Posted by : Мария Николова неделя, 24 май 2020 г.

Фантастично привличане: Телец и Скорпион

Привличане на противоположности: Козирог

Бърз провал: Овен и Везни

Най-добри приятели: Риби и Дева

Разбиват ви сърцето: Стрелец и Лъв

Връзка в минал живот: Близнаци

Месеци,  в които ви върви в любовта: ноември и януари


Още за зодия Рак:


Рак и Овен    Типична любов от пръв поглед! Привличането е силно, но съвместимостта е слаба. С течение на времето романтичните чувства избледняват. Докато Ракът размишлява какво се е объркало, Овенът се отправя към следващото си завоевание, флиртувайки с когото му падне. За Овните истинската тръпка от връзката е в преследването. За Рака тя се състои в хващането. Раците искат да изградят здрави основи за бъдещето. Овенът може да се почувства в капан или да му стане скучно.
Връзката може да потръгне, ако двойката има много общи интереси. В противен случай и двамата ще се чувстват така, сякаш живеят в коренно различни светове.


Рак и Телец   Те си пасват като чифт удобни дънки и любим стар пуловер. Връзката става все по-хубава с течение на времето. Ракът получава сигурността и закрилата, от която се нуждае. Телците от своя страна истински харесват тези дълбоко предани и привързващи се хора. Това може да прерасне в съюз за цял живот, любов, неподвластна на превратностите на времето. Когато нещата се влошат, и двамата ще се борят, за да съхранят пламъка на чувствата. Трудностите ги сплотяват и ги правят още по-силни. 

Рак и Близнаци   Ако са устремени към една и съща цел, може и да останат заедно. В повечето случаи, обаче, Ракът е твърде властен за Близнаците и може да се държи по-скоро като прекалено загрижен родител, отколкото като приятел. Близнаците нямат нужда от втора майка!
Въпреки това двамата ще прекарват много весели моменти заедно и ще се забавляват на воля. Близнаците ще помогнат на Раците да се отпуснат и да излязат от черупката си. Раците ще покажат на Близнаците, че са намерили някой, на когото имат доверие, който да бъде тяхното второ Аз, но най-вече Раците ще ги слушат. Приказливите Близнаци ще оценят факта, че някой чува всяка тяхна дума и дори си води записки. Любовта помежду им обикновено е мимолетна, но приятелството трае цял живот.


Рак и Рак    Всички твърдат, че имат променливи настроения, но не го забелязват. Така е, тъй като Раците се разбират един друг. Интуитивно усещат как се чувства другият. Изключително чувствителни, те полагат огромни усилия, за да докажат на партньори си, че го обичат. Такава връзка може да издържи дълго, но не е най-добрият избор. Емоциите са в повече! Сълзите също! Да не говорим за влиянието на Пълнолунията (Луната е планета-управител на знака Рак, следователно фазите на Луната оказват голямо влияние върху Раците). Необходимо е да повдигат духа на любимия човек по време на кризи, а те го умеят. Ако някога доверието помежду им се разруши, вероятно и самата връзка ще се разпадне. Макар да прощават, Раците никога не забравят!Рак и Лъв   Тази връзка смесва огън с вода. Макар и да липсва в някои аспекти, между двата знака все пак може да има магнетично привличане. Ако срамежливият Рак успее да се справи с необходимостта на Лъва да бъде винаги в центъра на вниманието, нещата ще потръгнат.
И двамата са романтични и любящи натури и носят великодушни сърца. Лъвът обаче трябва да обуздае присъщите си прояви на надменност, защото това може да нарани крехките чувства на Рака.
Ключът към успешна връзка е Ракът да позволи на Лъва да си мисли, че държи нещата в свои ръце, като същевременно командва по заобиколен начин. Златното сърце на Лъва ще трогне дълбоко Рака, но ако Ракът не оцени усилията на Лъва, той ще потърси някой, който го прави.


Рак и Дева   Водните и земните знаци се съчетават добре. Ракът цени малките жестове на внимание от страна на Девата. Изпитвате дълбока потребност да се чувствате обичани и обожавани. Дарявайте си много нежност и подкрепа. Въпреки това прекалено крехките чувства на Рака могат да бъдат наранени, ако Девата започне да му дава съвети относно начина на обличане и прическата. Ракът може да изтълкува погрешно съветите на Девата като критика, особено ако имат общо с майка му, външния му вид или теглото. Ако и двамата се приемате такива, каквито сте, тогава всичко в тази връзка ще върви чудесно.


Рак и Везни   Тази връзка е сблъсък между домошара и купонджията. Най-вероятно Ракът ще стои вкъщи на канапето и ще плаче, докато Везните кръстосват из града. Да бъдеш с Рак означава, че трябва да му даваш постоянна подкрепа, а Везните се залавят с какво ли не и едва успяват да балансират собствения си живот. В началото на връзката има голямо привличане, но то изчезва бързо. Хладнокръвните Везни не могат да разберат променливите настроения на Раците. Везните ще положат неимоверни усилия да запазят хармонията, но емоционалните приливи и отливи на Раците ще объркат всичко. По-добре бъдете приятели, отколкото партньори.


Рак и Скорпион   Емоционалните натури на тези два водни знака се съчетават прекрасно. Те самите не смятат, че имат променливи настроения и раздразнителен характер, както мислят другите хора. И двамата обаче са майстори на манипулацията. Всеки от тях има различен подход. Ако е победен, Ракът ще се затвори в себе си и ще отстъпи встрани, търсейки по-добър начин да стане на неговото. Скорпионите обикновено печелят като хипнотизират отстрещната страна с поглед и остър ум. Докато и двамата преследват еднакви цели, това може да бъде страхотна връзка!
И двата знака са много чувствителни и любвеобилни. Скорпионите имат по-голяма нужда да споделят чувствата си. Искат да споделят всяка минута заедно. Вълните им просто трептят на една и съща честота! Обещаваща връзка!


Рак и Стрелец   Макар и мимолетна, тази връзка все пак е незабравим опит. По-дългосрочните отношения обикновено са предизвикателни, съкрушителни или най-малкото объркващи. Огненият Стрелец жадува за свобода. Раците искат да се установят за цял живот. Добронамерени и спокойни, Стрелците карат Раците да се чувстват специални, но несигурни. Стрелците се държат непредвидимо и уклончиво. Например те са способни да посещават всеки миг на Раците в продължение на една-две седмици, а след това отново да се впуснат да покоряват света (а това неизменно означава и други връзки). Раците никога няма да разберат скитническата природа на Стрелците. Стрелците пък не понасят обсебващата любов. Те имат коренно различни възгледи за любовта.
Стрелците са болезнено откровени в чувствата и винаги казват това, което мислят. А то може да е прекалено много, за да го понесе един Рак. От тази комбинация възникват вълнуващи краткотрайни връзки, тъй като съществува огромно привличане. Но когато Раците започнат да се чувстват пренебрегнати, връзката бързо поема надолу.


Рак и Козирог   В тази комбинация понякога цари приказна хармония. Много зависи от това, колко дълбоки са емоционалните потребности на Рака. Козирозите често проявяват прекалена разсъдливост в чувствата си. Много от тях не могат да разберат своите собствени чувства, да не говорим за тези на партньора си. Защо им е да се занимават с абстрактни неща?! Ако Козирогът не прояви чувствителната си страна, Ракът вероятно ще потърси романтиката, от която се нуждае, другаде. Това, което им липсва като дълбочина на емоциите, Козирозите компенсират с преданост и закрила. Физическото привличане между представителите на двете зодии е изключително силно. Когато са разделени, изпитват отчаяна нужда един от друг, а съберат ли се, караниците са неизбежни.


Рак и Водолей    Това е една от най-лошите комбинации за Раците. Водолеите жадуват за промяна повече от всеки друг знак. Хладнокръвният им и сдържан характер се сблъсква с дълбоката потребност на Рака от установеност и принадлежност. За много Водолеи сълзите, сърцераздирателните стари филми и сантиментални обяснения в любов са просто глезотия. Те обаче са много общителни и обикновено са душата на компанията. Предпочитат да излязат с един куп приятели, отколкото да се наслаждават на романтична вечеря за двама. Независимият им характер не пасва на потребността на Рака от емоционална сигурност и привързаност.


Рак и Риби   Ако мъжът в тази връзка е силен и надежден, това би било идеалната връзка. Предстоят им много щастливи мигове. Но ако той е безхарактерен, ще възникнат проблеми, тъй като и двата знака лесно се плашат от трудностите. Иначе двамата се разбират чудесно.
И Раците, и Рибите са чувствителни, интуитивни същества, сродни души. Романтиката е от съществено значение за тях.
Според астролозите има повече милионери, родени под знака на Рибите, отколкото под който и да било друг знак на зодиака. А най-много милионери, натрупали сами състоянието си, са родени под знака на Рака.
Затова тази двойка може да осъществи мечтите си по грандиозен начин!


Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Нещо като заключение


Скъпи приятели, влюбени или не, не взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместим в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Ние предлагаме такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог като попълните формуляра за контакт или изпратите мейл на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите статии, потърсете и харесайте страницата ни във Фейсбук, където ще получавате актуална астрологична информация:

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова