Posted by : Paynera четвъртък, 7 май 2020 г.

Водолеите са уникални и ексцентрични личности. Сякаш надрастват времето, в което живеят, и преливат от идеи за бъдещето. Обичат да изобретяват и да създават различни неща. Много от тях са фенове на последните чудеса на техниката и обичат да се занимават с компютри и информационни технологии. Приятелството е едно от най-важните неща за родените под този знак. Приятелите им се превръщат в част от семейството им.


Водолеите - търсачи на разнообразие


Тъй като се отегчават бързо, Водолеите постоянно търсят нови приключения и предизвикателства. Еднообразното всекидневие бързо ги изморява. За съжаление това важи и в любовта. Ако обаче сте привлечени от някое от тези любвеобилни същества и обичате предизвикателствата, връзката ви няма да изпада в застой.

Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Водолеите не обичат да хленчат и да се оплакват. Те са интелектуални същества и понякога сякаш напълно затварят чувствата си дълбоко в себе си.

Ако прекратите връзката, Водолеят ще се държи така, сякаш нищо не се е случило. Ако настъпи криза във взаимоотношенията, той ще изглежда напълно невъзмутим. Но под неговата уверена и спокойна външност се крие златно сърце. Водолеите предпочитат големи компании пред събиранията в тесен кръг. Те търсят любов сред приятелското си обкръжение и мечтаят заедно да направят света по-добър. Водолеите очакват равенство във връзката.

За да се наслаждавате на връзката с представител на този знак, оставете го да бъде такъв, какъвто е. Не се опитвайте да го променяте. Подкрепяйте целите и мечтите му. Но най-вече бъдете най-добрият му приятел.


Мъжът Водолей в любовта


Той е истински многознайко. Интелигентен е и има мнение по всички въпроси. Ако искате да спечелите сърцето му, оставете го да говори и показвайте, че цените казаното от него. Той е мъж, който обича свободата си, затова не го притискайте да се обвърже и не претендирайте за цялото му свободно време.

Има два  типа мъже Водолеи: екстроверти и интроверти. Ако вашият е общителен и приказлив, вероятно ще се наложи да се борите за времето и вниманието му с многобройните му приятели. Станете част от компанията му и се научете да харесвате неговите странни приятели. Ако той е от тихия тип, дайте му пространство, когато има нужда от него.

Авантюристичната нагласа и откривателския дух са качества, които задължително трябва да притежавате и с двата типа. Какво ще кажете за скокове с парашут или за алпинизъм? А знаете ли, че си падате по компютърен гений?

Задължително се образовайте, колкото може по-скоро, в любимата му област. Той е истински мачо, затова не правете нещо, което ще го накара да изглежда глупав, уязвим или по-малко мъжествен. Водолеят не търпи да му се казва какво да прави.

Бъдете внимателна, нежна и поне мъничко авантюристка и така ще задържите в своята половинка.


Жената Водолей в любовтаТя е свободолюбива и посветена изцяло на каузите и приятелите си. Ако успее да ви вмести в претъпкания си график, страхотно! Ако не, ще трябва да докажете, че си е струвало ценното време, отделено за вас.
Най-добрият начин да я плените е първо да станете най-добрият ѝ приятел. Разговаряйте за астрология, за текущи събития и задълбочени философски теми. Тя ще бъде напълно откровена, затова и вие избягвайте да говорите със заобикалки. Тя харесва силни, самоуверени мъже, които обаче могат да бъдат и нежни. Покажете ѝ и двете си страни. Тя жадува промени, затова каквото и да правите, не позволявайте връзката да стане монотонна. Опитвайте нови и нови неща заедно. Заведете я на места, където не е била никога преди това. Не бъдете пасивен или ревнив. Не се опитвайте да я манипулирате и да се правите на недосегаем. Честността към жената Водолей винаги е била най-добрата политика. Поддържайте тръпката във връзката. Изненадвайте я. Тя не държи на парите толкова, колкото на сигурността и човечността.

Ако сте спечелили доверието ѝ и ви чувства като най-добрия си приятел, ще покорите и сърцето ѝ!


Какво търси зодия Водолей в любовта
Водолеите търсят връзка и истинско приятелство в едно - човек, който ще им даде безусловна любов и ще им позволи да бъдат себе си. Перфектният избор за един Водолей е идеалист, който се е посветил на хуманна кауза, точно както самия Водолей.

Партньорът не бива да ги ограничава, сам по себе си да е уникален и да не се страхува да бъде различен. Личност, която не следва тълпата, а създава свое собствено място под Слънцето.


Идеи за първа срещаИдете на някое много оживено място. За Водолея важи правилото колкото повече, толкова по-весело. Заведете го на купон с приятели, на концерт или на дискотека. Само не се застоявайте твърде дълго на едно място, освен ако Водолеят изрично не се съгласи, тъй като по принцип се отегчава лесно. Постарайте се да планирате няколко неща, които сте сигурни, че харесва.Раздялата


Водолеят има предостатъчно приятели, които да го развеселят. Не си мислете, че ще тъгува месеци наред. Според него няма смисъл да се плаче за минали неща. Водолеите разсъждават върху чувствата си. На първо време предпочитат да не се обвързват прекалено емоционално с вас. Те ще започнат отново да излизат на срещи, когато дойде моментът. Но засега просто ще се наслаждават на свободата си.


Как да привлечем Водолей:Бъдете уникални;

Дръжте се приятелски;

Говорете открито за нещата, в които вярвате;

Отстоявайте собственото си мнение;

Занимавайте се с различни дейности в групи от хора.


Никога!Не критикувайте приятелите му;

Не се опитвайте да го вържете;

Не очаквайте да се промени;

Не очаквайте от него да бъде точен;

Не бъдете скучен.

Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.Заключение

Разбрахме какво е най-характерното за Водолея в любовта. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати Водолеи в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


{ 6 коментара... read them below or Comment }

 1. Всичко е вярно за мен като изключим нещата свързани с раздялата. Точно обратното е. Минават доста време преди да преживея дадения човек.

  ОтговорИзтриване
 2. Това е само общо описание на архитипа Водолей. Но информацията е само за Слънчевия знак, т.е. къде е било Слънцето по време на раждането ви. Но освен Слънцето има и други планети, които дават различни нюанси на характера. Възможно е да имате някоя планета във воден знак, което да ви прави по-чувствителна на моменти.

  ОтговорИзтриване
 3. Водолеите са страхотни хора. Радвам се, че имам такива в живота си. Много хубаво написано. Благодаря!

  ОтговорИзтриване
 4. Радвам се, че ви харесва статията!

  ОтговорИзтриване
 5. Браво, много хубава статия!

  ОтговорИзтриване

Автор на статиите: Мария Николова