Posted by : Мария Николова неделя, 24 май 2020 г.

Представителите на зодия Дева са изключително наблюдателни и забелязват всеки един детайл по отношение на своята половинка. Нищо не им убягва - от ожуления маникюр до прашните обувки.

Не мислете, че можете да заблудите зоркия поглед на една Дева. Те са изключително взискателни, но изискват перфекционизъм и от самите себе си - те са най-лошите си критици. Освен това са земни, лоялни и много всеотдайни. Повечето знаят, че духовната им мисия е да помагат на другите, затова, ако имате нужда от помощ, помолете Девата. Тя с готовност ще се отзове при възможността да помогне.

Когато става дума за любов, повечето Деви чакат с години сродната си душа, а оттук идва и теорията, че повечето неомъжени по-възрастни жени са Деви. Има обаче и друг тип Деви - тези, които привличат изгубени души и се опитват да ги спасят. Девите също така умеят да анализират нещата. Притежават силни характери и са остроумни, но са склонни да се тревожат прекалено много. Понякога направо се докарват до лудост от непрестанно обмисляне и разнищване на някаква ситуация. Вас пък ще ви докарат до лудост с прекомерната си грижовност. Неизбежно е. Искат да са сигурни, че сте здрави и щастливи, а все пак е хубаво да знаеш, че някого го е грижа за теб.

Девата е най-недооцененият знак от зодиака. Цялото им натякване, дребнавост и анализиране е просто начинът, по който обичат. Те може и да не направят живота на партньора си напълно идеален, но определено ще опитат и ще дадат всичко от себе си.


Мъжът ДеваГосподин Дева без съмнение е перфекционист, затова трябва да се изявите във възможно най-благоприятна светлина, когато се запознавате с него. Първите впечатления са изключително важни и този мъж ще ви огледа от глава до пети, за да се увери, че сте съвършена.

Уплашихте ли се вече? Ако е така, прехвърлете се към друг знак. Ако пък обичате предизвикателствата, продължавайте да четете! Той харесва умни жени, които умеят да водят съдържателен разговор, и категорично няма търпение да се занимава с вятърничави хубавици. Проявете интелекта си на първата среща, топлия и жизнерадостен характер на втората, и любящата си душа, може би, на третата. Но не бързайте много. Не случайно Девите са наречени "девици". Те не са от т.нар. "прекалени светци", но са порядъчни. Ако искате да привлечете мъжа Дева поддържайте колата си безупречна и дома си чист. Девите, включително и мъжете, са суетни и мразят безредието и мръсотията. Обичат някой да има нужда от тях. Обичат да поправят разни неща или да ви помагат, затова измислете някакъв начин да ги накарате да се чувстват полезни.


Жената Дева


Също като мъжът Дева, нежната представителка на зодията е придирчива към външния вид на своя партньор. Привлича я само определен тип мъже. Това не означава, че мъжът трябва да изглежда като модел, но задължително трябва да притежава "нещо специално".

Понякога жените Деви привличат лоши момчета и изпитват необходимост да ги спасят. Като цяло ценят и харесват мъже с добър вкус, джентълмени, които знаят как да се държат с една дама. Те отчаяно се надяват, че кавалерството не е отмряло. Докажете им, че не е, като направите вашата среща най-изисканата и приятната, на която някога е била. Не си и помисляйте за ценични шеги или да подсвирквате след други жени.

Най-важното, което трябва да запомните е, че и най-малките детайли са важни. Научете кой е любимият ѝ коктейл, името на най-добрата ѝ приятелка от ученическите години. Не пропускайте да изпращате мили любовни послания без повод. Това ще ви донесе допълнителни точки.


Какво търсят Девите в любовта?


Девите имат нужда да се чувстват необходими на хората, които обичат. Те искат някой, който ще ги приема и ще оценява помощта и насоките им. Обичат да правят другите щастливи и очакват от тях да са също толкова лоялни, честни и всеотдайни, колкото са и те самите. Ако не сте идеални, но Девата вижда потенциал във вас, тогава можете да се смятате за подходящи кандидати. Ако сте нещо като "изгубено кученце", още по-добре. Девите с въодушевление ще ви помогнат да подобрите живота си и да сбъднете най-невероятните си мечти.


Идеи за първа среща


Детайлите са важни и ще бъдат запомнени. Не е необходимо да се изхвърляте или да харчите много пари, за да ги впечатлите. Трябва да се появите навреме, да се облечете елегантно и да имате ясен план за срещата.

Девите не обичат чувството за неизвестност. Организирайте среща и обсъдете всичко с тях предварително. Уверете се, че менюто в ресторанта предлага достатъчно голям избор. Девите не обичат да поемат рискове. Среща, която включва скокове с бънджи например, не е подходяща. Придържайте се към традиционните неща и не се опитвайте да ги впечатлявате с щури хрумвания. Не е необходимо да са грандиозни.


Раздялата


Изоставените Деви ще анализират из основи какво се е объркало. Ще страдат, че пътищата ви са се разделили, но ще се държат хладнокръвно. В началото обективно ще размишляват защо връзката не е потръгнала, а после ще открият вината във вас и ще разнищят личността ви на парченца. Това ще ги накара да се почувстват доста по-добре като цяло. Те са в състояние да убедят и самите себе си в недостатъците и вината ви. Как да привлечете Дева:


Действайте разумно;
Помолете я да ви помогне с нещо;
Бъдете любезна и я уважавайте;
Винаги бъдете навреме;
Обличайте се елегантно.

Никога:


Не мърморете и не се оплаквайте;
Не лъжете;
Не се дръжте като многознайко;
Не постъпвайте необмислено;
Не правете глупави неща, за да привечете вниманието ѝ.Заключение
Разбрахме какво е най-характерното за Девите в любовта. Възможно е, обаче, да не припознавате своите познати от зодия Дева в написаното. Това е така, тъй като астрологията взима предвид не само слънчевия знак на човека (позицията на Слънцето в момента на раждането на човек). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер. 


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова