Posted by : Paynera четвъртък, 7 май 2020 г.

Фантастично привличане: Овен и Близнаци

Привличане на противоположности: Лъв

Бърз провал: Рак и Скорпион

Най-добри приятели: Стрелец и Везни

Разбиват ви сърцето: Телец и Дева

Връзка в минал живот: Козирог

Месеци,  в които ви върви в любовта: юни и август


Водолей и Овен    Страхотно попадение! Овните са готови на всякакви предизвикателства. Те са силни, самоуверени и имат какво да кажат. Водолеите ще оценят увереността и оптимизма на Овена. Когато спорят, ще го правят честно, но в много случаи няма да постигат съгласие, тъй като и двата знака са "многознайковците" на зодиака. Могат да научат доста един от друг, ако просто се научат да слушат.

Овните искат да бъдат номер едно. С Водолеите никога няма да им липсва уважение или подкрепа. Просто тях ще ги има. В замяна Овенът ще окуражава Водолея да следва мечтите си.

Водолей и Телец   


Забавно е да пофлиртувате, но не и да градите връзка. Разочарованието ще е често явление. Телецът и Водолеят са постоянни знаци. Те не се огъват лесно. На Телеца никак няма да му допадне факта, че графикът на любимия му е толкова запълнен. Водолеят не успява да посвещава достатъчно време на Телеца, който жадува за нежност и внимание.

Водолеите обичат да са там, където има действие. Те се чувстват живи и свързани с вселената, когато са с приятелите си. Телците предпочитат да прекарват времето си сами или с най-близките си хора. Те не искат да ви делят с никого! Понякога различията във връзката са здравословни, но тук са по-скоро вредни.


Водолей и Близнаци   


Енергията между тези два въздушни знака протича гладко. Водолеят и Близнаците могат да си говорят за дреболии с часове. Ако има сериозен въпрос за дискутиране, ще обединят усилията си за разрешаването на проблема. Борбите за власт са малко и незначителни.

Приятелите са добре дошли по всяко време на денонощието. Привличането може да издържи през годините, тъй като и двамата искат да следват своите лични цели. Това поддържа връзката свежа и вълнуваща. Въпреки че думата "завинаги" не присъства в речника им, Водолеят и Близнаците са съгласни никога да не казват никога.


Водолей и Рак    Някои книги по астрология твърдят, че тази връзка има потенциал. Но на практика тя се оказва една от най-трудните за поддържане.

Първоначално различията може наистина да ги привличат, но тези различия могат и да ги разделят. Водолеите не могат да осигурят на променящите настроението си Раци емоционалната сигурност, от която имат нужда. Привързаните към семейството и дома Раците пък не могат да дадат на Водолеите свободата да правят големи промени в живота си. И двамата имат напълно различни цели за изпълнение. Много е вероятно Водолеите изобщо да не се интересуват от нещата, които Раците смятат за изключително ценни.

Водолеите се отнасят към приятелите си, както раците се отнасят към семействата си. Следователно Ракът и Водолеят могат да бъдат просто приятели.


Водолей и Лъв   Двата знака са противоположни, но притежават някои еднакво силни желания и цели. И двамата имат големи сърца, но ги разкриват по различен начин. Сърцето на Лъва е щедро в любовта. Лъвът отрупва обекта на своето внимание с множество подаръци и мили жестове. Сърцето на Водолея е голямо, когато става въпрос да се помогне на света. Водолеите дават всичко на нещастните и онеправданите.

Те могат да научат много един от друг. Лъвовете ще научат, че силата на любовта се връща, когато и ти даваш. Колкото повече помагаш на хората, толкова повече ще ти се отблагодаряват. Водолеите ще научат, че дори само една-единствена връзка може да обогати живота им по несравним начин. Но пък, от друга страна, властният Лъв може да се опита да контролира Водолея. Ако това се случи, Водолеят няма да се задържи около Лъва твърде дълго.


Водолей и Дева   И двамата са много интелигентни, но за Девата Водолеят не е достатъчно практичен. Проницателните футуристични идеи на Водолея пък може да не са съвместими с чувствителния подход на Девата към живота и любовта. Водолеят не се интересува много от обикновените неща, но Девата пък е планирала всеки малък детайл от съботната им вечер заедно. Няма значение дали Водолеят има някакви планове с приятелите си.

Правенето на компромиси е единственият начин да се поддържа тази връзка. Но по-добре потърсете щастието си другаде!


Водолей и Везни   
Потенциалът за щастие е силен при тази двойка. Везните не биха мърморили като други знаци, ако Водолеят промени плановете за почивните дни. Докато Везните са част от тези промени, всичко ще бъде наред! Силно развитото чувство за творческо начало и дълбоката им интелектуална връзка допълнително допринасят за тръпката във взаимоотношенията им.

Везните вероятно ще балансират променливия живот на Водолея. Приятелите са като част от семейството им и социалните събития заемат съществена част от връзката им.


Водолей и Скорпион   Водолеите могат да се справят с почти всичко, което се изпречи на пътя им. Но това едва ли важи за връзката със Скорпион. Дори не се опитвайте, Водолеи!

Властният Скорпион няма да ви позволи да вземете надмощие. Без неговото одобрението не може и дума да става за промени. Ще ви излезе солено, ако се опитате да направите нещо тайно. Помислете дали си струва да пилеете усилията си. Скорпионите са в състояние да ревнуват дори заради времето, което прекарвате с приятели. Постоянно ще се карате за какво ли не. Вземете един аспирин и продължете напред!


Водолей и Стрелец   Каква прекрасна комбинация! Водолеят и Стрелецът могат взаимно да обогатят живота си. Те имат много общи неща. И двамата са целеустремени да вземат най-доброто от това, което им предлага животът. С готовност се захващат с нови и нови неща и го правят с такава страст, че тя прелива и във връзката им. Графикът на двойката ще бъде пълен със забавления и среща с приятели.

Ако Стрелецът е зрял, връзката ще е дълготрайна. Ако не е, взаимоотношенията ще бъдат на приливи и отливи, но все пак незабравими.


Водолей и Козирог   Предпазливият Козирог предпочита изпитани и сигурни неща. Водолеят пък разрушава традициите и иска да опитва нови неща. Заедно ли са, определено има сблъсък на идеи. Козирозите няма да открият тук стабилността, която търсят. Те трябва да се научат да очакват неочакваното, ако искат да бъдат с Водолея.

Водолеите вероятно ще се почувстват ограничени в тази връзка и никога няма да намерят свободата, която им е необходима, за да бъдат верни на себе си.


Водолей и Водолей    Ако и двамата следват едни и същи цели, тази двойка може да се радва на голямо щастие. Потребността от промяна е присъща и за двамата и животът никога няма да бъде скучен. Ще посещавате най-новите ресторанти, най-модерните бутици и напълно ще задоволявате капризите си.

Животните ще бъдат третирани като членове на кралското семейство. Приятелите ще се радват на гостоприемството ви и в дома винаги ще цари радост и оживление.


Водолей и Риби   Ако не се скарат още на първата среща, връзката им има потенциал. Водолеят и Рибите общуват по напълно различен начин. Рибите могат да сметнат Водолея за надменен. Водолеят пък може да каже, че Рибите са твърде повърхностни. Първата среща ще определи кой ще управлява в тази връзка.

Понякога Рибите се чувстват изолирани сред приятелите на Водолея. Те искат да следват романтичните си мечти, а  Водолеите гледат технически на теорията за любовта. Те се изтощават от задушаващата и непрестанна потребност на Рибите от нови и нови доказателства за любов. По-добре просто бъдете приятели.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Нещо като заключениеНе взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместими в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Ние предлагаме такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог като попълните формуляра за контакт или изпратите мейл на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат статиите на Мери Астрология, може да потърсите и да харесате страницата ни във Фейсбук: 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова