Posted by : Paynera четвъртък, 27 май 2021 г.Всяка година от 21 май до 21 юни Слънцето преминава през съзвездието Близнаци, затова през този период рожден ден отбелязват представителите на зодия Близнаци.


близнаци в любовта


Да излизате с Близнаци е като да имате тайна любовна връзка. Получава се така, сякаш се срещате с двама души. Обикновено хората възприемат на майтап това, че Близнаците са с двойствен характер. Истината е, че те просто са двама - добрия и лошия близнак.

Личността, която се проявява най-често, е важен показател за развитието на връзката ви с този знак. Когато се чувстват щастливи, те са в състояние да ви залеят с порой от думи. Бърборят непрестанно, докато се опитвате да вършите някаква важна работа. Не спират дори, за да си поемат дъх, докато вие вече клюмате от другата страна на телефонната слушалка. Общуването в една връзка е изключително важно за Близнаците. Вниманието им се прехвърля бързо от обект на обект, както е при малките деца. В крайна сметка не случайно са наричани "знака на младостта". Близнаците също така са много добри и състрадателни. Винаги се застъпват и помагат на потисканите и губещите, приютяват вкъщи бездомни кученца и се борят за идеалистични каузи.

Близнаците излъчват особена притегателна сила, на която едва ли ще устоите. Трудно е да се определи на какво точно се дължи това. Вероятно е заради творческото им въображение. Или пък заради интелекта им? Кой знае? Но комбинацията от двете отделни личности, които съжителстват в тях, е предпоставка за интересна и вълнуваща връзка. Трябва да знаете, че Близнаците могат да бъдат непостоянни в любовта и всичко скучно, еднообразно или прагматично ги отегчава.


Мъжът Близнаци в любовтаблизнаци в любовта
Дами, трябва да бъдете изключително мили и добронамерени, за да привлечете такъв мъж. Той обича да флиртува и е като Питър Пан, който упорито отказва да порасне. С него никога няма да ви е скучно, но трябва да направите така, че и той да не скучае с вас. Забавлявайте се и поддържайте тръпката във връзката. Използвайте цялото си въображение, за да го изненадате. Същевременно не бива да забравяте, че той често променя мнението си и ще трябва да се приспособите към това. Бъдете готови да се впуснете в неочаквани приключения с него.


Действайте със замах. И не обръщайте внимание на променливите му настроения. Помнете, че той е изтъкан от две напълно различни личности и вие трябва да ги приемете без изключение.

Възможно е да има бивши гаджета, с които сега са "просто приятели". Не му поставяйте условие да избира между вас и тях, защото подобно ограничаване на свободата му ще го накара да ви зареже.

Изслушвайте го и бъдете съпричастни, макар че той често прекалява с приказките. Предразполагайте го да разговаряте още и още. Само не споменавайте нищо за обвързване - нека той да го направи. Ако усети, че търсите "любов до гроб" може да се уплаши и да избяга презглава. Ако покажете, че сте независима и самостоятелна, ще бъдете много по-интригуваща и вълнуваща в неговите очи.


Жената Близнаци в любовтаЗа да я съблазните, в никакъв случай не бива да се държите като мачо, сексист или егоист. Жената Близнаци притежава нежна и благородна душа и отстоява равноправието между хората. При нея е силно развито творческото начало.  Тя е умна, жизнерадостна и умее да общува с най-различни хора. Трябва да сте добър слушател, защото е в състояние да ви проглуши ушите с приказки! За да я привлече, мъжът трябва да е достатъчно интелигентен. Тя обожава да пише и вероятно ще ви изпраща собственоръчно направени картички и дълги имейли. Оставяйте ѝ малки любовни бележчици, за да ѝ доставите радост. Пишете ѝ романтични послания, стига да са искрени. А ако обичате животните, печелите допълнително точки! Тя обожава малки пухкави котенца и кученца.

Тъй като Близнаците постоянно променят мнението си, бъдете готови за неочаквани партита и приключения. По-добре не си правете стриктни планове, защото с нея всичко подлежи на промяна, дори и в последния момент. И не се сърдете, когато закъснява. Това не е лично отношение, а просто част от нейната променлива природа.

Най-добрият начин да спечелите сърцето на една жена Близнаци е първо да станете най-добрия ѝ приятел, човекът, с когото може да говори за всичко, да спечелите доверието и едва след това можете да продължите със завоюването на сърцето ѝ!


Какво търси зодия Близнаци в любовта


Те не само искат да се забавляват заедно, но партньорът им трябва да бъде най-добрият им приятел. Изисква се както умение да ги изслушвате, така и да сте достоен интелигентен събеседник. Не е необходимо да имате някакви специални отличия, но поне трябва да можете да водите съдържателен разговор. Близнаците искат някой, който се справя с трудностите, не се сърди, когато те променят плановете в последната минута, и който би ги приел такива, каквито са. Привличат ги общителни, дружелюбни хора, които не се страхуват да направят първата стъпка. Ако са закъснели за среща, не се ядосвайте и не го приемайте лично. Те винаги закъсняват, затова проявявайте гъвкавост в плановете си.


Идеи за първа срещаблизнаци в любовта
Представителите на зодия Близнаци се нуждаят от силни изживявания, които представляват предизвикателство за жизнерадостния им и неспокоен дух. Независимо на каква възраст са, те обичат да се забавляват като деца. Ако някъде се случва някакво вълнуващо събитие, те задължително са във вихъра на купона... или поне трябва да наблюдават от първия ред! Същевременно не бива да забравяте, че понякога просто им се иска да поседнете в някое тихо кътче, където спокойно да си поговорите. Близнаците имат разнообразни интереси и изгарят от нетърпение да опитват нови и нови неща, затова всякакви нови забавления, места и запознанства са добре дошли.


Раздялатаблизнаци в любовта
Дори и след тежка раздяла Близнаците са в състояние да продължат напред, но ще отмине доста време, докато жаравата на предишните им чувства изтлее напълно. Възможно е да поискат да останете приятели, но след това да се държат студено и резервирано. Почувстват ли се пренебрегнати, не е изключено да ви спретнат някое малко отмъщение. Едно е сигурно - от останалите знаци те преодоляват най-бързо раздялата. Очаквайте от тях да стъпят на крака и да се възстановят за нула време, тъй като често са непостоянни в любовта.


Как да привлечем Близнаци:


Бъдете дружелюбни;

Бъдете добри слушатели;

Подчертайте интелекта на Близнака;

Разкажете му хубав виц;

Дръжте се уверено.Никога!


Не забравяйте да спазите обещанията си;

Не бъдете скучни;

Не закотвайте Близнака на едно място;

Не се дръжте властно и задушаващо;

Не обсебвайте разговора.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.


ЗаключениеРазбрахме какво е най-характерното за Близнаците в любовта. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати Близнаци в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова