Posted by : Paynera неделя, 10 май 2020 г.


Жената от зодия Везни

За знака Везни


Всеки от нас е чувал по нещичко за зодия Везни. Всяка година в периода от 24 септември до 22 октомври, Слънцето обитава знака на тези справедливи, миролюбиви и елегантни личности.

Везни е седмия знак от зодиакалния кръг и единствения знак, чиито символ изобразява предмет, а именно везните, с които се премерват позитивните и негативните страни на всяка ситуация. Затова представителите на този знак имат славата на изключително справедливи. Но също така, асоциацията с предмета везни или кантар означава, че често се колебаят.

Жената от зодия ВезниЖената Везни е олицетворение на самата женственост. Влиянието на Венера, планетата-управител на знака,  придава необикновен чар на жените от този знак. Начинът им на държание е загадъчен. Имат свои стил в живота и начин на изразяване.

В нейния благороден свят няма място за насилие и сблъсъци с хора. Избягва нервни или разтревожени лица. Съумява да казва на подобни мрачните хора поразкрасени истини, да съчинява малки ловки лъжи, само и само да избегне сблъсъците и развалянето на хармонията. Тя мобилизира цялата си женственост, за да се измъкне от подобни ситуации и тогава идват големите мигове на очарование. Това е търсене на себе си, желание да опазиш другите.

Жената от зодия Везни си служи с неподозирани кодове, които придават различни нюанси на нейното “да” и “не”, правят я загадъчна и подлудяваща мъжете. Самата тя се наслаждаваш на влиянието, което има, и продължава все така да омагьосва. Тя е изкусителна, обича да бъде обгрижвана и го постига винаги, защото проявява капризи с такт.

Може би е малко мързелива. Възможно е да обича да спи до по-късно и да прекарва цели следобеди пред огледалото, наслаждавайки се на красотата си. Има слабост към всички неща, които я правят красива.

Без любов животът за нея губи всякакъв смисъл. Понякога любовта е нейното единствено занимание. Мечтае да обича и да бъде обичана. По тази причина малко Везни са неомъжени, макар че не винаги намират мъжа на своите мечти. Нямат всъщност толкова големи изисквания към мъжа, освен едно, да бъде абсолютен кавалер.

Ако ти си жена от зодия Везни, то ти изпитваш ужас от сцените, от усложненията. Затова качеството, което най-много цениш в един човек, е доброто възпитание. Крайната ти чувствителност не търпи никаква фалшива нотка, неприятностите те карат да се цупиш, правят те егоистка, разглезено дете. Ето защо си мечтаеш да царуваш до един мъж, който се възхищава от теб и уважава цялата ти гама от маниери. Този кавалер трябва да бъде силен, но да крие силата си под елегантността. Охладняването ти към мъжете най-често се дължи на разочарование, причинено от липсата на великодушие и възпитание, отколкото на ревност. Що се отнася до ревността, много добре умееш да се правиш, че не забелязваш леките залитания на половинката ти, стига да не го прави публично и да те излага.

Жените от зодия Везни ценят приятелите си, които посреща с чар и внимание и им дава свобода да бъдат себе си. Обичат да излизат на най-различни събирания – вечери, празненства, купони и прочие, където да демонстрират своята красота и изтънчени маниери.

Заключение
Разбрахме какво е най-характерното за жените Везни. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати дами от този знак в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова