Posted by : Paynera петък, 8 май 2020 г.телец в любовта

Най-просто казано Телците имат нужда от три неща, за да са щастливи: пари, храна и обич. Ако вашите потребности се свеждат до същите неща, добавете реалност и честност към тях и това вероятно означава, че сте срещнали сродната си душа.

Приказките за упоритостта на Телците хич не са преувеличени. Представителите на този знак обикновено са упорити, притежават силна воля, но и са малко мързеливи. Също така обаче те са привлекателни и гальовни. В компанията им може истински да се забавлявате.

Тактиката на Телец в любовтаИ мъжете, и жените Телци търсят дълготрайни връзки. Те не обичат промяната. Затова много от родените под този знак поддържат връзки, които не водят до никъде. Веднъж набелязали си цел, те се придържат към нея. Затова ако сте попаднали в полезрението на Телец, наострете уши!

Възможно е да протакат, докато предприемат нещо. Но въобще не си мислете, дори за миг, че са загубили интерес. Просто такава е любовната им тактика. Телците седят спокойно, обмислят нещата, после пак ги обмислят, почиват си, пак се отдават на размисъл и може би, чак след всичко това, биха поискали номера ви. А когато най-сетне ви се отдаде възможност да излезете на среща, очаквайте идеално планирана вечер, която включва подбрани ястия в любимия им ресторант.

Телците се стремят към най-доброто, което могат да получат от живота. Тъй като повечето от тях умеят да пестят, очаквайте на среща да ви поглезят с изискана вечеря. Никога няма да останете гладни, ако излизате с Телец. Но пък ще разберете що е то буен нрав.

Телците трудно се ядосват, но когато дадат воля на гнева си, по-добре да не сте им насреща! Те са като бикове в стъкларски магазин. По-добре се отдръпнете! Жената Телец може да бъде също толкова твърдоглава, ако е ядосана, колкото и мъжът Телец. Те не се сърдят за щяло и нещяло, но когато се случи, причината обикновено е основателна или поне така смятат те.

Например, ако излизате с Телец, изключено е да се виждате и с някой друг. Те могат да бъдат ревниви и доста властни, когато се влюбят. Те ще бъдат до вас с цената на всичко, стига да сте лоялни към тях. Изисква се изключително много, за да прекратят стабилна връзка, но направят ли го, обикновено е завинаги. Никога няма да се обърнат назад!


Мъжът Телец в любовтаТрудно е да привлечете мъж Телец, но пък да го задържите след това е лесно. Може да се позабави с поканата за среща, но веднъж влюбил се във вас, нищо не би го спряло. Способен е на всичко, за да спечели сърцето ви.
телец в любовта
Мъжът Телец е много целеустремен и търпелив. За да заслужите безкрайната му преданост, трябва да бъдете истинска дама. Накарайте го да се поизмъчи, докато позволите да ви целуне за пръв път, независимо колко е сладък!

Пътят към сърцето на Телец минава през очите и през стомаха му. Винаги бъдете с ослепителен външен вид. Поканете го на уютна вечеря в домашна обстановка или го изненадайте с шоколадова торта, която сте приготвили сама. Мъжете Телци обичат да правят впечатление на избраните от тях жени. Оставете го да говори за постиженията си, независимо дали става дума за спечелен футболен мач или за повишение в службата.

Тъй като Телците се придържат към навиците си, те обичат да си правят график. След две срещи той ще приеме, че всеки петък вечер ще излизате заедно. Иска да се чувства комфортно във вашия дом и сред роднините ви. Може да очаквате от него ревност по отношение на приятелите ви от мъжки пол, защото ги приемат като конкуренция.


Жената Телец в любовтаПостоянството е задължително при връзка с такава жена. Никога не закъснявайте, когато я взимате за среща, и винаги изпълнявайте обещанията си. Не отменяйте срещи, освен ако нямате друг избор. Обличайте се елегантно и се представяйте в най-добрата си форма.

телец в любовта
Не е необходимо да сте милионери, но трябва да имате сигурна работа, да карате прилична кола и да можете да си позволявате вечеря в ресторант, поне от време на време. Купувайте ѝ шоколад и рози. Говорете за парите, които спестявате за бъдещето. Но, все пак, не всичко се върти около парите.

Телците оценяват специалните отношения, които някой полага, за да ги спечели. Малка бележчица, оставена под нейната възглавница, ще ви спечели допълнително положителни точки. Подобно на мъжа Телец обаче, жените също могат да бъдат доста собственически настроени към постоянния си партньор. В никакъв случай не споменавайте, че бившата ви приятелка се е отбила да ви види или че сте се чули с някое старо гадже.


Какво търси зодия Телец в любовтателец в любовта
Телецът копнее за дълготрайна връзка с човек, на когото може да има пълно доверие. Външният вид е важен, но не толкова, колкото доброто чувство за хумор и позитивната нагласа. Представителите на тази зодия се нуждаят от партньор, за когото да бъдат единствени, и презират хора, които въртят номера или се перчат. Телецът просто иска спокоен, земен човек, който може да ги дари със специално внимание, вярност и обич.


Идеи за първа срещаДобър ресторант! Един от пътищата към сърцето на Телеца е през неговия стомах, тъй като обича да похапва. Затова, ако ще излизате на среща с Телец, обмислете внимателно къде ще го поканите. Ако бюджетът ви не позволява скъпа вечеря, поръчайте любимата му храна за вкъщи или самите вие пригответе богата трапеза. Погрижете се да има и вкусни десерти. Всякакви шоколадови изкушения вършат страхотна работа!

Действайте премерено и бавно. Не се опитвайте да го впечатлите с куп неща само за една вечер. Наслаждавайте се на дребните радости. Може например да отидете на пикник сред природата и да покарате колело заедно. Телците обичат музиката, затова може да ги изненадате с билети за концерт на любимата им група. А романтичната разходка край плажа ще има прекрасен завършек в близката будка за сладолед. Поръчайте двойна порция с всички екстри. Дано самите вие да не сте гладни, защото е много вероятно Телците набързо да излапат своята порция и да потопят лъжичка и във вашата.


Раздялата


телец в любовта
Телците не се предават лесно! Те възприемат хората, които обичат, като своя собственост. Ако вие ги зарежете, прекратете всякакви взаимоотношения и не им давайте напразни надежди, че има връщане назад. С представителите на този знак не може да бъдете просто приятели след раздялата. Телците ще се навъртат около вас с години, надявайки се на втори шанс. Те са търпеливи и са като залепени, когато става дума за обекта на техните желания. След раздялата са в състояние да откажат да се срещат с когото и да било, ако все още са влюбени във вас. За това недвусмислено прекратете връзката. В противен случай ще се сблъскате с един много начумерен Телец.


Как да привлечем Телец:


Поемете инициативата при запознанство;

Винаги се обличайте елегантно;

Усмихвайте се;

Не слагайте прекалено много грим или тежък парфюм;

Глезете го с вкусни неща за хапване.


Никога!


Не насилвайте Телеца да прави нещо, което не иска;

Не го лъжете;

Не се издавайте;

Не бъдете твърде настъпателни;

Не проявявайте непостоянство.Източник: Шоу, Мария. Любовни предсказания. София, издателство "Слънце", 2007 г.

Заключение


Разбрахме какво е най-характерното за Телеца в любовта. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати Телци в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова