Posted by : Paynera неделя, 10 май 2020 г.Слънце във Везни 

Символът на зодия Везни представлява двете части на една везна, в които се поставят положителните и отрицателните черти на всяка ситуация, или аргументите на двете страни в един спор, с цел да бъдат премерени. Целта на този зодиакален знак е да намери баланса във всичко.

Всеки от нас е чувал по нещичко за зодия Везни. Всяка година в периода от 24 септември до 22 октомври, Слънцето обитава знака на тези справедливи, миролюбиви и елегантни личности. Везни е седмият знак от зодиакалния кръг и единствения знак, чиито символ изобразява предмет, а именно везните. Затова представителите на този знак имат славата на изключително справедливи. Но също така, асоциацията с предмета везни или кантар означава, че често се колебаят.

Още за зодия Везни:слънце във везни 

Планетата-управител на знака Везни е Венера - богинята на любовта в гръцката митология. Тя ни дарява с обич, красота, грация, деликатност, чувствителност, нежност. Тя ни запознава със света на изкуството и естетиката.

Венера е благосклонна към всички и ги дарява както с красива външност, така и с красива душа. Показва обич, грижа и доброта към всеки. А честта да бъдат най-красиви и грациозни се пада на Везните.

Жените Везни често се славят със своя добър външен вид, ведро, усмихнато лице и много чар. Дори са смятани за олицетворение на самата женственост. Умеят със своето излъчване да привличат вниманието на мъжете.

А пък мъжете представители на Везни обикновено са стилни, високи, с добре поддържана външност и са големи чаровници. Стремят се да привлечат внимание със своята дипломация, интересни разговори и способност да разсъждава заедно със събеседниците си, без да натрапват своето мнение.

Венера покровителства и изкуството, затова личностите със Слънце във Везни имат усет за красивото в архитектурата, интериора на дома, изобразителното изкуство, скулптурата, музиката. Интересуват се по какъв начин да организират средата си, за да бъде естетически издържана и красива.Животът на човек със Слънце във Везни зависи от реакцията и отношението на околния свят. За него е важно да бъде харесван и да получава похвали от останалите. Търси мир, красота и спокойствие на всяка цена. Избягва отрицателните емоции и конфликтите. Смята ги за нещо много лошо и грозно.

Ако си представител на Везни, ти вярваш в компромиса, което те прави добър дипломат. Обичаш красотата и финеса. Възможно е да имаш специално отношение към външния си вид и на моменти да бъдеш твърде суетен. Не обичаш да си цапаш ръцете и обикновено избягваш дейности, които изискват това. Чаровен и разговорлив, ти си добър за партньор. Имаш силна потребност да бъдеш във връзка, както и да поддържаш добри обществени контакти. Обичаш да се забавляваш и да прекарваш времето си приятно. Мирът и хармонията са важни за теб и няма да се спреш пред нищо, докато не ги постигнеш. Имаш силно развито чувство за справедливост, умение да разрешаваш спорове, да съдиш и помиряваш. Винаги се стремиш към хармония. Девизът ти е "Аз уравновесявам." Целта на живота ти е честно и изискано да помиряваш противоположностите, да виждаш и двете страни на всички въпроси.

Хората обикновено виждат притежателите на Слънце във Везни като справедливи, състрадателни, разсъдливи, внимателни, чувствителни, нерешителни и отбягващи конфликтите на всяка цена.


Заключение


зодия Лъв
Е, скъпи Везни, разбрахте какво е най-характерното за вашия знак. Възможно е, обаче, да не се припознавате в част от написаното. Това е така, тъй като астрологията не взима в предвид само слънчевия знак на човека (през кое съзвездие е преминавало Слънцето в момента на раждането). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер.

Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова