Posted by : Paynera петък, 8 май 2020 г.

От какво се нуждаят Раците в любовта


Раците имат нужда от уравновесен човек до себе си – някой, с когото се чувстват спокойни. Представителите на тази зодия, и от двата пола, обичат романтиката и търсят постоянна връзка. Мечтаят за щастливо семейство и много деца. Затова желаят да срещнат човек, който ги обича истински и никога няма да ги напусне. Искат да споделят всеки миг от живота си с този човек.

Най-важното за Раците в любовта е да има духовна връзка между партньорите. Те непрестанно търсят своята истинска половинка. Разпознават я от пръв поглед, благодарение на вродената си интуиция. Ако сърцето им принадлежи на вас, и на никой друг, няма връщане назад.Как да привлечете Рака?


Раците имат нежни, добри и романтични души. За да привлечете Раците като партньори е нужно да бъдете много любезни и внимателни, не само към тях, а и към останалите хора. Избягвайте да използвате груби думи по време на разговор. Покажете чувствителната и романтичната си страна. Може да ги помолите за съвет. Важно е да ги накарате да се чувстват спокойни във вашата компания. Правете им комплименти. Те ще ги приемат, макар и леко засрамвайки се.


Идеи за първа среща


 Раците в любовтаАко сте с Рак, трябва да умеете да създавате спомени. За него срещата е началото на една дълга връзка и е важно първата вечер, в която сте заедно, да бъде много специална. Важни са малките неща. Подарете на дамата Рак червена роза. Кажете на кавалера Рак колко е привлекателен, докосвайки нежно ръката му. Не действайте прекалено прибързано, а пригответе сцената за романтика. Предразположете Рака. В случай, че е стеснителен, бъдете готови вие да говорите повече. Както казахме за представителите на тази зодия е важно да ги предразположите. Веднъж след като са се почувствали сигурни, те започват да се отпускат и няма да можете да вземете думата.

Една приятна вечер е добро начало, последвано от романтичен филм. Разходката край плажа също е подходяща идея, тъй като Раците се чувстват като у дома си край вода – все пак тяхната зодия спада към водната стихия, заедно със Скорпионите и Рибите. Пътешествие с кола сред природата също е добра възможност, но гледайте разходката да завърши с почивка за похапване на десерт. Раците обичат да се глезят със сладичко.

Завършете вечерта с изпращане до вратата и приятелска прегръдка. Запазете целувките и по-голямата близост за втората среща.


Как може да отблъснете Рака?


Може да отблъснете завинаги представителите на зодия Рак, ако наранявате чувствата им. Не ги критикувайте пред други хора. Те са изключително чувствителни и дълго време ще помнят как сте ги злепоставили. Трудно забравят миналото, затова може да простят, но винаги ще помнят, ако сте ги предали или излъгали. И за нищо на света не забравяйте рожденния им ден!


Раците в любовта 

Не забравяйте, че Раците са много чувствителни и романтични. Тяхната нежна душа е лесно ранима, затова само хора способни на истинска любов биха ги разбрали.


Заключение
Разбрахме какво е най-характерното за Раците в любовта. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати Раци в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова