Posted by : Paynera четвъртък, 21 май 2020 г.

Фантастично привличане: Телец и Дева

Привличане на противоположности: Рак

Бърз провал: Овен и Везни

Най-добри приятели: Скорпион и Риби

Разбиват ви сърцето: Близнаци и Лъв

Връзка в минал живот: Стрелец

Месеци,  в които ви върви в любовта: май и юли

Още за Козирог:

Козирог и Овен    


Връзката се развива малко по-бързо от обичайното за Козирога. Той не одобрява безцеремонния и непрактичен подход на Овена. Овенът не би чакал нищо и никого!

Предпазливият Козирог има нужда да седне и да помисли, преди да вземе решение, докато Овенът не отделя време за преразглеждане на вариантите. Той действа. Единият партньор е винаги една стъпка напред или назад в тези отношения.


Козирог и Телец   


Тези два земни знака притежават всичко необходимо, за да изградят успешна връзка. Приоритетите им са еднакви. Всъщност те доста си приличат. Ще има спорове, разбира се, тъй като планират всичко на своя глава. Малко спонтанност не би била излишна. С изключение на това, съчетанието е доста подходящо.


Козирог и Близнаци   


Тъй като Козирогът е зрял, отговорен и по-възрастен знак от зодиака, за него е трудно да живее във веселия младежки свят на Близнаците. Различията може да действат освежаващо, но има прекалено много несходства, с които трябва да се свиква.

Гъвкавите Близнаци са по-склонни да споделят идеите си. Те са свикнали да гледат монетата и от двете ѝ страни. Козирогът обаче е много упорит и може да реши, че гледната точка на Близнаците е просто загуба на ценно за него време.


Козирог и Рак    


В тази комбинация няма средно положение. Или всичко е идеално, или липсват всякакви допирни точки. Би било добре, ако и двете страни си дават сметка, че са пълни противоположности. Между тях обаче съществува магнетично привличане - непреодолима притегателна сила! Истинска химия!

Колко ще трае ли? Много зависи от това, дали са склонни да правят компромиси, или не. Тъй като Ракът има много крехки чувства, Козирогът трябва да бъде изключително деликатен. Бруталната честност на Козирога не се понася добре от децата на Луната. Трябва да знаете, че почти никой не може да разтопи хладното излъчване на Козирога. Именно Раците, обаче, притежават силата да размекнат Козирога.


Козирог и Лъв   Козирогът и Лъвът винаги се стремят да бъдат най-добрите. Именно това ги сближава. Резервираният Козирог обаче не одобрява самоувереността на Лъва и склонността му да харчи пари разточително. Лъвовете може да сметнат Козирозите за стиснати, но със сигурност ще ги уважават заради острия ум и амбициите им. Най-добри приятели – да! Сериозна връзка – не!


Козирог и Дева   


Това съчетание е изключително благоприятно. Единият е логичен, а другия – аналитичен. Те разбират мислите и чувствата си, а ако се появят проблеми, ще ги решат чрез задълбочен разговор. Макар че в някои други връзки има повече страст и вълнение, Козирогът и Девата могат да се радват на стабилност и дълго и щастливо бъдеще.


Козирог и Везни   


Спестете си малко време и сълзи, Козирози. Потърсете любовта другаде! На повърхността връзката изглежда обещаваща.

И Козирогът, и Везните обичат хубавите вещи, вълнуват се от модните тенденции и държат на общественото си положение. Противоречията произтичат от предпочитанията им за прекарване на свободното време.

Хобитата и интересите им са коренно различни. Общителните Везни искат да се забавляват и да танцуват до зори. Козирозите пък обичат да си лягат рано и да стават рано. Ако не постигнат баланс помежду си, неизбежно ще поемат в различни посоки.


Козирог и Скорпион   


И двамата са уединени личности. Сдържани, тихи и понякога отнесени, те имат шансове да останат заедно. Общуването им доставя истинско удоволствие, но потребността на Скорпиона да контролира нещата, не допада на Козирога. Козирозите са много логични в любовта. Те рядко разбират дълбочината на емоциите на Скорпиона.

Ако се споразумеят за взаимни компромиси, това може да бъде чудесна и дълготрайна връзка.


Козирог и Стрелец   


Това не е една от най-добрите комбинации за любов. Връзката ще бъде кратка. Тъй като и двата знака обичат хубавите спорове, общуването няма да е проблем, но привличането между тях не е много силно. Свободолюбивият Стрелец руши традициите и така създава чувство за несигурност у Козирога.

Козирозите никога не закъсняват за срещи, често дори пристигат по-рано. Стрелците пък са известни със закъсненията си. Също така са и разхвърляни. Безпорядъкът никак не им пречи. Неслучайно в жилището им обикновено цари хаос. Прибраните Козирози имат точно определено място за всяко нещо.

Ако искат да изградят връзка, Козирогът ще трябва да се поотпусне малко. А Стрелецът – да си купи часовник!


Козирог и Козирог   


И двамата сте работливи и много целенасочени. Уважавате амбициите и предприемчивостта на половинката си. Но като се имат предвид колко претъпкан с дейности и отговорности е графикът ви, дали ще намерите време да бъдете заедно?

Ако постигнете правилния баланс, това ще бъде страхотна връзка. Козирозите обаче са много упорити същества. Ако не са съгласни по даден въпрос, няма лесно да отстъпят от позицията си. Разчитайте на трезвата си преценка, за да се справите с всяка криза в любовта.


Козирог и Водолей    


Новаторските идеали на Водолея ще се сблъскат с традиционализма на Козирога. Водолеите търсят промяна и винаги са устремени към бъдещето. Козирозите се придържат тясно към миналото. Вкусовете им са напълно различни. Козирогът харесва класическата елегантност. Водолеят пък си пада по последните новости, като татуировки, пиърсинг и екстравагантни прически с разноцветни кичури.


Козирог и Риби   


Под благотворното влияние на Рибите, Козирогът ще стане по-ведър и усмихнат. Те ще отворят света му към мечти, романтика и фантазии. Ще се наложи да бъдат доста настойчиви, но характерът на Рибите ще подействана Козирога като хубаво отпускане след дълъг работен ден. Рибите ще помогнат на Козирозите да се отърсят от многобройните им задължения и да се научат да не гледат на света толкова сериозно. Козирозите от своя страна ще помогнат на Рибите да се приземят, ако твърде много се реят в облаците. 

Характерите им се преплитат. Като цяло това съчетание е успешно, ако и двамата считат другия за „уникален“, а не просто за „странен“.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Нещо като заключение


Не взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместим в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Сайтът Мери Астрология предлага такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог като попълните формуляра за контакт или изпратите мейл на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат статиите на Мери Астрология, може да потърсите и да харесате страницата ни във Фейсбук: 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова