Posted by : Paynera четвъртък, 27 май 2021 г.близнаците и


Фантастично привличане: Везни и Водолей

Привличане на противоположности: Стрелец

Бърз провал: Дева и Риби

Най-добри приятели: Овен и Рак

Разбиват ви сърцето: Скорпион и Козирог

Връзка в минал живот: Телец

Месеци,  в които ви върви в любовта: октомври и декември

Още за Близнаци:

  Близнаци и Овен    


Близнаците обожават изтънченото умение на Овена да флиртува и да отправя любовни предизвикателства. Истинско удоволствие им доставят разговорите, които често прерастват в разгорещени дебати. Овенът играе добре ролята на учител и това определено му харесва. И двата знака са склонни да играят номера, затова на честността и почтеността не бива да се гледа лекомислено. Като цяло това е разумен ход, но е необходимо известна предпазливост при изразяването на противоречиви гледни точки. В противен случай простичък въпрос като какъв филм да се гледа, би довело до открита война. Общо взето, перспективите са благоприятни.


Близнаци и Телец   


Докато Телецът е склонен да играе по правилата на Близнаците, нещата вървят добре. Близнаците могат да научат Телеца как да се забавлява. Но ако Телецът не успее да преодолее постоянната потребност на Близнаците от разнообразие и промяна, вероятно ще се разделят. Успехът на тази връзка се гради върху компромисите. Отношенията обикновено са изморителни и трудни в началото, но това съчетание има потенциал да се задълбочи с течение на времето.Близнаци и Близнаци   


Това не са просто двама влюбени, а направо четирима! Любовта между двама представители на тази зодия може да се характеризира с поговорката "Много хубаво не е на хубаво!". Тъй като ги вълнуват почти еднакви неща, ще имат много общи теми за разговор, но ако никой не слуша другия, неизбежно ще изникнат проблеми. Независимо от това, нещата може да потръгнат добре, макар че такава връзка е малко обсебваща. Важно е да се редуват, да се посвещават също толкова всеотдайно на заздравяването на връзката си, колкото и на забавленията, и да усмиряват "лошия близнак". А може да бъде и по-лошо - накрая да се окаже, че общуването им е в задънена улица. Като цяло това е доста щура двойка!Близнаци и Рак    


Това е страхотен избор за кратка любовна авантюра, но всичко по-сериозно може да предизвика неприятности. Близнаците ще бъдат омагьосани от сантименталната и грижовна натура на Рака, но и двамата са подвластни на настроенията. Близнаците ще са принудени да изкарат доста време в обяснения с кого и къде са били. Несигурните Раци могат да накарат Близнаците да се чувстват задушени от потребността им за внимание и обич.


Близнаци и Лъв   


И двамата сте силни личности с приветлив и отзивчив характер. Заедно ви очакват много вълнуващи и приятни изживявания. Сивотата и еднообразието са чужди за тази връзка. И двамата обичате хубавите партита и винаги сте душата на компанията. Освен това сте големи бъбривци. Ето защо умението да се изслушвате е ключовият елемент за щастлива връзка. Близнаците трябва да помнят, че не бива да изместват от светлината на прожекторите своите Лъвове, които по природа имат нужда да са в центъра на вниманието.Близнаци и Дева   


Тъй като се управлявани от планетата Меркурий, и двата знака са много приказливи и са в състояние да спорят с часове. Иначе между тях възниква мигновено привличане, но с течение на времето се появяват доста противоречия. Често се дразнят помежду си, понякога дори нарочно. Не обсебвайте изцяло времето си, само и само да сте заедно, или ще се наложи да извадите боксовите ръкавици. Не се събирайте, освен ако не сте напълно сигурни, че това между вас и любов.Близнаци и Везни   


В тази връзка всичко върви по мед и масло. Близнаците ценят жизнерадостния характер, оптимизма и интелекта на Везните. Привлича ги, разбира се, и приятният им външен вид. Могат да бъдат добри приятели, както и партньори. И двамата обичат да пазаруват, да ходят на кино и да се ровят в интернет. Самият факт, че са заедно, им стига, за да бъдат щастливи. Могат да си говорят по цели нощи за какво ли не. Тъй като имат сходен начин на мислене, те определено си приличат като две грахчета в шушулка.


Близнаци и Скорпион   


Близнаците трудно ще изтърпят силната потребност от уединение на Скорпиона. Скорпионите като цяло крият дълбоко в себе си мислите и желанията си и общуват по-скоро чрез действия, отколкото чрез думи. Неизменната необходимост на Близнаците да разговарят няма да намери почва в тази връзка. Скорпионите откриват забавен и интересен приятел в лицето на Близнаците, но не и дълбочината на чувствата, която им е нужна за изграждане на трайна връзка. Силните прояви на ревност, към които е склонен Скорпионът, обикновено са един от най-сериозните проблеми за тази двойка. Съчетанието е прекрасно за приятелство, но ако търсите трайна връзка, по-добре си спестете времето и усилията. Любовта вероятно ви очаква другаде.


Близнаци и Стрелец   


Ето един пример за това как се привличат противоположностите. Като цяло тази връзка е успешна. Представителите и на двата знака обичат пътешествията и приключенията, държат на личната свобода и взаимно се допълват. Приличат си, обаче, по непостоянството в любовта. Не е изключено да флиртуват с кого ли не, ако са на парти, но накрая все пак да си тръгнат заедно. Въпреки че тези знаци обичат да се заглеждат встрани, установят ли си като двойка, те рядко се отклоняват от правия път. Можете да бъдете най-добри приятели, както и партньори в любовта.


Близнаци и Козирог   


Накратко, тази връзка е сблъсък между духа на младостта и духа на зрелостта. Козирогът е най-зрелият знак от зодиака. Тези хора живеят по правилата и са силно свързани с традициите. Близнаците са източник на детинското във връзката -  те разбиват всички правила, а често и чуждите сърца! И двамата определено могат да научат много един от друг. Козирогът може да се научи да открива детето в себе си и да се наслаждава на малките неща в живота. Близнаците могат да се научат как да бъдат по-сериозни. Но внимавайте, тъй като Близнаците може да ви сметнат за малко по-скучни за вкуса си.


Близнаци и Водолей    


Много приятна комбинация между два въздушни знака. Заедно ги очакват страхотни изживявания! Обичат да се носят по течението и винаги са готови за нови приключения. Стремят се връзката им да е съвършена и различна от всички други, които са имали. Това е напълно осъществимо. И двата знака знаят, че общуването е много важно в една връзка. Освен това не страдат от предразсъдъци и могат да обсъждат всички проблеми, които възникват. Близнаците са пленени от чудноватия характер на Водолеите и се възхищават на чувството им за хумор. Водолеите от своя страна чувстват, че са срещнали своята половинка и любим човек, който напълно ги разбира.


Близнаци и Риби   


Ако тези двамата решат да са заедно, бъдете нащрек! Това може да се превърне в дълга и протяжна сапунена опера. Рибите често изискват много обич и внимание от непостоянните Близнаци. Благодарение на загадъчния си характер, те могат да поддържат искрата у Близнаците за известно време. Мечтателните Риби имат нужда от романтика и да споделят най-съкровените си чувства. Близнаците искат да анализират нещата. Ако Рибите ги задушават с внимание, Близнаците ще избягат! Общуването ще е съпроводено с напрежение и нечии чувства (най-вече тези на Рибите) ще бъдат наранени и трудно ще се постигне разбирателство.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.Нещо като заключениеСкъпи приятели, влюбени или не, не взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместим в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Ние предлагаме такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог като попълните формуляра за контакт или изпратите мейл на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат статиите на Мери Астрология, може да потърсите и да харесате страницата ни във Фейсбук: Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова