Posted by : Paynera петък, 6 август 2021 г.
Фантастично привличане: Стрелец и Овен

Привличане на противоположности: Водолей

Бърз провал: Телец и Скорпион

Най-добри приятели: Близнаци и Везни

Разбиват ви сърцето: Дева и Риби

Връзка в минал живот: Рак

Месеци,  в които ви върви в любовта: декември и февруари


 Лъв и Овен    Ако искате да изградите трайна връзка, предварително трябва да включите и клауза за липса на съревнование. Ако нямате този проблем, нещата могат да се развият добре.

И двамата притежават огъня и излъчването, за да изпъкват в живота. Ако Лъвът преотстъпи светлината на прожекторите на Овена от време на време, взаимоотношенията ще се развиват много гладко. Преуспяващи във всяко отношение, те ще бъдат много подходяща двойка, защото и двамата имат изобилие от енергия, устрем и амбиция. Докато помежду им има равноправие, съюзът може да издържи.

Лъвовете имат нужда да царуват върху трона, а Овните - да са високо на пиедесталите си. Редувайте се кой да командва и любовта ви ще бъде приказна.


Лъв и Телец   Когато се срещнат за първи път, не може да се отрече, че помежду им има физическо привличане, но всеки от тях иска и очаква да налага твоето мнение. Лъвът може да се отегчи с Телеца след месец-два. 

Упоритите Телци и властните Лъвове няма да отстъпят и на сантиметър, ако са ядосани. Лъвът не може да принуди Телеца да направи каквото и да било. Дори и деликатния намек ще бъде посрещнат с решително тропане с копито от страна на Телец.

Затова защо да се карате? Разберете се, че просто няма да сте заедно и потърсете късмета си другаде.


Лъв и Близнаци   


Близнаците запалват искра в живота на Лъва. Чувството за хумор и жизнерадостният дух на Лъва ще накарат Близнаците да тръпнат в очакване на следващата им среща.

Близнаците имат подход към общуването и винаги знаят какво и кога да кажат. Лъвът обича хвалбите и ласкателствата, които Близнаците отправят към него, и се чувства оценен. Близнаците от своя страна жънат наградите на голямото лъвско сърце.

Тъй като въздухът разпалва огъня, въздушните Близнаци ще подкрепят мечтите на огнения Лъв. Близнаците умеят да повдигат духа на Лъвовете по време на кризи и разочарования. Това е прекрасна комбинация, тъй като осигурява на всеки слънчев знак възможността да използва природните си способности: общуване (Близнаци) и великодушие (Лъв).

Пътуванията, приятелите и социалният живот са все важни елементи, които засилват връзката.


Лъв и Рак    Това съчетание е подходящо повече за приятелство, отколкото за нещо друго. Но ако сте Лъв, влюбен до уши в Рак, знайте, че трябва да проявите известно търпение. Усилията ви ще се струват, тъй като Ракът може да ви даде всичко, което търсите – безрезервна всеотдайност и преданост.

Ако сте напълно готови за дълготрайна връзка, тогава нека тя бъде с Рак. Но ако целта ви е само мимолетна авантюра, продължете напред. Ще си спестите една голяма сапунена опера.


Лъв и Лъв   Истинска драма! В тази връзка има повече обрати и заплетени ситуации, отколкото в любимия ви сапунен сериал.

Кой ще има водеща роля? Ще се съгласят ли да споделят светлината на прожекторите или ще се борят помежду си за нея? Със сигурност ще се радват на взаимно уважение и ще бъдат очарователна и сладка двойка. Никак няма да им е трудно да избират подаръци за рождените си дни. Всичко голямо, лъскаво или златно ще свърши работа! Възникват проблеми, ако единият не подкрепя амбициите на другия. В този съюз със сигурност ще има внезапни избухвания, но също така и страстна обич.


Лъв и Дева   Тъй като Девите са изключително грижовни, а Лъвовете обичат някой да се суети около тях, това съчетание направо е приказка. Негова светлост Лъвът управлява, а Девата се подчинява.

Докато тези роли се играят добре, взаимоотношенията са прекрасни. Ако Девата се възпротиви и се опита да превземе трона, може да настане кралска бъркотия.

Бележка към Лъва: Девите, които се чувстват като слуги, не служат толкова добре, колкото тези, които се чувстват ценени.

Бележка към Девата: тези, които си правят шеги за сметка на Лъва, ще открият, че той вече няма нужда от техните услуги.


Лъв и Везни   И двамата обичат да пазаруват и да се обличат добре, а също така знаят как да организират страхотно парти. Лъвовете намират Везните за чаровни и привлекателни. Всеки знае, че Везните се отличават с красота, а Лъвовете обичат да се хвалят с партньорите си. Лъвовете също оценяват опитите за поддържане на мира. Везните ще позволят на Лъв да бъде на върха и ще са щастливи да го следват. Тази двойка ще има много приятели, най-модерните дрехи и ще създава невероятно оживление около себе си. Това е то идеалната двойка!


Лъв и Скорпион   Всичко е предречено още преди връзката да е започнала. Бягайте бързо! И не поглеждайте назад!

Но ако вече сте решили да пробвате тази комбинация, пригответе се за непрестанна борба за надмощие. Дръжте наблизо в кутия носни кърпички или още по-добре – бойни доспехи.

Тези устойчиви знаци рядко намират това, което търсят, един в друг. Със сигурност в началото има известно привличане, но Скорпионът няма да позволи на никого да превземе сърцето му или да го контролира. Лъвът ще търпи тези неразбирателства известно време, но после вероятно ще се предаде.


Лъв и Стрелец   От трите огнени знака (Овен, Лъв и Стрелец), Стрелецът се съчетава най-добре с Лъва. Той черпи енергия от другите два огнени знака. Докато Овенът управлява разума, а Лъвът – сърцето, то Стрелецът управлява и двете.

Няма да видите борби за власт при тези двамата. Стрелецът ще се стреми да помогне на Лъва да постигне целите си, а не да се състезава с него. И двамата обичат да пътуват, да водят оживени разговори и могат удобно да се установят в дълготрайна връзка. Това отчасти се дължи на факта, че Стрелецът не приема кой знае колко насериозно командите на Лъва.


Лъв и Козирог   


Козирозите са сдържани и много уравновесени. Те не харесват наперени хора и авантюристи, а точно така им изглеждат Лъвовете на пръв поглед. Обикновено първите срещи между тези два знака не водят до никакъв резултат и приключват бързо. Ако изобщо се стигне до втората среща, Козирогът може и да забележи лоялността и великодушието на Лъва.

Те биха били добри бизнес партньори, но не и нещо друго. И двамата държат много на кариерата и общественото положение. Извън това, допирните им точки са много малко. Тъй като имат различни гледни точки, те могат да научат много от времето прекарано заедно, но първоначалното привличане бързо ще избледнее.


Лъв и Водолей    


Докато при Лъва всичко се върти около самия него, за Водолея нещата опират до „ние”. Водолеите могат да накарат Лъвовете да правят компромиси във връзката, каквито не са правили досега, като по този начин ще прехвърлят малко прага им на сигурност. Обществени дейности и общи приятели са част от нещата, които свързват тази двойка.

Ако Лъвът загърби склонността си да издава заповеди, Водолеят ще се задържи като партньор. И двете зодии обичат приключенията. Тази връзка ще действа добре, докато и двата знака са готови да си предоставят от време на време светлината на прожекторите.


Лъв и Риби   


Повечето комбинации вода – огън не са много подходящи, но в този случай перспективите са по-благоприятни. Рибите обичат да доставят удоволствие на хората. Те искат да направят всекиго щастлив. Наред с това обаче имат склонността да задушават с ласки хората, които обичат. Лъвовете пък обичат да им се угажда. Прекаленото обожание никога не е достатъчно за Лъва. Затова, докато Рибите не изпаднат във фаза на самосъжаление, тази комбинация може да бъде добра, въпреки това, което пише за нея в традиционните книги по астрология.

И двата знака са романтични до мозъка на костите си, креативни и артистични. Рибите, обаче, не биха искали да делят своя твърде общителен Лъв с всички негови приятели през цялото време. Трябва да се спомене също, че Лъвът трябва да е изключително чувствителен към емоционалната природа на Рибите.


Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Заключение


Скъпи приятели, влюбени или не, не взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместим в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Ние предлагаме такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог като попълните формуляра за контакт или изпратите мейл на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат статиите на Мери Астрология, може да потърсите и да харесате страницата ни във Фейсбук: 


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова