Posted by : Paynera неделя, 25 октомври 2020 г.Всяка година от 23 октомври до 22 ноември Слънцето преминава през съзвездието Скорпион, затова през този период рожден ден отбелязват представителите на зодия Скорпион.зодия Скорпион
Символ: скорпион;

Стихия: вода;

Качество: фиксиран;

Полярност: женски знак;

Планета-управител: Плутон, преди - Марс;

Любим ден: вторник;

Любим цвят: черен.Още за Скорпион:
Мъжът Скорпион
Асцендент при жените Скорпион
Натална Луна в Скорпион
Слънце в Скорпион и Луна в другите знаци

Зодия Скорпион - най-страстния знак


 
зодия Скорпион
Мили Скорпиони, вашият знак е осмият от зодиака и е най-зареден емоционално. Никой не може да се сравнява с вашата сила, дълбочина и страст. Влагате емоция и страст в своите връзки, работа, живот. Това обаче може да ви напряга понякога. Животът е нещо сериозно, но е нужно да си почивате, да се забавлявате и да се смеете.


Приемате света около вас доста насериозно. Целеустремени и решителни сте, затова често поемете много отговорности. Там където другите се препъват, вие продължавате смело напред. Когато нещата започват да стават все по-трудни, вие сякаш се стягате и ставате по-силни. Учите се от грешките си. След падението се издигате отново и се завръщате по-умни и по-калени. Ето защо знакът Скорпион се свързва с птицата феникс, която се издига от пепелта. Не се страхувате от промените, стига причината за тях да е добра. Често мислите за посоката, в която е поел живота ви и кои области се нуждаят от трансформация.

Повечето хора се страхуват от своята тъмна страна, докато вие сте готови да я приемете. Съзирате красота в мрака и изпитвате наслаждание от него. Но ако живеете целия си живот в тъмнината, това няма да ви помогне особено. Вие сте емоционални, дори прекалено на моменти. Другите вероятно забелязват променливите ви настроения. Вашият гняв е впечатляващ, макар и да не го проявявате често. Всичко ви впечатлява дълбоко и остава отпечатък в душата ви. Нужно е да се научите да владеете чувствата си, за да не ви действат разрушаващо. Това ще бъде от полза за вас и за вашите близки, защото няма да попадате в лоши ситуации заради емоционалните си избухвания. Вие сте отдаден знак и веднъж като си поставите нещо за цел, само бог може да ви спре. Успехът е винаги на една ръка разстояние.


Зодия Скорпион в любовта


зодия Скорпион
Вие сте магнетичен знак и привличате много хора само с поглед. Някои от вас излъчват сексапил, а други изглеждат малко тромави, но това също може да се счита за секси. Държите хората на разстояние. Винаги изглеждате мистериозни, а другите обичат загадките. Всеки  се опитва да ви разгадае, но не се давате лесно. Страхувате се да не бъдете наранени и не допускате лесно хората до себе си. Нуждаете се от човек, на когото се доверявате напълно, силна личност, която ви предразполага да се отпуснете. Веднъж щом се обвържете с някого, вие сте напълно лоялни и отдадени, до степен на вманиачаване. Склонни сте към прояви на ревност, дори и когато няма повод за това. Винаги се страхувате да не ви напусне любимият човек, защото смятате, че не заслужавате да ви се случват хубави неща. Ако се освободите от тези тежки мисли, ще ви бъде много по-леко във взаимоотношенията.


Зодия Скорпион и другите знаци


зодия Скорпион
Най-добре се разбирате с другите водни знаци - Рак и Риби. И двата знака разбират какво е да имаш дълбоки чувства, да бъдеш хиперчувствителен, и затова ще се държат внимателно със сърцето ви. Ракът ще ви осигури уютен дом, изпълнен с любов. А Рибите ще ви направят по-състрадателни. Ракът ще ви подкрепя напълно, а Рибите ще бъдат сладки и романтични. Лесно се разбирате с тези два знака. Най-много искри, обаче, прехвърчат между вас и вашия противоположен знак - Телец. Уравновесеният подход на Телците към живота понякога ви дразни, а емоционалното им спокойствие намирате за влудяващо. Тяхната чувственост, обаче, си пасва идеално с вашата сексуалност. Те ще ви научат как да се отпускате и да си почивате, а вие ще ги научите да се свързват с емоциите си.Зодия Скорпион и паритеМоже да бъдете отличен инвеститор. Правите проучване на всичко, което ви интересува, и сами определяте с какво да се занимавате. Пазите парите за себе си. Може да се научите да споделяте средствата си с другите, особено като участвате в благотворителни каузи. Парите няма да ви топлят през нощта и определено не може да ги вземете с вас в отвъдното. Затова няма нужда да го трупате като скъперници.Скорпион в професионален план


Вие сте трудолюбиви, Но не обичате много да работите с други хора и не ви е приятно да се подчинявате на шефове. Справяте се отлично, когато работите сами за себе си. Може да бъдете добри предприемачи. Имате силна професионална етика и сте отдадени на работата. Готови сте да вложите много часове в труд, за да постигнете желания успех. Тъй като се интересувате силно от тъмната страна на живота, може да работите като криминалист, разследващ счетоводни измами или смъртни случаи, както и в области като медицина и психология.

Подходящи професии за вашата зодия са: детектив, профайлър, дилър на антики, следовател, проучвател, шифровач.

Заключение


зодия Скорпион
Скъпи Скорпиони, разбрахте какво е най-характерното за вашия знак. Възможно е, обаче, да не се припознавате в част от написаното. Това е така, тъй като астрологията не взима в предвид само слънчевия знак на човека (през кое съзвездие е преминавало Слънцето в момента на раждането). Има още девет планети, няколко астероида и хипотетични планети, точки като асцендент, десцендент, медиум цели, имум цели, аспекти между планетите, астрологични домове и прочие, които също са отговорни за определянето на човешкия характер.


Може да научите повече за вашите лични астрологични положения 
или да получите отговор на въпросите си по тема астрология като:

  • Попълните формуляра за контакт на сайта 
  • пишете на mary_nik@abv.bg. 
  • Потърсите и харесате страницата във Фейсбук: https://www.facebook.com/maria.astro3.net/

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Автор на статиите: Мария Николова