Posted by : Paynera петък, 6 август 2021 г.

Зодия Лъв в любовта е изключително великодушна. За лъвовете се говори, че имат най-големите сърца сред всички знаци от зодиака. Горди, смели и уверени, те разкриват сърцето си напълно, когато са влюбени. Но бъдат ли недооценени или отхвърлени, по-добре да не им се мяркате пред очите. Потребността им да бъдат в центъра на света за своя партньор не може да се пренебрегва. Колкото по-голямо е егото им, толкова по-трудно се предават. Ето защо Лъвовете са толкова уязвими в любовта. Те дават, дават, и дават. Но очакват и някои неща в замяна – вечна любов, обожание, преданост и най-вече уважение. Да не уважаваш Лъв е най-големият грях.

За да плениш сърцето на Лъва, е необходимо да го накараш да се чувства горд и да го обсипваш с комплименти. Лъвовете бързо усещат разликата между истинското уважение и празните приказки. Обичат да ги глезят и полагат огромни грижи за косата си (гривата на лъва). Очакват само те да командват, а верните им слуги да слушат внимателно многословните им речи. Ако последователите им наистина са предани, те ще се наслаждават дълго на великодушния лъвски характер.


Лъвовете обичат да живеят нашироко. Социалният статус е много важен за тях. Радват се на голяма популярност сред представителите на другия пол. Лъв без любов в живота си обикновено се чувства непълноценен. Запомнете: ако Лъвът е щастлив, тогава всички са щастливи.


Мъжът ЛъвТой има великодушен и общителен характер. Ако се влюби, дава всичко от себе си във връзката, но ако усилията му останат незабелязани, може да стане раздразнителен.

Начинът да привлечете един Лъв е да го уважавате, да го обожавате и да му повтаряте колко е прекрасен. Слушайте го как говори за себе си. Издигнете го на пиедестал и го оставете да поеме водачеството. Лъвът е много горд знак и отдава голямо значение на оценката на другите. Репутацията е важна за него.

Бъдете неотразима, полагайте усилия за външния си вид повече от всякога. Бъдете чаровна и остроумна, но не оспорвате потребността му да бъде център на внимание. Всички погледи трябва да са устремени към него. Ценете го. Каквото и да направи за вас, покажете му че сте благодарни. Засвидетелствайте му любовта и уважението си. Той ще ви се отплати многократно.


Жената ЛъвЛъвицата иска и очаква да се отнасят с нея като с принцеса. Предлагайте ѝ само най-доброто и не пестете време, усилия или средства. Обсипвайте я с подаръци и комплименти. Казвайте ѝ, че е най-красивата жена, която сте срещали някога. И един малък трик: блясъкът на златото и скъпоценностите ще ви донесат допълнителни точки.

Тя търси преуспял и обаятелен мъж. Очаква да имате стабилно финансово положение, за да я глезите. Опознайте и ценете приятелите ѝ. Подкрепяйте нейните амбициии и проявявайте интерес към живота ѝ. Тя обича да е гальовна и игрива. Но преди всичко Лъвицата е силна, енергична и щедра, макар че може да бъде и малко властна. Лидерството просто е в кръвта ѝ. Тя има големи мечти и си поставя по-високи цели от повечето хора. Тя е кралица на драмата и се наслаждава на вниманието, което получава. Такава жена коства много на един мъж, но си струва, тъй като тя се отплаща многократно на тези, които я ценят.

Какво търси в любовтаЗодия Лъв в любовтаЛъвовете искат партньор, с когото да се гордеят и да се перчат пред приятелите си. Искат да бъдат ценени и обожавани. Обичат възлюбените им да се суетят около тях и да полагат специални усилия, за да им доставят удоволствие. Лъвовете предпочитат партньор, който се хвали на всеослушание с тях, и им прави комплименти за силния характер и чара. Очакват преданост и благодарност. Обичат също да се забавляват, затова търсят партньор с голямо чувство за хумор, позитивно отношение и вкус към живота.Идеи за първа срещаОрганизирайте парти и поканете вашия Лъв. Те обичат шумните забавления, още повече ако те самите са почетните гости. Не се разсейвайте твърде много да забавлявате други гости.

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Привличат ги ярките светлини и блясъка, разточителното пазаруване и разкоша. Каквото и да планирате да правите на тази среща, трябва да го направите грандиозно!

Като царе на зодиака, Лъвовете обичат да бъдат глезени и обожавани, включително очакват да харчите парите си за тях. Не се скъпете. Позволете им да преувеличават някои неща, без да се пулите насреща им. Не бройте стотинките си и не се оплаквайте колко е скъпа вечерята. Това непростима обида за лъва.

РаздялатаЗодия Овен в любовтаИзоставените Лъвове изживяват раздялата много драматично, но обикновено се възстановяват само за няколко седмици. Тъй като имат склонността да разкриват напълно сърцето си, страдат дълбоко след раздялата. Но когато срещнат друг привлекателен обект, преодоляват загубата за нула време! Влюбват се до уши и забравят за вашето съществуване. Изоставените Лъвове няма да покажат, че са наранени. Те не искат никой да знае, че се чувстват зле, защото имат голямо его и трябва да защитават имиджа си. Репутацията им и това как изглеждат в очите на другите, са важни неща, затова дори могат да разкажат на всички, че те са ви зарязали първи!


Как да привлечем Лъв:


Правете му комплименти;

Изглеждате великолепно;

Бъдете изключително отзивчиви;

Искайте съвети от него;

Оставете го да поеме лидерството.


Никога!


Не го карайте да се чувства пренебрегнат;

Не наранявайте гордостта му;

Не го поставяйте в неловка ситуация;

Не му казвайте, че не се целува добре;

Не говорете за миналите си връзки.ЗаключениеРазбрахме какво е най-характерното за Лъвовете в любовта. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати Лъвове в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова