, в които е с Асцендент Везни. Тогава е възможно да прилича на току-що сиропирана поничка. Какъвто и да е той, обаче, рядко остава незабелязан. Същите характеристики на външния вид се отнасят и за мъжете с Асцендент Лъв.Стилът на мъжа Лъв


Кариерист и много упорит, мъжът Лъв се стреми да притежава най-големия пай и с право може да бъде определен като късметлия и храненик на съдбата. Характерно за него е, че не прави кариера веднага. Но на средна възраст е вече доста заможен. Може да бъде определен като светска личност, тъй като харесва крещящата изисканост на партитата. Иначе е домошар по природа. Затова не е учудващо, че понякога предпочита тихата атмосфера на домашния уют.

Той обръща внимание повече на удобството, отколкото на чистотата и подредеността. Всичко около мъжа Лъв е свързано с усещането за богатство и разкош. В повечето случаи притежава по няколко жилища. Негова слабост са меките възглавнички, масивните дивани и тежките килими с цвят на старо злато. Не обича промените, защото трудно се приспособява към непозната обстановка. Привърженик е на изисканото облекло, спортните дрехи и бързите коли, а любимите му цветове са черно, жълто и червено.

Тъй като мъжът Лъв е често използван заради добродушието си, той подбира внимателно хората, с които общува. Неговото лесно ранимо сърце страда при всяка незаслужена обида или предателство. Когато попадне в труден период, предпочита да се изолира. Иначе е контактен и приятелски настроен. Той притежава невероятни съпротивителни сили и желязно здраве. Бързо се връща към нормалния ритъм на живот, ако се е отклонил от него. Неговата най-силна възраст е ранната зрялост.


Любовен и сексуален животКато дете мъжът Лъв е срамежлив. Когато порасне изведнъж тръгва да се самодоказва с огромна енергия и желание. А понякога със зъби и нокти. Но с удоволствие ще закриля своята дама, ако тя се облегне на силното му рамо. Готов да се отзове винаги, когато някое прекрасно крехко същество се нуждае от неговата опора, той е изключително грижовен и мил. Но и непоносимо ревнив на моменти. Злоупотребите ли с доверието му, мъжът Лъв е способен на крайности.

Той е почитател на женствеността във всичките ѝ форми. Не залита, обаче, по дами, които се стремят към самостоятелност и независимост. Те са извън списъка му на полезрение. Любител повече на интересните жени, със сигурност няма да бъде толкова привлечен от присъствието на някоя ослепителна красавица, колкото от това на атрактивна и привлекателна чаровница. Обича да е рицарят, който предупреждава за опасностите и намира път през непроходимите места. 

Ако възнамерявате да го впечатлите, във ваш плюс ще бъдат дискретността, кокетниченето, изисканото облекло и хубавите крака. В съчетание с красивото ви лице и нежна усмивка - той направо няма да може да откъсне поглед от вас. Но дори и тогава не отстъпвайте прекалено бързо, защото мъжът Лъв не иска лесна победа. Просто заложете стръвта и чакайте. Едва когато усетите, че рибката е захапала въдицата, бавно и търпеливо изтеглете края на въженцето към себе си.

В секса е мързелив и нежен. Стреми се да усеща напълно партньорката си, обикновено се люби бавно и продължително. Когато го похвалят и признаят за най-страхотния мъж, той е способен да се разтопи от умиление. Като баща е грижовен и мил, изпълнен с енергия и топлота.

Мъжът Лъв е старомоден в разбиранията си и смята, че той е този, който трябва да издържа жената до себе си. Готов е да ѝ осигури всичко, от което има нужда, но няма да одобри намерение, свързано с правенето на кариера от нейна страна. Нито каквото и да е друго намерение, което би я отдалечило от потребността му да е винаги до него, когато има нужда от нейното присъствие. Извън това ще бъде безкрайно нежен и внимателен.

Този голям котарак е изключително добър и лесен за манипулиране. Стига да ласкаете от време на време егото му, с радост ще изпълни всичките ви желания. Освен това той никога не губи вяра в щастливата развръзка. Точно това го прави толкова изискано чаровен. Непоправим оптимист е. Сякаш знае, че каквото и да се случи, винаги ще завърши добре за него. И накрая наистина става така.


Как да го спечелим


Вие сте нежна, красива и романтична?! Значи сте родена за мъж от зодия Лъв. Не обичате да се налагате? Нито сте прекалено пасивна? Съчетавате ум, грация и много жизнерадост?! Той направо ще ви боготвори! Не обичате да критикувате? Приемате хората такива, каквито са? Обожавате пътешествията, падате си по лукса и оригиналните хрумвания? Импулсивна сте, емоционална и по детски палава? По всичко личи, че сте жената на мечтите му. Побързайте да го срещнете. Търсете мъж с буйни коси и изискан вкус. Ако го намерите, помолете го, например, да ви помогне в избора на подарък, тъй като ви се е сторил достатъчно изискан, за да се доверите на вкуса му. Той определено ще остане поласкан.

Предпочита компанията на по-възрастни дами, тъй като младите са още неулегнали за неговия нрав. Харесва жените тип бохем, които са същевременно загрижени за неговите финанси и здраве. Държащ на външността и интелекта, мъжът Лъв е склонен да приеме жената до себе си такава, каквато е. Достатъчно е да имате благ език и топло сърце.

Тъй като този мъж е изключително ревнив и властен, ако сте кандидатка за сърцето му, не го карайте дори да си помисли, че бихте могли да харесате друг. Също така не се дръжте с него като със слуга и не го тормозете. Не се опитвайте да му налагате своя вкус и воля. И не оспорвайте убежденията му. Той има нужда от царствени усамотявания понякога. Затова не му натяквайте, че не е свършил това или онова, и че е мързелив и лентяй. Не го ограничавайте. Не критикувайте приятелите му и не го иронизирайте. Не искайте от него да бъде мъж под чехъл!


ЗаключениеРазбрахме какво е най-характерното за мъжете от зодия Лъв. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати мъже от този знак в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова