Posted by : Paynera четвъртък, 7 май 2020 г.

Фантастично привличане: Рак и Козирог

Привличане на противоположности: Скорпион

Бърз провал: Лъв и Водолей

Най-добри приятели: Риби и Близнаци

Разбиват ви сърцето: Везни и Стрелец

Връзка в минал живот: Овен

Месеци,  в които ви върви в любовта: септември и ноември

Още за Телец:
Зодия Телец - описание
Асцендент Телец
Асцендент при мъжете от зодия Телец
Асцендент при жените от зодия Телец
Натална Луна в Телец

  Телец и Овен   


Да се гадае дали тази връзка ще просъществува, е все едно да се хвърля ези-тура. Телецът има нужда от много време и иска да изгради връзка, положена върху сигурна основа. Овенът пък предпочита да действа директно, но е в състояние да се влюби до уши от пръв поглед и да загуби интерес също толкова бързо. Телецът се отдръпва, когато Овенът стане прекалено настъпателен. Обещания, подаръци, уговорки, принуда -  той не се поддава лесно на такава тактика. Огънят на любовта у Овена изгаря бързо, докато чака чувствата да се разпалят у Телеца. На ваше място доста бих се замислила дали това съчетание има бъдеще.


  Телец и Телец   


И двамата са предани и верни. За тях е почти недопустимо да въртят любовна афера зад гърба на партньора си. Наистина не е честно! Когато са влюбени, Телците очакват и искат връзка, която ще продължи дълго. Обвържат ли се веднъж с някого, обикновено е дълготрайно. Тъй като се инати, всеки си държи на своето, а това може да доведе до сериозни борби за надмощие, дори за дребни неща. Един от капаните на тази връзка е, че тя може да стане малко скучна, затова планирайте много забавни неща, които да правите заедно.


Телец и Близнаци   Последователните и благонадеждни Телци намират непостоянните Близнаци за забавни и дори развеселяващи. Те харесват остроумието и чувството им за хумор. Но Близнаците може да се окажат прекалено вятърничеви за Телците, които се нуждаят от сигурна връзка. В началото ще им е забавно да излизат заедно, но обичащите флирта Близнаци може да се отегчат, ако Телците започнат да се застояват твърде често вкъщи и да играят компютърни игри в петък вечер. Има разлика в това, което всеки от тях разбира под забавление, но, въпреки всичко, любовта може да се задълбочи с течение на времето. Разбира се, това не важи във всички случаи, но Телците и Близнаците определено имат по-добър шанс от други комбинации земя (Телец) - въздух (Близнаци).


Телец и Рак    


Това е добра партия - една от най-сполучливите комбинации в зодиака. И двамата са домошари. И двамата са способни на дълбока любов и привързаност и се отдават изцяло на любимия човек. Двойките, които споделят, че са заедно от деца, обикновено са Рак и Телец. Вие ще имате дългогодишна връзка, ще останете лудо влюбени и ще започнете да правите планове за брак и деца още в самото начало. Звучи прекалено хубаво, за да е истина? А какви са недостатъците на тази комбинация? Телците може да се окажат твърде взискателни и своенравни за Раците, които обичат да се разпореждат. И най-дребната забележка от страна на Телеца може силно да разстрои Рака. Раците също запомнят всичко, което сте казали, датата, часа и мястото на обидата... и ще ви го натякват години по-късно, ако се наложи. Те трябва да се научат да не взимат нещата прекалено навътре и да им е ясно, че Телецът никога няма да ги изостави. Раците и Телците са като залепени един за друг, но може би точно това им харесва.


Телец и Лъв   Много астролози ще ви кажат, че тази връзка няма никакъв шанс. Практиката обаче показва, че много такива връзки са хармонични, стига и двете страни да положат допълнителни усилия. Всички успешни връзки между Телец и Лъв като че ли имат нещо общо: всеки от партньорите има много странични интереси, различни групи приятели и отделя време за лични занимания. Като цяло Лъвовете са малко драматични и наперени за прагматичните Телци. Не са им чужди и разгорещените спорове. Между Телците и Лъвовете определено има конфронтация. Ясно е, че Лъвът няма да се откаже лесно от короната. Представителите и на двата знака искат да са уверени, че са обичани истински, и, ако борбите за власт в тази връзка са прекалено много, за да ги овладеят, те ще потърсят другаде любовта.


Телец и Дева   Това е хубава комбинация от два земни знака, които се ценят взаимно. Доброто начало на романтичната връзка обикновено се поставя от добро приятелство. Често се случва партньорите да са израснали заедно от деца, да имат сходни потребности и взаимно да се наслаждават на компанията си. Дори един филм с пуканки или съботна вечер в приятен клуб са достатъчни, за да е доволна двойката. И двамата обичат да хапват навън и харчат доста по ресторанти и заведения за бързо хранене. Тъй като и Телците, и Девите са практични и логични, между тях рядко възникват спорове. Тези добродушни хора просто си приличат като две капки вода. Единственото предизвикателство за тях е да направят така, че връзката им да не стане монотонна.


Телец и Везни   


Сами по себе си и двамата са страхотни хора. Телците и Везните са управлявани от планетата Венера. Затова споделят някои общи интереси. Венера обаче влияе по различен начин на всеки от двата знака. Влечението на Везните към забавленията в шумни компании и спонтанно заформените партита няма да се впише добре в планираното всекидневие на Телеца. Физическото привличане е най-силно изразено, но при по-дългосрочна връзка вероятно ще възникнат проблеми заради собственическото чувство на Телеца. Везните не търпят дълго да бъдат ограничавани. Биха се примирили само колкото да запазят мира, но след това ще си тръгнат. Телците могат да бъдат упорити и властни, ако нещата не се развият, както те искат. Необходимо е огромно търпение, за да се съхрани любовта.


Телец и Скорпион   


Нажежена до червено комбинация! Можете да извадите на показ както най-доброто от себе си, така и най-лошото. Връзката ще бъде или гальовна и дълготрайна, или най-щурата, която някога ви е връхлитала. В любовната игра се редуват студено и горещо - няма средно положение. Очевидно е, че колкото по-дълго са заедно, с толкова повече предизвикателства се сблъскват. От друга страна, тяхната връзка става по-силна и нищо не може да ги раздели. Ключът е в това, да престанат да се борят за надмощие помежду си и просто да се отдадат на любовта. И Телците, и Скорпионите са маниаци на тема контрол и могат да бъдат много властни и ревниви.


Телец и Стрелец   


Това съчетание не се среща много често. И двамата ще трябва да променят някои черти от характерите си, за да издържи връзката им повече от една седмица. Телецът може да се окаже прекалено твърдоглав, а Стрелецът прекалено остър. Стрелецът изобщо не си мери думите, когато е ядосан. Във всеки момент е възможно помежду им да се разрази скандал. Представителите на тези зодии имат напълно различни гледни точки. Телецът държи на сигурните и установените неща. Стрелецът обаче жадува за промяна и може да се почувства задушаван и спъван. Не би се поколебал да се освободи от оковите на връзката, ако Телецът стане прекалено властен.


Телец и Козирог   


Тези два земни знака имат еднакви възгледи по много въпроси. Не може със сигурност да се твърди, че тръпката и въодушевлението помежду им ще траят вечно, но тази комбинация е много подходяща. Понякога връзката може да изглежда монотонна, но не предвижда раздяла поради наличие на скука. Не гледайте прекалено сериозно на живота. Научете се да се забавлявате и да разпускате. Ще разберете, че и двамата мечтаете за едни и същи неща в живота: сигурна връзка... и един ден семейно огнище, добре платена работа и две деца. Но за начало просто се забавлявайте и не пренебрегвайте съвместните си удоволствия заради текущите задължения.


Телец и Водолей    


Доста неочаквана комбинация! Предстоят ви много превратности поради липса на разбирателство. Нямате много общи неща помежду си и сте напълно различни като личности. Телците имат нужда да доминират, да се чувстват сигурни и да поддържат установения ход на нещата. Водолеите от своя страна имат нужда от промяна, в противен случай се отегчават. В самото начало на връзката Телецът може да се съгласи да опита някои нови неща, които му предложи Водолеят. Но с течение на времето Телецът все повече ще се съпротивлява срещу всичко нетрадиционно и непознато за него. Водолеят пък ще се бори, за да остане верен на себе си, недоумявайки каква е вината му. Странностите на Водолея са непонятни за Телеца, но за да се съхрани връзката, той ще трябва поне да се примири с тях, ако не може да ги възприеме напълно.


Телец и Риби   


Рибите могат да внесат очарование и вълшебство в прагматичния свят на Телеца. Те превръщат един обикновен ден във вълнуващо пътешествие. Практичните Телци рядко си позволяват да се реят в облаците на фантазиите. Рибите обаче ще помогнат на Телеца да изпита радостта на краткото бягство от реалността чрез изкуство, музика или просто като помечтаят заедно. Рибите определено провокират интереса и любопитството на Телеца. Съчетанието земя-вода ще бъде успешно, ако и двата знака се научат как да извличат най-доброто от себе си и да балансират духовната и практическата страна на нещата. Това е много романтична двойка!


Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


Нещо като заключение


Скъпи приятели, влюбени или не, не взимайте всичко написано за чиста монета. Трябва да имаме в предвид, че това са съвместимости само между слънчевите знаци на хората. За да се направи по-обстойна оценка дали съответната комбинация между двама души във връзка е подходяща, е необходимо да се вземат в предвид и други астрологични положения. Разположението на Луната, Венера, Марс и други небесни тела в рождената карта на човек също показват с какви личности ще бъде съвместими в любовно отношение.

Астролозите изготвят подробни партньорски хороскопи като сравняват рождените карти на двамата партньори. Ние предлагаме такава услуга. Ако проявявате интерес, може да се свържете с нашия астролог като попълните формуляра за контакт или изпратите мейл на mary_nik@abv.bg.

Ако ви допадат нашите статии, потърсете и харесайте страницата ни във Фейсбук, където ще получавате актуална астрологична информация: 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова