Posted by : Paynera петък, 8 май 2020 г.
Зодия Овен в любовта
Овенът се отличава с най-висока инициативност от всички слънчеви знаци. Тъй като е първият знак от зодиака, той смята, че е най-добър във всичко, включително и в любовта. Ако си падате по представител на тази зодия, най-важното, което трябва да запомните, е да поддържате тръпката на преследването. И мъжете, и жените от тази зодия обичат преследването. Колкото е по-трудно за Овена да ви улови, толкова повече ще се стреми към вашето внимание.


Когато връзката стане прекалено спокойна и предсказуема, бързо ще се плъзнете надолу в класацията на Овена. Хората, които излизат с Овни, бързо се убеждават колко е важно да не се отказват от собствената си социална среда и от интересите си.

Това не винаги върши работа. Овните обичат да са център на света за постоянния си партньор. Те дори го изискват. Затова най-доброто, което можете да направите, е да ги обичате заради силата, откровеността, оптимизма и амбицията, която притежават. Човек трябва да бъде силен и самоуверен, за да живее в сянката на Овена. Ако имате нужда от емоционално внимание и постоянна компания, потърсете представител на друга зодия, но определено няма да скучаете, ако сте с Овен. Животът и любовта с тази зодия съвсем не са лишени от приключения.

Овните също така са най-големите флиртаджии в зодиака, а Стрелците се нареждат на второ място. На тях не им пречи да излизат с повече от един човек по едно и също време и често прибягват до малки лъжи, за да прикрият това.

Когато Овена се влюби истински, обаче, чувствата му са дълбоки и стихийни. Представителите на тази зодия лесно разкриват хората, които им въртят номера, тъй като и те самите го правят. Това, от което наистина се нуждаят в една дълготрайна връзка е силен партньор. Запомнете, те обичат предизвикателствата. Най-голямото предизвикателство за тях, обаче, е да овладеят желанието си за съревнование и да отстъпват повече.


Мъжът ОвенЗодия Овен в любовтаАко вниманието ви е привлякъл някой горещ представител на зодия Овен, не действайте твърде прибързано. Прикрийте увлечението си, но се постарайте да ви забележи. Той е най-големият флиртаджия в зодиака, затова нищо чудно да е заобиколен от цяла тълпа обожателки, които го съзерцават с влажен поглед. Трябва да изпъквате сред тълпата. Вашият любим Овен обича предизвикателствата и преследването. Ако сте лесна плячка, ще загуби интерес. Той обича спонтанността, известна доза съперничество и приятелка, която държи на мнението си. Ако сте сълзлива, хленчеща или нерешителна, той ще загуби търпение. Бъдете амбициозна и оптимистка. Накарайте го да завоюва любовта ви. Така ще ви цени повече. След като веднъж плените сърцето му, покажете му, че той е най-страхотният и най-прекрасният мъж, когато сте срещала, и всичко, за което сте мечтала.


Жената ОвенЗодия Овен в любовтаКогато става дума за любов, жената Овен не само има нужда да знае, че е номер едно в живота на партньора си, но и да го усеща. Това самоуверено и трезвомислещо момиче се възхищава от силни и уверени мъже. Въпреки че може да бъде малко властна и обича да поема инициативата в любовта, тя бързо ще загуби интерес, ако угаждате на всичките ѝ капризи.

Привличат я предизвикателствата и силните и уверени мъже. Мекушавите не могат да се преборят за любовта ѝ. Не си въобразявайте, че тази жена ви е в кърпа вързана. Ако се почувства пренебрегната, тя ще си потърси някой друг.

Жената Овен е страстна натура и копнее за силни усещания. Поддържайте тръпката във връзката. Каквото и да правите, дори не поглеждайте друго момиче...  или поне не се оставяйте да ви хванат в крачка.


Какво търси Овенът в любовта


Зодия Овен в любовтаОвенът търси партньор, който мисли, че той е любовта на живота му – някой, който ще позволи на Овена да поеме инициативата, но в същото време няма да се остави да го водят за носа. Овните непрестанно жадуват за силни усещания, затова търсят забавен партньор, който обича да флиртува и притежава чувство за хумор. Не им допадат песимисти и хора, които обичат да се налагат или са твърде властни. Бъдете естествени и готови да рискувате, ако държите на връзката си с Овена. Представителите на тази зодия непрекъснато ще ви провокират, но ще покорят сърцето ви с жаждата си за любов и живот.


Идеи за първа срещаЗодия Овен в любовтаОвните са търсачи на силни усещания, затова организирайте целодневна екскурзия до увеселителен парк със свръхбързи и високи влакчета. Това ще даде възможност на Овена да се похвали с вас пред приятелите си. Всяка среща, която е съпроводена със  съревнование в границите на разумното, също е забавна за Овните. Само трябва да ги оставите да си мислят, че са непобедими в боулинга или най-бързи в картинга. Наблъскайте много занимания в един ден. Овенът задържа вниманието си за кратко, затова препускането от едно забавление към друго може да се окаже добро решение. Гледайте динамичен филм, а след това покарайте ролери. Грабнете нещо за хапване, а после подкрепете местният футболен отбор в решаващ мач. И за капак идете на купон с приятели и танцувайте до сутринта.


Раздялата


Зодия Овен в любовтаОвните се възстановяват за нула време след раздяла. Не го приемайте лично. Това просто е в тяхната природа. Ако вие прекратите връзката, Овенът може да включи чара си в действие, за да провери дали може да ви спечели обратно. Както казахме, той обича преследването. Но когато всичко наистина приключи, Овните се насочват към друго завоевание. Може да ви се стори, че му е минало твърде лесно или пък, че изобщо не му е пукало. Със сигурност не е било така... някога. Вместо това вземете пример от него – ако една връзка е приключила, това е окончателно. Няма смисъл да живеете в миналото. Време да срещнете нови хора!


Как да привлечете Овен:


оставете го да ви преследва;

бъдете весели и оптимистично настроени;

флиртувайте смело;

правете му комплименти;

не му се обаждайте, оставете той да го прави.


Никога:


не флиртувайте с някой друг;

не му нареждайте;

не вземайте противоположната страна в спор;

не проявявайте песимизъм;

не забравяйте преследването.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Заключение
Разбрахме какво е най-характерното за Овните в любовта. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати Овни в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова